A+ A-

Emlékek 2. rész

...Lábujjhegyen lépkedve mentem be, mikor is legyökerezett a lábam szám tátva maradt és csak néztem az elém táruló látványt....
Ekkor hallottam meg a fodrász hangját.
- Hahó Ildikó! Látom már az előtted álló események teljesen lekötik a figyelmed, de el kéne döntened a frufrudba a csavarót melyik irányból tekerjem. - nézet a tükrön keresztül.
- Anika rád bízom, te vagy ennek a mestere.
- Jó akkor merengj tovább. - és a folytatta a hajam szépítését.
Csak álltam az ajtóban, kezemben az utazó táskával és kikerekedett szemmel figyeltem a kandalló előtt lévő bárány szőrökön anyukám és Erzsike ténykedését. Anya feküdt meztelenül a hátán, Erzsike fordítva rajta, feje anya combjai között, térde anya vállai felett altestével betakarva anya fejét és láthatóan, hallhatóan élveztek ezt a „69 - es” pózt. Csak néztem legyökerezett lábbal, bal vállammal az ajtófélfának támaszkodva. Jobb kezem zsibbadt, mert a táska még benne volt, erre rájőve szemem le nem véve ezen csodás látványról lassan letettem, de csak néztem, néztem. Kezdtem izgalomba jönni csak a látványtól, de gyorsan lehűtöttek a gondolataim. Mit is csinálok? Kukkolok más emberek intim tevékenységét? De mi az, hogy anya és Erzsike? Hogy képzelik? Pont az anyukámmal, ki nem csak a szülőm, de már a testi élvezeteimben is társam? Röpködtek a kérdések és jöttek a válaszok is. Nem kéne néznem, hisz ez a kettőjük legbelsőbb titka, de mozdulni sem tudtam, hisz élveztem a látványt. Anyukám független nő és ha neki Erzsike kell és nem én akkor nem lehetek féltékeny örülnöm kell az eddig történteknek. Jó de akkor is pont ŐK ketten kik anyai ágon az egyetlen élő rokonaim. Már köszörülni akartam a torkom mikor mély nyögéseket hallottam és Erzsike testét láttam megfeszül könyökérül a fejére támaszkodik, megfogja anya lábát és szinte a testét is meghúzva a lábai közé húzta anyát. Pornó filmek beli élvezetet véltem felfedezni nála. Lassan csillapodott lejjebb húzta a fenekét anya nyaka és melle közé ült, behajlított gerinccel anya lábai közé tette a fejét és kis idő múlva már a jól ismert nyögéseket, sikolyokat hallottam, anya teste vergődött Erzsike alatt, kezeivel a saját hosszú fekete hajába kapaszkodott és már tudtam orgazmusa van.
Még mindig csak álltam és néztem ahogy Erzsike csukott szemmel lemászik anyáról, feltérdel, segít anyának is és ölelésbe, csókba forrnak össze. Kicsit irigykedtem, hisz tudtam, ismertem azt az érzést mit most éreznek. Elszégyelltem végleg magam és lassan fel akartam venni a táskám majd kihátrálni, de akkor anya kinyitotta a szemét és meglátott az ajtóban. Neztük egymást és tudtam nincs értelme elmenni, de mozdulni sem tudtam. Anya valamiért nem jött zavarba, nem az ilyenkor szokásos reakció történt, hogy szétugranak, veszekszik, számon kér vagy hasonló hanem tovább ölelték egymást. Anya kicsit megemelte a kezét Erzsike hátán és egy apró intést küldött felém köszönés képen. Teljesen megzavarodtam, Anya csak egyfolytában mosolygott, amit a kielégültség hatásának tudtam be. A szemét rajtam tartva fejét megmozdítva súgott valamit Erzsike fülébe. Lassan bontották az ölelést. Anya lassan felállt. Erzsike lassan leült a sarkára, de maradt az ajtónak és nekem háttal szembe a kandallónak. Mosolyogva lassan jött felém anya én csak álltam és néztük egymást. Odaért, nem szólt semmit átölelt és szájon csókolt. Zavaromban, sértődésemben próbáltam elfordítani a szám, de nem engedte. Passzív maradtam, csak Ő játszott a nyelvével a számba, de sokáig nem bírtam és visszacsókoltam, magamhoz öleltem a meztelen testét, bár nem sokat éreztem, hisz még kabátba voltam. Lassan szétváltunk, de még mindig síri csend csak a tűj hangja hallatszott és anya elkezdte levenni a kabátomat. Lecsúsztatta a földre, széthúzta a cipzárt a pulóveremről, azt is levette és a kabátra tette, majd megsimította a hátam. Akkor éreztem a blúzom csurom izzadság, hisz kabátban néztem anyáékat. Megint megcsókolt majd a számba egy sziát lehet. Megölelt ismét és a fülembe súgta.
- Szeretlek Drágám. Gyere a kandalló elé, mert itt megfázol, hisz le vagy izzadva.
Megfogta a kezem és húzott magával. Akkor döbbentem rá Erzsike meztelenül ül ott nekünk háttal. Ekkor megszorítottam anya kezét és megálltunk.
- De anya! - intettem a fejemmel Erzsike felé. Ezzel jelezve, hogy az én neveltetésemben az volt, hogy meztelenül senki előtt ne mutatkozzak, legyek szégyenlős és tiszteljem a másik intimitását. Ez pont a szöges ellen tétje lenne.
Anya szinte csak a szemével intette ne foglalkozzak vele és húzni akart, de én lecövekeltem, mire szigorodott a tekintete visszaszorította a kezem és meghúzott. Az amúgy is ezerrel verő szívem szinte kiugrott a mellkasomból és már húzattam magam. Oda érve lesütött szemmel álltam és köszöntem alig hallhatóan.
- Szia Erzsike. - Ő megköszörülte a hangját és visszaköszönt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.21 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika 2016. 01. 29. péntek 09:30
Nem rossz.
#11 cscsu50 2016. 01. 20. szerda 04:05
Egész jó!
#10 papi 2016. 01. 19. kedd 20:35
Ez is tetszik
#9 feherfabia 2016. 01. 19. kedd 06:14
Egész jó!
#8 redsonjap 2016. 01. 18. hétfő 18:53
Szia Kékég!
Van benne fantázia, de itt-ott elbírt volna egy kicsit jobb kidolgozást. Főleg az zavar, hogy az idősebb nők is pont úgy beszélnek, mint egy tini csaj. Maszti, leszbi, stb. Nem oda illik.
Olvastam az eddigi történeteidet, szerintem legjobban a Lányaim sikerültek, azt igazán folytathatnád. Ott nagyon jól teremtesz feszültséget.
#7 vakon53 2016. 01. 18. hétfő 12:57
Folytazsd, folytazsd, folytazsd!

10 Pont!
#6 deajk2008 2016. 01. 18. hétfő 10:06
nekem tetszett 10p jöhet a folytatása
#5 veteran 2016. 01. 18. hétfő 08:46
Jó.8 pont.
#4 hairy_pussy 2016. 01. 18. hétfő 07:25
várom a folytatást 10p
#3 Andreas6 2016. 01. 18. hétfő 06:35
Szerintem a magas színvonalhoz még hiányzik a legalább jó, ha nem is tökéletes helyesírás. Ennél borzalmasabban már csak a Török Szultán ír Rejtő Jenő könyveiben.
#2 A57L 2016. 01. 18. hétfő 05:48
Magas színvonalú írás.
#1 Törté-Net 2016. 01. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?