A+ A-

Gyuri

Nevezzük Gyurinak. Gyuri az osztálytársam volt a középiskolában. Helyes, sportos srác volt. A lányok is mindig megcsodálták az alakját. Válogatott sportoló volt. Teljesen érthető hát, hogy jól nézett ki. Nekem is feltűnt rögtön és el is határoztam, hogy ennek a fiúnak én megnézem a farkát. De hiába voltunk jó barátok, hiába beszélgettünk sokat a szexről valahogy mégsem került rá sor 4. év végéig. Elég kemény fába akartam a fejszémet belevágni. Gyuri a lányok kedvence volt és ezt a helyzeti előnyét ki is használta. Sok lánnyal lefeküdt, gyakran váltogatta a barátnőit. Elég szexmániás srác volt . Talán ennek köszönhettem a későbbi totális sikert is.
Az első alkalom:
4 év végén nyári gyakorlaton voltunk. Izzasztó hőségben és koszban dolgoztunk egész nap. Természetesen a munka végeztével mindenki zuhanyozni ment. Az első nap világossá vált, hogy ez nem olyan egyszerű dolog. Ugyanis voltunk kb 15 en 3 zuhanyzóra. Így a második nap mi megbeszéltük, hogy utolsónak megyünk zuhanyozni. Pusztán csak azért , hogy ne ott kelljen várakoznunk. Amikor mindenki visszajött mi lementünk. Ugyanis az öltözőnek kijelölt iroda egy emelettel feljebb volt mint a zuhanyzó. Egymás mellett vetkőztünk meztelenre és pucéran mentünk a tus alá. Istenem, olyan formás segget azóta sem láttam. Sajnos a zuhanyfülkék egymás mellé voltak építve így nem láthattuk egymást. Egyszer csak megszólalt Gyuri:
- Megmosom a hátad ha akarod és te is megmoshatnád az enyémet.
- Rendben. - válaszoltam én.
Be fordultam a fal felé és már ott is állt mögöttem. Elkezdte szappanozni a hátamat. Fantasztikus érzés volt az érintése. Ráadásul nem is nagyolta el a dolgot hanem szépen aprólékosan lassan simogatott. A hatás azonnal érződött, mert olyan kemény lett a farkam mint még soha. Ezt a tényt közöltem is vele mire egy halk kuncogást hallottam a hátam mögül. De most én következtem. Álló farokkal léptem mögé és elkezdtem mosni izmos hátát. A farkam rángatózott a feszültségtől. Sajnos semmi mást nem mertem csinálni azon kívül, hogy a hátát mosogattam. Nem tudom, hogy milyen hatással voltam rá, felállt - e neki? Én mindenesetre elhatároztam, hogy kiverem a farkam, mert ez így mégsem maradhatott.
- Kiverem a farkam. - mondtam. Nem szállsz be?
- Miért is ne. - jött a válasz a fal mögül.
Miután végeztünk törülközés közben nyálcsorgatva néztem duzzadt veres farkát és rohadtul sajnáltam, hogy nem voltam bátrabb. Másnap megismétlődött a jelenet. Annyi különbséggel, hogy azt mondta ma nem veri ki. Megtörölközött és elindult az öltözőbe. Ami ez után történt úgy bele égett az emlékezetembe, hogy ma is elkap a bizsergés ha eszembe jut. Ha becsukom a szemem látom is magam előtt. Az történt ugyanis, hogy miután kiment én elkezdtem magammal játszani. Előrefelé álló kissé lefelé görbülő 17/5 ös farkam van. Kezembe vettem és simogattam lassan húzogattam rajta a bőrt. Ekkor nyílt az ajtó és ott állt Ő. Tényleg állt. Nem is takargatta merev farkát amit akkor először csodálhattam meg. Csodálatos látvány volt. Bár jóval kisebb volt mint az enyém, de nyíl egyenes felfelé meredő pont amilyennek szeretem. Összefut a nyál a számban ha rá gondolok.
- Úgy látszik ő másképp akarja. - mutatott lefelé és mosolygott.
Egy ugrással bent volt a mellettem lévő kabinba. Megnyitotta a vizet és nagyokat sóhajtozott meg nyögött.
- Mit csinálsz?
- Meleg vízzel veretem a farkam. Nagyon jó érzés. Most örülök csak igazán, hogy valaki innen is ellopta a zuhanyfejet.
- Mutasd! Ezzel a felkiáltással már ott is álltam előtte és a makkommal félretoltam a farkát majd elkezdtem verni a víz alatt. Röhögött és csak annyit mondott:
- Te hülye vagy.
Ezután nem mertem forszírozni semmit. Ezt azóta is bánom. Kivertük és hazamentünk. Még két nap volt a gyakorlatból. Természetesen minden nap kivertük a zuhany alatt. Sajnos még mindig nem kaptam meg azt amire már négy éve vágytam, de akkor még nem tudtam, hogy ez az idő ami még hátra van nem lesz már olyan hosszú.
2. alkalom:
Mivel vidéken lakott így előfordult, hogy időnként nálunk aludt. Ilyenkor mindig próbáltam "arra" terelni a szót, de nem jártam sikerrel. Ezen az estén más volt a helyzet. Komolyan belementünk a szextémába. Majd amikor eljött a lefekvés ideje...
- Megyek elsősegélyben részesítem magam.
- Tényleg?
- Nem, csak meg kell mossam a farkam, mert tisztára csatakos. - mondtam és ezzel a fürdőszoba felé vettem az irányt. Álltam a csap előtt Ő meg az ajtófélfának támaszkodott.
- Nézni akarod? Ahogy ezt kimondtam már éreztem is, hogy ismét merev lesz.
- Nincs abban semmi.
- De felállt!
- Úgy is meg lehet mosni. Nem?
Erre elővettem kőkemény faszomat és el kezdtem mosogatni. Szándékosan lassan csináltam. Izgattam magam ő pedig végig figyelt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 t.555 2018. 02. 23. péntek 10:23
Izgalmas volt!
#8 zsuzsika 2016. 01. 23. szombat 16:09
Elmegy.
#7 zsolesz69 2016. 01. 6. szerda 12:32
nem túl életszerű
#6 cscsu50 2016. 01. 5. kedd 19:06
Egynek elmegy
#5 deajk2008 2016. 01. 5. kedd 09:12
nekem tetszett, de folytatást nagyon is várnék ...
#4 papi 2016. 01. 5. kedd 09:04
Nem nagy szám
#3 veteran 2016. 01. 5. kedd 08:38
Elég jó.
#2 A57L 2016. 01. 5. kedd 06:41
Egynek elmegy,többet is ki lehetett volna hozni belőle.
#1 Törté-Net 2016. 01. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?