A+ A-

Zoecium 1. rész - Az ébredés

Folyamatosan új és újabb hibák kijavítása után nem maradt más választási lehetőség. A protokoll szerint megkezdte az életre keltést. A megadott sorrend szerint először az idősebb vezető egyedek keltésével kezdett. A folyamat hibátlanul lefutott. Várta az újabb utasításokat, az automatikus vezérlést várakozó állapotba helyezte.
Karl félig már öntudatlanállapotban kezdte összerakni a fejében hol is van. Az arcába villanó fények és a vérében áramló Zoecium a fejében egyre gyorsabb gondolatáramlást hozott létre.
- Szomjas vagyok – mondta halkan. Az előtte lévő áttetsző üvegbúra hangtalanul felnyílt. A szinte ösztönös szintre fejlesztett eljárási rend alapján elsőként a kijelzőn futatta végig a szemét.
- Több egységben is vészleállás van. – állapította meg magában. Szerencsére főbb egységet nem érint.
- Pi miért ébresztettél fel? – tette fel immáron hangosan a kérdést a központi számítógépnek.
- Üdvözöllek! A rendszeremben folyamatosan hibák jelennek meg. Valamiféle fertőzés halad végig a hajó teljes elektronikáján és a karbantartó egységekkel már nem tudtam szinten tartani a biztonságot.
- Rendben utána nézek. Maria is felkelt már?
- Folyamatban.
Karl a 38 éves mérnök egész életében erre az utazásra készült. Gyermekkorában, amikor a „Telepes” program tagjává vált már tudta, hogy mindent a programnak fog alárendelni. A feleségét is a programban ismerte meg, úgy, mint szinte mindenki. Maria szeme előtt is ugyanaz a cél lebegett, mint párjának. Az új bolygó meghódítása.
A Zoecium feltalálása adta meg az áttörést az űrhajózásban, hiszen lehetővé tette a hibernálást, illetve az újraélesztést a hibernálás után. Az élet elixír, ahogy a kutatók elnevezték valóban az élet forrásává vált. A fagyasztás során a test teljesen halott állapotba került, innen csak a Zoecium hozta vissza.
Az új lehetőség meghozta az áttörést és a világ összes országa elkezdte támogatni a Telepes programot. Gyermekeket kezdtek felkészíteni az útra, és aki megfelelt választhatott, hogy vállalja-e ezt az életet. 40 év hibernáció után egy új bolygó meghódítása. Családjával és 500 másik kiválasztott körében.
A programban résztvevő családok mindegyikénél elvárás volt a 2 gyermek megléte. A gyermekeknek különböző neműeknek kellett lennie 10 és 14 év közöttieknek. Karl lánya - Marie - 14, fia – Dan - 13 éves volt. Mind a ketten a pszichológusokkal folytatott beszélgetésük után, önként vállalták az utat.
A családok elkülönített egységben voltak hibernálva, mely egységek szőlőfürt szerűen kapcsolódtak a központi egységhez. Probléma esetén az egyes egységek leválaszthatóak, megmentve így a központot és a többi egységet. Az egységek között lehetséges az átjárás, de biztonsági okból az átjáró folyamatosan zárva van.
Karl megborzongott kissé. A fülkéjéből kiszállva először a feladatokra kellett koncentrálnia és mivel a fülkében a hibernálás meztelenül történt, még most is teljesen pucéran álldogált a vezérlő pult előtt. Elindult felvenni valamit. A ruhatároló rekesz elektronikus zárja azonban teljesen halott volt. Megpróbálta többször kinyitni, majd feladta, későbbre halasztva a probléma megoldását.
- Vicces lenne, ha valaki látna. – gondolta magában. Meztelenül, álló farokkal mászkálok egy XXII. századi technika kellős közepén.
A Zoecium nem csak az életfunkciók újraindításában játszott fontos szerepet. Rendkívül erős mértékben felerősítette a nemi vágyat. Kiváló ajzószerként vált be, mind a két nem esetén. Annyira erős volt, hogy a terjesztését be kellett tiltani, mert sokan a rabjává váltak. Karl is egyre jobban csak a feleségére tudott gondolni, ahogy majd megjelenik az ajtóban meztelenül és az, hogy majd mekkorát fognak szeretkezni. A kiképzésükön már megtapasztalhatták, hiszen többször vettek részt hibernációs gyakorlaton.
Miközben ujjait végigfuttatta a billentyűzeten, hallotta, hogy nyílik a kapszula ajtaja és kilép belőle felesége. Nem fordult oda, egy kicsit még késleltette a pillanatot, előre is élvezve azt. Aztán lassan megfordult, úgy, hogy neje rögtön lássa, mennyire is kívánja az érintését.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.12 pont (106 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Ulysses 2017. 03. 15. szerda 20:16
Kicsit rövid, de érdekes.
#12 cscsu50 2015. 12. 11. péntek 03:23
bevezetésnek jó
#11 Bal01 2015. 12. 4. péntek 10:42
Fantáziadús történet! Bevezetésnek pedig elég jó. A végét nagyon felgyorsítottad, szerintem jobb lenne, ha a családtagokban lenne valami fék egymás iránt, és nem esnének így azonnal egymásnak, mert így nagyon hihetetlen a történet.
Jöhet a folytatás
#10 genius33 2015. 12. 3. csütörtök 20:36
Hááát, egynek ez is elmegy.
#9 veteran 2015. 12. 3. csütörtök 13:16
Kezdetnek jó.
#8 bre01 2015. 12. 3. csütörtök 11:15
Tetszik! Fasza! Jöhet a folytatás 10p.
#7 papi 2015. 12. 3. csütörtök 09:42
Nagyon jó, csak rossz helyen szakítottad meg, mert nem itt kellett volna végezni az első résznek.
#6 Rinaldo 2015. 12. 3. csütörtök 09:05
Alakul.
#5 fiesta14 2015. 12. 3. csütörtök 09:04
Jóóóó csak rövid lett
#4 deajk2008 2015. 12. 3. csütörtök 08:55
nekem tetszett, mint bevezetés és most már jöhet a lényeg ...
#3 Zoy11 2015. 12. 3. csütörtök 07:43
Jo lesz ez.
De ugye hozzaszoktunk a 15-20ezer karakteres tortenetekhez.
#2 A57L 2015. 12. 3. csütörtök 05:32
Közepes történet,mert bizonyos részeket bővebben kellett volna részletezni.
#1 Törté-Net 2015. 12. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?