A+ A-

A banán

A kastély, ahol minden álom történt, nagyon nagy, rengeteg szóba van még benne, amit fel kell fedezni? A mostani álmom fényes nappal történt egy világos szobában, egy nagyon világos szobában. Lenge ruhában voltunk, mert éppen fürödni készültünk a szabadt téri medencébe. Szexi kis fürdőruha volt rajtad, rajtam pedig egy úszódressz. Bár tudtuk, hogy meztelenül fogunk fürödni, mégis felöltöztünk, mert izgatóbb. A reggelit a szobába kértük, abba a világos szobába. Nagy ablakok, előtte nagy kert medencével. Meghozták a reggelit, mindent mi szemnek s szájnak ingere. Egy óriási gyümölcskosarat is hoztak? Leültünk egymással szemben a kis asztalhoz, és nekiláttunk a reggelinek. Én tulajdonképpen nem voltam éhes, de annál inkább kiéheztem egy kis játékra. Tudtam, hogy te is benne leszel. Azzal kezdődött, hogy?
Hogy a tejszínhabbal véletlenül lecseppentettem a mellemet. Te észrevetted, kajánul rám mosolyogtál és odajöttél hozzám. Letérdeltél elém és kéjesen lenyaltad a mellemről a tejszínhabot. Elkezdtem hevesen lélegezni, mert a látvány nagyon felhergelt. Újabb csepp esett a mellemre. Te a nyelveddel körözve nyaltad le ezt is. Amennyire csak tudtad kinyújtottad a nyelved? Begerjedtem a látványra? Én magam kentem be teljesen a mellbimbómat a tejszínhabbal. Egy ujjal csináltam, lassan, kéjt ébresztve benned. Ol yan hevesen nyaltad le rólam, hogy a mellbimbóim nagyon megkeményedtek és kiemelkedtek. Miután mindent lenyaltál rólam, megcsókoltál, én éreztem a tejszínhab édeskés - savanykás ízét a szádban. Nagyon benedvesedett a puncim és a te lingád is kemény és merev volt. Éreztem, hogy most egy olyan titkos vágyunk fog teljesülni, mire már régóta vágyunk. Ehhez egy idegen eszközt kellett találnunk. Meg is volt? a banánfüzér a gyümölcskosár kellős közepén olyan hívogatóan és kéjesen emelkedett ki a többi gyümölcs közül, hogy nem lehetett nem észre venni. Felkeltél előlem, odamentél a gyümölcskosárhoz, és kiválasztottad a megfelelő darabot. Egyenes volt, hosszú és vastag. Már látni a válogatásodat is nagyon gerjesztő volt. Ott álltál a kosár előtt és merev farokkal egy ?műfarkat? kerestél, hogy a gyönyörünk és az izgalmunk nagyobb legyen. Máris sikerült? Miután kivetted a kosárból, odatetted a farkad mellé a banánt és összemérted őket.
Nevettünk mind a ketten, olyan vicces volt a helyzet? de felettébb izgató is, sőt!, félelmetesen izgató! Odajöttél mellém, álltál, a farkad a mellem között volt, s elkezdtél a banánnal simogatni? a hajam, az arcom, a nyakam, a mellem, a hátam, a hasam. Én közben a mellemmel a farkadat simogattam, masszíroztam, és meg - meg puszilgattam és nyalogattam a nyelvemmel, mikor hozzáfértem. Mielőtt a puncimhoz értél volna a banánnal, felegyenesedtél, és ráhúztál egy óvszert a banánra. Ezekután végigcsúsztattad a nyakamtól a mellem közötti úton a csiklómig. Ott megálltál, mikor a testem rándult egyet. Letérdeltél megint elém, előrébb húztad a csípőmet és a banánt odavezetted a puncimhoz szépen lassan óvatosan. Mikor odaértél a végtelenségig nedves bejárathoz, megcsókoltál és szépen lassan kezdted bevezetni a puncimba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.05 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 09. 30. szombat 09:10
Annyira gyenge, főleg mint írás, hogy végig sem tudtam olvasni.
#7 A57L 2014. 05. 3. szombat 07:16
Ez gyenge lett.
#6 genius33 2013. 02. 21. csütörtök 07:23
Fincsiiiiii nyes
#5 tiborg 2007. 08. 24. péntek 09:09
O.K. csak kisse hosszu!
Kevesebb tobb lenne!!
#4 Denzel 2002. 03. 28. csütörtök 13:35
Szerintem is ez a legjobb :)
#3 iktegyan 2002. 03. 23. szombat 19:49
A banán jó ötlet. A kastély-sorozatból ez a legizgatóbb.
#2 sting 2002. 03. 19. kedd 11:34
Nagyon szakít az álmod!!! De azért kiváncsi lennék milyen gyakran lepnek meg ezek az álmok? Részese lennék egybe-kettőbe!!!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?