A+ A-

Otthon 2. rész

A párnának dőlve, félig ülve kortyolok bele ismét a kávémba, közben végig futok az estén a másodperc törtrésze alatt. Fürödtem, pisilt, melléfeküdtem, ez eddig kb 3-5 perc, majd vártam még egy picit, max. 10 perc telt el mire a kezemmel a puncimnál ténykedni kezdtem. Vajon 10 perc elég-e, hogy visszaaludjon, mennyire lassan aludhatott vissza? Mennyit vehetett észre abból amit csináltam, egyáltalán észrevett valamit?
A feje a mellem alatt, félig rám fordulva ölel át, jobbjával simogatja az oldalam a combomig. Szerencsére nem látja, hogy a feje fölött a mellbimbóim, a simogatás hatására egészen megmerevedtek. Ahogy lányom átkarolva simogat, és épp a combom felé tart, veszem észre, hogy - ahogy szinte mindig is alváskor - meztelen vagyok. A fejével nagyjából pontosan a puncim nézheti, a kezével már a combom simítja, megáll és visszafelé kezdi húzni a kezét. Most hirtelen megmagyarázhatatlan okból, de szégyenlős lettem, pedig nem ez az első alkalom, hogy lányom átölelve simogat. Próbáljak meg valami ürüggyel kitörni "fogságából", vagy hagyjam magam sodródni? Az angyal a jobb vállamon azt mondja: "idd meg a kávét, és menj felöltözni, különben is takarítani kell, főzni kell, bevásárolni...", a kisördög a másik oldalon pedig...
- Sokat fészkelődtem miután visszafeküdtél? - kérdezem meg tőle, félbeszakítva az angyal-ördög párbeszédet..
- Egy kicsit.. - feleli egykedvűen, közben folytatja a simogatást, de fejével elfordul picit mintha rám akarna nézni, de a testtartása nem engedi. - Miután oldalra fordultam már nem annyira.. - fejezi be a választ.
Ezen ismét megakadtam, majd félrenyeltem a kávém, mikor összerakom a képet. Ó te jó ég.
- Anya, mi lenne, ha egész nap csak pihennénk és filmeznénk, vagy elmennénk a strandra? - közben érzem amint a keze megint lefelé indul, viszont a combomhoz érve most módosult az útvonal és a dombom mellett, a puncimhoz egész közel simított el.
Próbálok nem mozdulni, s közben érzem ahogy az ujjai végig haladnak a combom és puncim közötti hajlaton. Már-már elfelejtettem válaszolni, mikor visszafelé húzza a kezét ugyanott.
- Benne vagyok egy kis lustálkodásban. - felelem, majd nyelek egyet, és a kezemmel leteszem az üres kávés csészét. Azon gondolkodva, hogy ez a simítás ez most tudatos volt a részéről? Vagy teljesen véletlen? Mindegy is, egyszerűen nem tudnék még egy ilyen simítást kibírni folytatás nélkül, így bevetem a mindig, minden helyzetből kibúvót adó mondatot:
- Ne haragudj, de pisilnem kell... - azzal felkelek, kibontva magam az oly finom öleléséből és elindulok a mosdóba.
Magamra csukom az ajtót, és leülök a wc-re. Eredetileg nem is kellett, de most ülve, valahogy még is csak megindul vékony sugárban a pisi. Megtörlöm magam, majd az ujjam végig húzom a puncimon, jól esik, majd a tükörhöz lépek, hideg vizet engedve mosom az arcom, és próbálom a gondolataim kitisztítani.
Egyáltalán nem tudom mi ütött belém, lányom minden érintésére úgy reagál a testem, mintha apró áramütések, apró bizsergető szúrások lennének bársonyos tapintása helyett. Vajon észre vette, hogy egyre többet bámulom fedetlen melleit, fenekét...?
Le kell tusolnom, egy jó tus majd helyrehoz.. megnyitom a vizet, nem túl forróra állítva és belépek alá, hagyom, hogy a finom víz lemossa rólam minden kósza, eltévedt gondolatom. Vagyis csak hagynám, épp abban állapodom meg magammal, hogy én semmit, de tényleg semmit nem kezdeményezhetek lányommal szemben. Ám, ha Ő szeretne valamit, akkor ráhagyom, de még ezzel a gondolattal is csak félig állapodtam meg mikor lányom benyit.
Megzavarva érzem magam, elfordulok a fal felé, nem telik el 10 másodperc, máris érzem ahogy lányom csatlakozik hozzám, s a víz alá áll.
- Azt hittem visszajössz az ágyba.. - von kérdőre, s közben tusfürdőt nyom a kezébe, majd simogatni kezdi magát habos kezével.
- Ne haragudj, közben úgy éreztem muszáj felfrissülnöm. - próbálok értelmes választ adni. Ekkor megérzem a kezét a hátamon, ahogy szappanoz, keni az oldalam, majd a fenekem, a combom. Villámcsapás ként ér az egész, pedig sokszor fürdettük már egymást, nem az első ilyen alkalom. Rutinosan mos le hátulról, de vagy én képzelek többet a helyzetbe, vagy tényleg több is annál, mert kezd ismét a hatalmába keríteni a vágy, pontosan úgy mint az este, mikor mellette feküdtem. Érzem a kezét, ahogy ismét a fenekem mossa, a combomon siklik, majd vissza, szinte oda ér a puncimhoz hátulról. Majd vált, mögöttem áll, de kezei már két oldalt a hasam szappanozzák. Előbb felfelé a melleimnél mos, majd ismét le, a hasam, majd a combom előröl. Visszafelé pedig a kezét hátul a fenekemnél húzza, majd a hátam jön, picit kiereszti a körmeit is, én pedig hirtelen csak élvezem az egészet, olyan jól esik. Pedig pont olyan mint bármikor máskor, már tudom előre, hogy most picit vakarja, majd gyúrja a hátam, a vállaim. Majd a nyakamnál ismét előröl fogja folytatni és lefelé fog haladni a melleimhez.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.74 pont (95 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 fingerlis 2016. 11. 15. kedd 14:50
Már nagyon nedves vagyok....és ....egyre....jobban ..érzem....magam..
#14 picula 2016. 01. 5. kedd 00:33
tetszik 10p
#13 deajk2008 2015. 11. 29. vasárnap 11:39
nekem nagyon tetszett érzéki lett 10p... folytasd
#12 Koriander 2015. 11. 21. szombat 10:58
Érzéki!
#11 A57L 2015. 10. 28. szerda 04:18
8P Érdekes,jó írás.
#10 zsuzsika 2015. 10. 16. péntek 08:59
Tetszett.Jöhet a folytatás.
#9 rb1981 2015. 10. 14. szerda 07:19
Nem vontatott csak gyorsan folytasd;p 10pont
#8 hd4350 2015. 10. 7. szerda 21:40
10-p smile
#7 cscsu50 2015. 10. 7. szerda 06:55
folytasd
#6 feherfabia 2015. 10. 7. szerda 06:12
Egész jó!
#5 Tii8 2015. 10. 5. hétfő 19:34
Aranyosak vagytok smile
#4 hairy_pussy 2015. 10. 5. hétfő 18:06
egyértelműen 10p
#3 genius33 2015. 10. 5. hétfő 06:53
Nagyon könnyen olvasható és izgalmas smile Várom a folytatásokat! Eddig abszolut 10 pont.
#2 ilona48 2015. 10. 5. hétfő 05:49
Nagyon jó, izgalmasan írsz! Csak így tovább!
#1 Törté-Net 2015. 10. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?