A+ A-

Legjobb baráttal az ágyban...

Van az ember életében egy olyan pillanat, mikor rájön arra, hogy mi is pontosan az, amit akar. Hogy egy buliba a piros, vagy a sárga ruháját vegye e fel. Hogy egy fiú/lány, csak a barátja e, vagy annál több.
Hogy egy-egy érzelmi szikrából, mikor lesz szerelem, és hogy ennek szabad e engedni. Nos, én most ezekkel a kérdésekkel kerültem szembe... persze nem egyszerre. Külön-külön...
A tükör előtt állok, és nem tudom eldönteni, hogy a lábamból, vagy a mellemből mutassak e többet. Mert mitagadás, nem vagyok én csúnya. A lábam nem kilométeres, de formás. A melleim se D-kosarasak, de formásak. A hajam barna, és a hátam közepéig ér. Barna szemem van. Az ajkaim teltek, bár nem olyanok mint Angelina Jolié.. A hasam is lapos. Úgyhogy nincs miért panaszkodnom. Nem vagyok egy álomnő, de van, hogy megfordulnak utánam a pasik.
De én, nem tudom eldönteni, hogy azt a cuki sárgás ruhát, ami, hát... kicsit többet mutat cickóimból, vagy a vöröset, ami viszont már a seggemből is villant valamit. Mind a kettő királyul áll, és épp ez a probléma... Felsóhajtok, és leülök az ágyra. Még mindig a vörös ruha van rajtam, és már nyúlnék is a sárgáért, mikor belép a szobába Kevin. Bezzeg, Ő, mint mindig, most is tökéletesen néz ki. Haja, ami hosszabb mint a legtöbb fiúé, kócosan lóg tökéletes arca körül. Sötétbarna szemei vannak, ajka pedig... whaa... a teste is tökéletes. Egy fejjel magasabb nálam, pedig én se vagyok alacsonynak nevezhető... Olyan szexi, ahogy csak áll ott lazán, egy farmerban, és egy fekete pólóban. A puncim rögtön felforrósodik. Basszus, hogy nézhet ki valaki mindig ilyen jól?
De sajnos barátnője van. Én és Kevin már vagy... már vagy... nem tudom pontosan, 5-6 éve legjobb barátok vagyunk. Ezért se furcsállom, hogy bejött a szobába.
Felpattanok, és eléállok. Nem kell mondanom semmit, már megszokta, hogy minden egyes buli előtt, Ő véleményezi a választásom, vagy alkalmanként választ helyettem. Végignéz rajtam, majd kezével mutat, hogy forduljak meg. Meg is teszem.Érzem, hogy tekintete szinte éget, ahogy végigpásztázza testemet.
-Hm... szexi, de nem az igazi. - mondja, majd ellép mellettem, és elkezd kutatni a szekrényemben. Én csak leülök az ágyra, és kíváncsian várom, hogy ma mire esik a választása. Sok ember szerint furcsa, hogy egy pasi választja ki a ruhámat. De ha egyszer buliba megyünk, ahol pasizni akarok, mégsem bízhatom magamat egy nőre!
Pár perc múlva előbukkan.
- Hol a fekete? - kérdezi.
- Az amelyik Lana partiján volt rajtam?- kérdezem. Ő bólint, én pedig feltápászkodom, és elindulok a szekrényhez. Leguggolok, és elkezdem mustrálni a tartalmat, és pár pillanat alatt, meg is találom a keresett darabot. Kirángatom, majd felállok. Kevin felé fordulok, és zavaromban elvörösödve, megkérem, menjen ki. Ő csak pislog, nem érti miért küldöm ki.
- Tudod.. szeretnék felöltözni. -mondom neki.
- De nekem miért kell kimennem? - kérdezi. Látom, hogy meg van rökönyödve azon, hogy kiküldöm. Meg van hozzá szokva, hogy bennmaradhat. De én most... szeretnék egyedül maradni. De ezt még sem mondhatom meg neki, így csak legyintek egyet, és elkezdek vetkőzni. Épp a húznám le a ruhát, de a cipzár beakad. Jellemző! Rángatom, de próbálom nem elnyúzni. Hirtelen megérzek egy másik, az enyémnél jóval nagyobb kezet. Ujjai ügyesen, és gyakorlottan helyrehozzák a hibát. Én csak mereven állok, nem merek levegőt se venni. A következő pillanatban már nincs ott a keze, engem pedig elönt a csalódottság. De ezt csak nem mondhatom meg neki, így elkezdem lehámozni magamról. A következő pillanatban ott állok előtte, egy fekete csipke melltartóban, és hozzá illő tangával. Érzem, hogy újra elvörösödök. Felkapom a fekete ruhát, bebújok a hozzá illő magassarkúmba, és felé fordulok. A sminkemet már azelőtt megcsináltam, a hajam pedig csak egyszerűen a vállamra omlik. Tekintetét lassan végigvezeti rajtam. Érzem hogy a mellemnél, a szoknya alsó részénél tovább időzik a tekintete, de nem szólok semmit. Inkább csak arcát nézem. Ó, Istenem! Olyan szexi. Az az arc... vajon milyen lehet élvezés közben...? .. Mi van??? Ez meg honnan jött... te jó Isten... én nem vagyok normális.
Felkapom a táskámat, és már megyek is ki a szobából. Elmegyek Kevin mellett, és megcsap az illata.... Ami természetesen, borzasztóan izgató... Mi van velem? Meg vagyok őrülve? Hogy juthat ilyen az eszembe?!
Leszaladok a lépcsőn, és felrántom a bejárati ajtót. Átszaladok az udvaron, és bepattanok a kocsiba. Jobban mondva bepattannék, de mikor meglátom ki ül az anyós ülésen, elborul az agyam.
Hátrafordulok, és nekiesek Kevinnek: Ez meg mégis mi a francot keres itt? -kiabálom. Az autóban lévő csaj, a barátnője, a világ legnagyobb ribanca! Egy hete se járnak, és alapból gyűlölöm! Nemrég a suli közepén kurvázott le!! A fiú csak furcsa tekintettel méreget, majd elmegy mellettem, beül az autójába és... elhajt?? Á... szóval a legjobb barátomnak fontosabb egy alkalmi kurva, mint én.. Okéé..(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.6 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon54 2016. 12. 27. kedd 01:04
Loveme ellehetett olvasni.
#10 A57L 2015. 11. 12. csütörtök 05:31
Zavaros összevissza írás.Közepesnél gyengébb.
#9 gyuri0926 2015. 10. 12. hétfő 16:09
Hát nincs ott , akkor itt megadom gyuri0926@gmail.com
#8 gyuri0926 2015. 10. 12. hétfő 09:29
Zsuzsika a névjegyemben ott van az e-mail címem , megkaphatnám oda a Tied ?
#7 zsuzsika 2015. 10. 12. hétfő 09:22
Közepes.
#6 veteran 2015. 09. 21. hétfő 08:05
Közepes.
#5 cscsu50 2015. 09. 21. hétfő 07:35
gyenge.
#4 Andreas6 2015. 09. 21. hétfő 07:17
Én már nagyon örülök annak is, ha nem csak egy sima pornó forgatókönyvet olvasok. Jó közepes! (És még a helyesírással sincs hadilábon!)
#3 listike 2015. 09. 21. hétfő 06:26
Nagyon gyenge.
#2 feherfabia 2015. 09. 21. hétfő 06:24
közepes!
#1 Törté-Net 2015. 09. 21. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?