A+ A-

Bank

Férjemmel boldog házasok vagyunk, ennek már 10 éve. Két gyönyörű gyermekünk van, boldogságban és egymás iránti legnagyobb tisztelettel, türelemmel neveljük őket. Szerencsések vagyunk a munkánkban is. Ez van most, és kezdem a történetet házasságunk első évében vagyunk. Férjemem előtt nem ismertem más férfit, de ez nem nagyon zavart, nagyon jó volt a szex vele, el sem tudtam mást képzelni.
Bezzeg a munkahelyemen - egy nagy bankban dolgozom - a legjobb kollégám, és barátnőm mindig célzott a jó pasikra, akik nap mint nap meglátogatják bankunkat és közben minket is szemrevételeznek a pult mögött. Elárulta, hogy ő már félrelépett, és isteni volt egy "más" férfit kielégíteni. Még azt is megjegyezte, hogy az egyik ügyfél már engem is megnézett, úgy... addig emlegette, míg nekem is furdalta az oldalamat a kíváncsiság, szertkezni egy másik férfival. Csinos nő vagyok, nem csoda ha megakad a férfiak tekintete rajtam. A banki, kicsit uniformis ruha alatt jól látszott, hogy domborodik a mellem, és apró csábításra is rávett barátnőm, Lejjeb gondoltam a fehér blúzomat .... nem kellett sokat várni jöt az a bizonyos "ügyfél".
Meglátott, rámosolyogtam. Várt, még sorra kerül, időnként egymásra néztünk. Láttam rajta az elismerést felém, csinosnak talál, kívánatosnak! Istenem, odajött, az lett a vége, hogy másnap, külön banki ügyben keresett meg, amihez lekellett mennünk az értéktárba. Kettesben! Jobban izgultam mint férjem első randevújan, pedig akkor 26 éves voltam. A férfi nálam magasabb, jó erőben lévő, harmincas éveiben járt. Előtte lépdeltem, kicsit mozgattam a csípőmet. A hatás nem maradt el, még az ajtó előtt megfogta a derekamat és magához húzott. A szememből is láthatta, hogy én is kívánom vele. Nevetgéltem, mikor hátrahajtott fejjel mindenhol csókolgatott, puszikat adott. Máris nedves voltam. Bementünk a terembe és bezártuk az ajtót.
És innentől kezdve csak tanultam az újat, egyik meglepetés a másik után. Lassan bugyira vetkőztetett, simogatott, maga elé fordított, és nadrágját a fenekemhez nyomta. Ekkor éreztem egy nagyobb férfiasságot, amit még nadrágon keresztül simogatva ismerkedtem... lekerült rólam a bugyi, elétérdeltem, is kicsomagoltam nadrágjából, az adddigra keményen meredező dákót. Az arcomon látni lehetett a meglepetést és az örömöt. Sok minent tanultam az első találkán, amit férjemmel nem csináltam. Tetszett, mikot belemarkolt a hajamba és "elvette" a számtól a termetes péniszét. Ilyenkor, majd megőrültem, hogy visszakaphassam, és önfeledten, belefeledkezve szopjam tovább. Később ezt tökélyre vittük, letorkoztam, és volt hogy hosszasan szoptam, én többször is elmentem az orális szextől A dugás változatos pózai, ami ezután jött, tényleg hab volt a tortán. Hangosan élveztem, amit még sohasem tettem azelőtt. Igazi hüvelyi orgazmus, elélveztek a melleim között és a spermát is jól benyeltem, alig győztem vele, nagyon potens férfi volt, és persze tapasztalt, hogy kell jól szórakozni, kiélvezni a szexet, ha már "léprement" a kis kanári madárka. Boldogan dugtunk hónapokig, a férjemet is szettem mindvégig, ha simogattuk egymást, eszembejutott az a másik férfi, magamelé képzeltem farkát, ilyenkor hamar elélveztem. Az egyik félrelépesomkor, történt egy kis baki, ami újabb fordulatot hozott szexuális kilengéseimben.
Szokás szerint elkezdtük az előjátékot még az értéktár ajtaja előtt, de túl koran kezdtük, így a a biztonsági kamera sok mindent felvett, például azt hogy én félig pucéran, farkon gyengéden fogva vezetem álmaim szeretőjét a biztos dugi helyünk felé. A képek viszont a főnök asszony irodájába kerülnek ... Hát ebből lett az újabb fordulat ... Másnap főnök assszonyom hivatott reggel a szobájába. Minden nap végén megnézi a felvételeket, és látott engem. Odahívott a visszajátszás kedvéért, és kimérten, lassan, szinte, élvezte mérhetetlen zavaromat ls kiszolgáltatottságomat, felvázolta hogy ezért kirúgás jár. Teljesen készen voltam, amikor szinte a fejemben hallottam a főnök aszzony hangját. Ajánlatot tett nekem. Elkerülhetem a kirúgást, ha vállalok, ahogy ő mondta "kitüntetett" ügyfeleket. Hozzájuk személyesen kell kimenni, bank ügyeket intézni, és engem is megkapnak egy pásztor órára.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.26 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 sipospista 2016. 09. 30. péntek 21:05
Ez joo
#14 A57L 2015. 11. 26. csütörtök 05:27
Sajnos ez olyan össze vissza írás lett.
#13 Pavlov 2015. 09. 26. szombat 22:16
Hiányzik a részletes kidolgozás :(
#12 sikamika 2015. 09. 4. péntek 09:08
ez felsorolás...
#11 cscsu50 2015. 09. 3. csütörtök 15:51
részletesebb folytatást
#10 Bob__ 2015. 09. 2. szerda 14:58
Többet ki lehetett volna hozni ebből a sztoriból.
#9 szekely18 2015. 09. 1. kedd 17:39
Kicsit részletesebb lehetne.
#8 sztbali 2015. 09. 1. kedd 17:13
Nincs részletezve.
#7 papi 2015. 09. 1. kedd 11:51
Nagyon jó
#6 rockycellar 2015. 09. 1. kedd 11:28
Egész jó
#5 deajk2008 2015. 09. 1. kedd 09:01
nekem tetszik a gruppi szex jó lett 9p
#4 veteran 2015. 09. 1. kedd 07:44
Részletesebb lehetne az akció leírás. Közepes.
#3 gyuri0926 2015. 09. 1. kedd 07:29
Nagyon gyenge
#2 feherfabia 2015. 09. 1. kedd 05:53
Közepes!
#1 Törté-Net 2015. 09. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?