A+ A-

Feljössz hozzánk?

- Hoppá, ez még kelleni fog. – hajolt át Claire feje fölött a példatárért.
Közben Claire megérezte Judy illatát. Fura érzés volt, mert nem csak a deóját érezte, hanem a bőrének illatát is, ami sokkal kellemesebb volt, mint a mesterséges frissítője. Pillanatra zavarba jött, majd úgy helyezkedett el, hogy időnként hozzáérjen Judy, ahogy a példatárból lapozgat. Nem értette miért kellemes ez számára, de ő is lehúzta kicsit a vállán a pólóját, hogy a meztelen vállaik összeérjenek.
Aztán Judy belelendült és elkezdte magyarázni a házi feladatot. Időnként ránézett, ilyenkor Claire bőszen bólogatott, mintha értené, de közben teljesen máshol járt az esze. Judy száját nézte, miként formálja a szavakat. Nagyon vastag szája volt, és széles. Mikor elhúzta, kilátszódtak a hátsó fogai. Ettől még vonzóbb volt a mosolya. Szépen ejtette az angolt. Mikor a kiejtést mutatta, mindig a szemébe nézett. Claire minden alkalommal zavarja jött, mert különösen tetszett neki, ahogy a fogai között kicsit kitolja a nyelvét Judy. Igazából gyönyörködött Judyban. Remélte, hogy nem veszi észre zavarát. ilyenkor mindig válaszolt valamit. Judy pedig lendületesen folytatta. Időnként elismételtette Clairerel a szavakat. Nem ment túl jól neki, de nem is igyekezett, mert ilyenkor Judy közelebb hajolt, és elismételte lassabban, amitől mindig megcsapta Judy forró lehelete. Egyik másik szót szándékosan rontott el. Judy teljes beleéléssel formálta előtte a száját, Claire pedig nem győzött betelni a látványától. Egy szót már többedjére mondatott ki vele, de annyira élvezte, hogy Judy lehelete csiklandozza az arcát, hogy nem volt hajlandó helyesen kiejteni. Judy végül két ujjával összefogta a száját, és így ismételtette el vele. Most végre sikerült. De közben végigszaladt benne egy érzés, ahogy megérezte az ajkain Judy bársonyos érintését. Ettől felbátorodva ő is összecsípte Judy száját, aki könnyedén elmondta így is az adott szót. Claire nagyon élvezte, ahogy ujjai között ficánkoltak a duzzadt ajkak. Persze Judy ebből semmit nem vett észre. Ő teljesen a tanulásra koncentrált. Claire azért egy pillanatra még megsimította Judy felső ajkát, mielőtt elvette a kezét.
- Juj, de ki van száradva a szád! Szomjas vagy? – próbálta mozdulatát leplezni.
- Á, köszi nem, csak az erős naptól lehet. – válaszolta röptében Judy, és látszódott rajta, hogy folytatná a leckét.
Claire nem hagyta ennyiben. Átbillent Judy hátán az éjjeli szekrénye felé, de út közben olyan közel került a gömbölyű vállához, hogy kénytelen volt megpuszilni. Judy csak egy baráti hümmögéssel válaszolt. Claire leemelte onnan a kedvenc krémét és maguk közé helyezte, miközben szorosan Judy mellé hasalt.
- Na várj csak! – motyogta gondoskodó hangon.
Letekerte a tégely tetejét, és beleérintette az ujja hegyét. Felnézett Judyra, majd finoman végigfuttatta a felső ajkán a krémes ujját. Judy a mozdulattól elmosolyodott és kisiklott az ajka Claire ujja alól.
- Akkora szád van, hogy az egész tégely kevés lenne rá! – kacagott fel Claire.
Közben egy pillanatra elképzelte, hogy az egészet rá kéne kenni Judyra, és furcsa bizsegés futott végig rajta. Belenyúlt ismét a tégelybe, de most kicsivel bátrabban, és két ujjával is körbekrémezte Judy száját. Most már jutott mindenhová. Nem siette el. Kiélvezte, ahogy a hatalmas vörös szája ragyogóvá válik az ujjai nyomán.
- Köszönöm! – mosolygott rá szélesen Judy, és a fényes szájával megpuszilta a vállát.
- Szívesen! – válaszolta boldogan Claire, mert nagyon finom érzés volt, ahogy Judy széles szája puhán beborítja a vállát, és érezte, ahogy hozzátapad egy pillanatra a krémtől. Ugyanezzel a lendülettel ő is megpuszilta Judy vállát ugyanott, ahol az imént.
- Hééé! – mímelt felháborodott arcot Judy. - Neked is száraz a szád! Éreztem, ahogy sebesre dörzsöli a bőrömet. – kacagott az arcába, majd belenyúlva a krémbe, a szemébe nézett.
- Tartsd a szád kicsit nyitva! – azzal komótosan megérintette a krémes ujjával Claire száját.
Ő ettől teljesen elalélt. Judy bársonyos ujjai annyira finoman siklottak az ajkain, hogy egy örökkévalóságnak tűnt, ahogy többször körbefuttatta rajtuk. Kicsit még masszírozó mozdulatokat is végzett. Közben megérezte a krém illatát, ahogy töményen érkezett a szájáról. Egy gombóc volt a torkában, annyira újszerű volt az érzés. De Judy sajnos végzett, és visszafordult a monitor felé. Claire kissé csalódottan vette el keze ügyéből a tégelyt, de szándékosan nyitva hagyta. Élvezte, hogy illatozik a krém közöttük, miközben Judy folytatja a felolvasást. És élvezte azt is, amit lát. Judy hatalmas szája fényesen, csillogóan mozgott minden hangnál. A saját szája pedig szomjazott az újabb érintésre. Hát kissé ráhajolt Judyra, mintha nem látná eléggé az apró betűket, és fejét Judy vállára helyezte. Judy rendületlenül olvasott tovább. Claire viszont egyre jobban élvezte, ahogy Judy szája centikről tőle mozog fényesen. Időnként ugyanúgy oldalra fordult Claire felé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2016. 09. 13. kedd 06:27
Ez nem tetszett annyira.
#9 Annaahh 2015. 11. 9. hétfő 14:15
Bugyicsere!!

Részemről nem a helyszín, a helyzet, és/vagy a cselekmény, hanem ahogyan megírtad.
A részletdús, mégis lényegretörő megfogalmazás.
Mondjuk nem tudom, melyik nő mutogatta valaha is a barátnőjének, hogy leszbi pornót néz smile , de izgató.
#8 RAVETRAIN 2015. 09. 2. szerda 12:30
Ja és igen smile
Ha lett volna felvezető, talán kiderült volna, hogy miért azt a címet adtad, hogy
"Feljössz hozzánk?" smile

Kár, hogy már eleve fent volt smile
#7 RAVETRAIN 2015. 09. 2. szerda 12:27
Szerintem izgató, és részletesen kidolgozott. Látszik, hogy időt fordítottál rá.
Ugyanakkor én személy szerint hiányolom az elejéről a felvezetést. Ez egy igazi
in medias res történet, de jó. Viszont még jobb lehetett volna, ha tudjuk, honnan ismeritek egymást, mióta, és miért kedveltétek egymást. Jó persze gondolom, osztálytársakról van szó, de izgalmasabb lett volna (szerény vélemyényem szerint), ha bemutatod kicsit a kapcsolatotokat. Éreztél e vonzalmat hozzá azelőtt, vagy mindez csak úgy spontán jött aznap a közelsége hatására...
Én 8-ast adtam rá, de ha lett volna felvezető, akár 9-est is.
A fogalmazásod jó. Csak mondom, némi háttérinfóval, képekben gazdag bevezető legalább akorrát dobott volna rajta, mint amilyen jóra sikerült.
Adott volna egyfajta mélységet. Teljesebbé tette volna.
#6 cscsu50 2015. 08. 6. csütörtök 19:05
egynek elmegy
#5 veteran 2015. 08. 5. szerda 09:53
Kezdetnek jó.
#4 Andreas6 2015. 08. 5. szerda 08:21
Jó, de folytatást igényel, mert nagyon félbe van hagyva.
#3 feherfabia 2015. 08. 5. szerda 05:17
Szerintem kezdésnek nagyon jó!
#2 deajk2008 2015. 08. 5. szerda 04:34
nekem mindig tetszik, mikor két nő egymással szexuálisan érintkezik és csókolózik 9p
#1 Törté-Net 2015. 08. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?