Egy meleg élete 2. rész - Kamaszkor - Az első komolyabb kapcsolat

Szavazás átlaga: 4.32 pont (25 szavazat)
Megjelenés: 2015. július 28.
Hossz: 17 006 karakter
Elolvasva: 500 alkalommal
A történet továbbra sem valós, mindenféle esetleges egyezés a magánélettel teljesen véletlen.

Áront már a 17-et jócskán betöltötte, amikor egyre jobban úgy érzi, hogy éppen ideje lenne találnia magának egy olyan fiút, akibe ismét megbízhat, és aki nem fogja Őt (újra) becsapni és akivel már tényleg lehetne komolyabb kapcsolata.

Nem sokkal később megismerkedik egy számára nagyon csinosnak talált fiúval (Gábor). A srác fiatalabb Nála, hiszen még alig párnappal múlt 15 éves, de még a túlságosan fiatalkora ellenére is nagyon értelmes és már nagyon vágyik arra, hogy egy férfi úgyis átölelje, megcsókolja és még kényeztesse is. El is kezdett a két kamasz találkozgatni. Eleinte (kb. 1 hónapig) hetente egy alkalommal, majd ezután (szintén kb. 1 hónapig) hetente két alkalommal. Ezt követően már majdnem minden nap.

Már a legelső randijukon mindent átmernek és át is tudnak beszélni. Sőt már a második randijukon Áron egy virágcsokorral lepi meg a párját, jelezve Neki, hogy az Ő szándékai teljesen komolyak és nem akarja Őt kihasználni. A fiú a virágcsokor miatt először kicsit kellemetlenül érzi magát, hiszen Ő üres kézzel érkezett, majd csak rájön, hogy nem kell emiatt kellemetlenül éreznie magát, mert a partnere sem ezért hozta. A randik persze remekül sikerültek. Már a 2. hónap vége felé szóval már a sokadik randinál jártak, amikor Gábor beszámolt párjának arról, hogy végre kapott egy fiútól olyan lélektani támogatást is, hogy elmerte mondani otthon a szüleinek, hogy Ő bizony meleg, és már van egy barátja is. Első sokk után az édesanyja (legyen Erzsi) rögtön a támogatásáról biztosította, míg a faterja (legyen Béla) annyit mondott, hogy Neki még ezt a dolgot emésztgetnie kell. Párnap múlva majd még beszéljenek róla, akár négyszemközt is. De ha tényleg szereted azt a fiút és Ő viszont szeret, valamint ha Ő is túl van már az otthoni beismerésen, akkor átfogja, tudni érezni a helyzetedet. A következő 2 hétben a szerelmesek majdnem mindennap találkoznak órák után. Remekül érzik egymást. Az egyik nap este bemegy Béla a fia szobájába, hogy beszéljen Vele erről a kialakult szituációról. Az örege a következőket mondja Neki: Drága Fiam! Köszönöm, hogy az elmúlt napokban türelmesen vártál és nem voltál rámenős.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.32 pont (25 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
p
papi
2015. július 29. 07:25
#5
Nem nagy szám
1
R
Rinaldo
2015. július 29. 06:22
#4
Gyenge,.
1
deajk2008
2015. július 28. 11:44
#2
nekem nagyon tetszett folytasd....9p
1
T
Törté-Net
2015. július 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1