A+ A-

A Malomban, a Malomban három tarka macska...

Rosé ittas születésnapi bulin, az étterem különtermében abban a fázisban járunk, amikor a felszínes meghívottak már leléptek, és csak a kemény mag maradt. A pasim legjobb barátja ünnepli a negyvenediket, látszólag igen boldogra sikerült a szülinap volt kaja, kis tánc, most már a beszélgetős fázisban vagyunk… A társaság nagy része dohányos, ezért a legtöbb időt kint töltik a teraszon, egy ideje már csak négyen ülünk a kényelmes alacsony fonott bútorokban. Csak néha váltunk pillantást Rudival, egymás mellett ülünk, de a simogatásaiból és a szorításaiból érzem, hogy be van indulva. Ilyen ez az alkohol. Az asztaltársaságunkból az egyik pasi elköszön, ő is hazamegy, későre jár. A másik srác, Gáborka kimegy vele, alkalmi dohányos, rágyújt. Ennyi elég is volt Rudinak, megához húz, és mélyen belecsókol a számba.
Egyik kezével hátulról átölel, és a tenyerét már fúrja is be a melltartóm alá, morzsolgatja a mellbimbómat, közben lágyan masszírozza a mellemet. A másik kezével beszáll a csókunkba. Először a nyakamat simogatja, a tarkómnál fogva húz magához, majd bedugja két ujját a számba. Miközben szopni kezdem az ujjait, a szemébe nézek, és odanyúlok az ölébe, a meredező farkát keresve. Nem sokáig kell keresnem, valóban keményedik, annyira jól esik neki az érintésem, hogy összeszorítja a szemét. Nadrágon keresztül masszírozom, ő kiveszi az ujjait a számból, és a nyálas kezével végigsimít az arcomon, majd beletúr a hajamba. Mindig ezt csinálja… A szex végére teljesen átrendezi a sminkemet, de nem érdekel, én is élvezem ezt a bujálkodást. A tarkómnál fogva szorít magához, és megint az az érzéki csók, mintha az egész fejemet le akarná nyelni. Őrölten be van indulva. Már meg is feledkeztem, hol is vagyunk, már csak ő létezik, mikor kinyílik a különterem ajtaja, Gáborka visszajött a dohányzásból.
Abbahagyjuk a csókolózást, de a kezét nem veszi ki a melltartómból. Gábor azt kérdezi, megzavart e valamit. Hát ennek még soha nem volt szexuális élménye, vagy csak zavarában kérdezte ezt, nem tudom. Egy pillanat csend után Rudi azt mondja, őt nem zavarja, és rám néz kérdően. Szóhoz sem jutok a meglepettségtől, Rudi felhúzza a fölsőmet, odahajol, és bekapja a mellbimbómat. Riadtan Gáborkára nézek, ő is megilletődött, és elindul az ajtó felé. Rudi odafordul felé, közben az ujjai közt morzsolgatja a mellbimbómat, és azt mondja, nem muszáj kimennie, sőt, maradjon nyugodtan, majd azzal a huncut nézésével néz rám, aminek egyszerűen nem tudok ellenállni, és azt kérdezi: ugye te sem bánod, ha marad? Nem merek Gáborra nézni, csak magam elé motyogom, rendben, maradhat. És Gáborka lassan visszaül a páholyába.
Rudi is visszatér a mellemhez, a pólómat felhúzza a nyakamba, és a másik mellemet kezdi kényeztetni. Gáborka megbabonázva nézi a szabadon hagyott, nyáltól csillogó mellemet a meredező bimbóval. Rudi a kezével már szoknyám alá nyúl be, szétnyitja a lábaimat és simogatni kezdi a Vénusz dombomat. Eléggé zavarban vagyok, de az ismerős érintés és az alkohol elhatalmasodik rajtam, és becsukott szemmel élvezni kezdem a történéseket megint. Pillanatok alatt átvillan a szituáció a fejemben, teljesen őrültség, mégis az, hogy egy másik férfi néz ad egy olyan szexuális töltet, hogy eszembe sem jut többé, hogy nézünk egymás szemébe holnap a Gáborkával??? Kinyitom a szemem, és ránézek. Ő is a szemembe néz, mire én rámosolygok. Megemelkedik, megigazítja a nadrágját, és megsimítja a farkát az anyagon keresztül. Rudi felnéz, pont elcsípi a Gáborral váltott szemkontaktust, és elégedetten annyit mond, gondolta, hogy tetszeni fog. Majd Gáborkának annyit szól, most az a szabály, hogy mindent a szemnek, értette? Gábor jelez, hogy értette. Rudiék csapata amúgy mind inkább negyvenes, csak Gáborka és én vagyunk harmincasok, talán a szűkszavú félénksége miatt kezelik kisfiúként, innen a becenév is. Ahogy Rudi visszafordul hozzám, úgy irányítja, hogy lejjebb csússzak, hogy közben a szoknyát is könnyedén lehúzza rólam, és a bugyit félrehúzva a nyelve hegyével a csiklóm körül kezd körözni. Én közben önkéntelenül a melleimet kezdem masszírozni, mindig ezt csinálom, amikor nyalakodik, dupla öröm. Rudi gyors ütemben lerántja a bugyimat, és odadobja Gáborkának. Én kibújok a felsőmből és a melltartómból, és majdnem elvesztem az egyensúlyom, amikor Rudi széttépi a lábamat, és nekiesik a szeméremajkaimnak. A haját borzolgatva élvezem. Annyira nedves vagyok, hogy amikor felnéz, hogy megigazítsa a lábam, hogy Gáborkának is jó belátása legyen, az arca ragyog a nedveimtől. Belémfúrja két ujját, a hüvelyk ujjával pedig a csiklómat izgatja. Imádom, ahogy néz. A kócos haja, a csillogó szája és az elvetemült tekintete teljesen megbabonáz. Néha le-lehajol, és nyelve hegyével a csiklómon köröz, de végig a szemembe néz. Világbajnok minden mozdulata. Alig tudom nyitva tartani a szemem a gyönyörtől. Rudi mosolyogva oldalt néz, és látjuk, hogy Gáborka sem tétlenkedik, elővette a farkát, és szép lassú mozdulatokkal verni kezdte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.43 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 veteran 2015. 07. 30. csütörtök 16:23
Közepes
#5 papi 2015. 07. 29. szerda 07:26
Nem rossz
#4 deajk2008 2015. 07. 28. kedd 11:45
jó lett a történet.... tetszett a szex
#3 listike 2015. 07. 28. kedd 06:48
Írtál már jobbat is.
#2 feherfabia 2015. 07. 28. kedd 06:20
Nem nagy szám!
#1 Törté-Net 2015. 07. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?