A+ A-

Amit egy gyönyörű érett nő nyújthat

Mindig is az érett nőkhöz vonzódtam igazán. Már tinédzser koromban is arról álmodoztam, hogy bár egy vonzó 35 - 45 körüli nő venné el a szüzességem. Aztán összejöttem egy lánnyal, de miután szakítottunk, ismét felébredt bennem a vonzalom az érett nők iránt. Nem azért, mert ők tapasztaltabbak, hanem egyszerűen csak szexuálisan sokkal izgatóbb számomra egy érett nő látványa, mint a korombelieké. Budapest utcáin sétálva rengeteg vonzó érett nőt látni. A szexi lábaik vonzották leginkább a tekintetemet. Már 22 éves voltam, és nem akartam, hogy a legszebb éveim anélkül teljenek el, hogy nem volt szerencsém egy idősebb nőhöz. Különben talán egész hátralevő életemben úgy éreztem volna, hogy nem éltem ki magamat. Szinte mindent kipróbáltam már, amire kíváncsi voltam, de ez volt az, amire a leginkább vágytam, hogy legalább csak egyszer átélhessem.
A tavalyi nyár eleje volt a legizgalmasabb időszak az életemben. Végre elköltözhettem a szüleimtől, és még volt néhány szabad hetem, mielőtt elkezdődött volna a meló, amit a nagybátyám szerzett nekem. Gazdagréten vettem egy lakást az egyik panel tömb legfelső emeletén, néhány hónappal azután, hogy szakítottam az első barátnőmmel 22 éves koromban. Egy ideig nem akartam kapcsolatot. Az első szabadon töltött hetemen, valamikor június elején egy napsütéses hétköznap délelőttön, lementem a közeli dohányboltba. Miközben közeledtem a bolt felé, láttam, hogy egy nő cigarettázott a bolt előtt. Egy narancssárga rövidnadrág volt rajta, és egy mély dekoltázsú, rövid szárú vajszínű póló, ami alól kilátszódott a köldöke.
Egy 35 - 40 körüli iszonyú jó nő volt. Hosszú szőke, kicsit göndör haja volt, és gyönyörű világos bőre. Amikor a másik irányba fordult, egy pillanatra meglestem a formás combjait és a fenekét. Mire odaértem, felém fordult. El akarta nyomni a még félig sem szívott el cigarettát. - Ezek szerint ő az eladó. –gondoltam -
Mondtam neki, hogy szívja el nyugodtan, addig én is rágyújtok.
- Én is dolgoztam hasonló helyen. –mondtam - Gondolom nálad is úgy működik, hogy gyakran
negyed órán át nem jön senki, de amikor épphogy rágyújtasz, hárman is jönnek.
A nő elmosolyodott.
- Akkor látom, nem csak én vagyok így ezzel.
- Tiéd a bolt?
- A bátyámmal ketten vagyunk tulajok. Felváltva intézünk mindent. A rendelést, a pakolást.
Általában ő szokott délelőttös lenni, mert azt jobban szereti. Én inkább délutánra
szeretek járni, csak most közbejött neki valami. Gondolom látszik is rajtam, hogy nem a
korai keléshez vagyok hozzászokva. –mosolyodott el a nő -
- Látszik, de így is csinos vagy! –mosolyodtam el én is -
Az azt követő napokban minden délután bementem vásárolni hozzá. Ha volt cigim, akkor csak egy kólát vettem, de nem telt el nap úgy, hogy ne akartam volna látni. Erikának hívták.
Látszott, hogy szívesen beszélgetett velem. Volt, hogy ő kezdeményezett egy - egy rövidebb párbeszédet. Amikor szóba került, hogy nemrég költöztem ide, ő is elmondta, hogy itt lakik a közelben. Néhány hónapja elvált a férjétől, és egyedül élt a lányával. Nem akart egy darabig újra komoly kapcsolatot. Azon a héten péntek délután megkérdeztem, hogy mit csinál aznap este. Azt mondta, nem megy sehova, és valahogy kicsúszott a számon, hogy volna e kedve meginni velem zárás után egy - egy kis két decis pezsgőt. Egyből zavarba jöttem. Még sosem voltam ilyen helyzetben egy érett nővel, de Erika örömmel beleegyezett. Azt mondta, zárás után hazamegy, és majd este fél 11 - kor az egyik bolt előtti padon fog várni.
Azt mondta a pezsgő a bolt ajándéka lesz, de vigyem haza és tegyem hűtőbe.
Izgatottan vártam az estét. Nem mertem kifejezetten randira hívni, de úgy gondoltam, ennyiből is sejtheti, hogy mit szeretnék tőle. Ahogy közeledett az este, egyre izgatottabb lettem, de amikor leültem a padra Erika mellé, szinte azonnal egyből feloldódtam, ahogy elkezdte a társalgást. Jó fej volt. Derűs, laza, fiatalos nő. Úgy álltam hozzá, hogy már az is egy élmény, hogy beszélgetek vele egy jót. Már nem görcsöltem a dolgon. Gondoltam, majd búcsúzáskor a tudtára adom, hogy vonzódom hozzá, aztán lesz, ami lesz. Maximum másik boltba megyek vásárolni. Erika szexisen volt öltözve. Egy mélyen kigombolt fekete ing volt rajta, és sötétszürke vékony anyagú miniszoknya, aminek a szélei kicsit be voltak vágva.
Jól esett abban a nagy kánikulában az a hideg pezsgő. Még olyan későn is azért meleg volt, és persze azért is esett olyan jól, mert közvetlenebbül és őszintén mertem tőle beszélgetni Erikával. Amikor szóba került, hogy nemrég szakítottam a barátnőmmel, Erika keresztbe tette a lábát, majd hosszan a szemembe nézett, és ezt kérdezte:
- Gondolom jól sejtem, hogy nem csak beszélgetni szeretnél velem?
Elmosolyodtam.
- Igyekeztem nem túl nyomulós lenni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.3 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2015. 07. 18. szombat 08:35
Jó, tetszett.
#8 cscsu50 2015. 07. 16. csütörtök 18:01
szép munka
#7 szekely18 2015. 07. 16. csütörtök 13:04
Nagyon tetszik!
#6 papi 2015. 07. 16. csütörtök 08:32
Nagyon jó
#5 listike 2015. 07. 16. csütörtök 07:29
Jó írás, nagyon tetszett.
#4 hairy_pussy 2015. 07. 16. csütörtök 06:42
nekem tetszett wink
#3 feherfabia 2015. 07. 16. csütörtök 05:26
Egész kellemes!
#2 tiborg 2015. 07. 16. csütörtök 01:40
Van kepzelo tehetseg,de nem nagy.
#1 Törté-Net 2015. 07. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?