A+ A-

Vidéki gangbang

Jana viszonylag hamar beilleszkedett, be is irattam egy nyelvtanfolyamra egy régi kedves ismerősömhöz. Egy hónap elteltével már a legalapvetőbb dolgokat megértette, a boltban is elboldogult úgy ahogy. Rendszeresen szexeltünk. Nem akartuk, hogy úgy érezze, kötelessége, hogy viszonozza, amit érte teszünk, így mindig akkor került rá sor, mikor ő úgy akarta, sosem mi kezdeményeztünk. Luc amúgy is beéri kevés szexszel, de szerencsére Jana épp nagyon felspanolt időszakában volt. Élvezettel fogadta be férjem falloszát, ugyanakkor nyalni is imádott. Mindkettőnk leszboszi hajlamai meglehetősen felerősödtek és igen gyakran estünk egymás puncijának. Hasam megnőtt és kényelmetlenné kezdett válni a kefélés - vagy legalábbis megcsappant a kényelmes pozitúrák száma. Luc ilyenkor kevésbé izgul fel rám (így volt ez első terhességem alatt is), de én ezúttal nem akartam teljesen lemondani a szex nyújtotta örömökről. Újból felfedeztem a punci- és mellmutogatás szépségeit. Sűrűn eljártam otthonról és egyre kevesebb időt töltöttem az irodában. Ha tehettem, inkább beültem az autóba és kirándultam egyet. Amint alkalom adódott, kigomboltam blúzom vagy felhúztam szoknyám. Meglepődve tapasztaltam, hogy az idegenek mennyire rákattannak egy exhibicionista állapotos nőre. Időnként Jana is elkísért, bár ő nem mutogatta magát. Elsősorban a középkorú vagy idős férfiakra hajtottam. Előszeretettel ültünk be egy kávéra, hogy közben a mellettünk ülő asztaltársaságot szórakoztassam.
Egy ilyen alkalommal egy hatvanas férfi ült mellénk csillogó szemekkel: "Nagyon felizgattál a punciddal, nincs kedved egy menethez?" Lenéztem szoknyám alól kibukkanó nedves lukamra és értetlenekdve néztem vissza az emberre. "Fizetek is érte szívesen." A dugás még mindig fájdalmas volt, hisz nem gyógyultam meg teljesen, és tudtam, most biztos fájna. "Most nem aktuális, de köszönöm a bókot" - feleltem, s elszontyolodott. "De szívesen szopnék egyet" - kacsintottam rá. Jana is meghökkent kissé. S ezzel bevezettem a női mosdóba. Leguggoltam és alaposan helyben hagytam a dákót. Rendes adagot lőtt ki és le is nyeltem mind. Megköszönte és átnyújtott egy névjegyet. "Ha majd aktuális lesz, szeretettel várom" - mondta reménykedve. "Nem ígérhetek semmit, de elrakom" - feleltem, s visszamentünk asztalainkhoz. Pár perc múlva fizetett és lelépett. "Na milyen volt?" - kérdezte Jana erős akcentussal. "Marha jó. Nem próbálod te is ki?" "Ilyen öreggel?" "Persze. Sokkal hálásabbak, mint a fiatalok, és a spermájuk íze ugyan olyan jó." Felnevetett.
Egy hét múlva felhívtam a névjegykártyán szereplő számot. Persze emlékezett rám és nagyon megörült jelentkezésemnek. Azért hívtam, hogy Janaval örömest elugranánk vidékre a hétvégére bulizni egy jót, és nem tudna-e összehozni egy kis csapatot. "Csapatot? Mire gondol konkrétan?" "Teljesen konkrétan? Néhány fickóra kimeríthetetlen tölténytárral" - válaszoltam kuncogva. Egy kis csend következett, majd bátortalanul szólt bele a telefonba: "Én szívesen vendégül látnám önöket nyaralómban." "Egyedül nem megy, sajnálom" - feleltem szigorúan. "Hát akkor... Sajnos én már nem vagyok fiatal... Csak magamkorabeli ismerőseim vannak..." "Óóó, az teljesen megfelel" - vágtam rá reménykedve, "de ne csak egyszer bírják, ez fontos." Megint egy kis szünet következett. "Akkor ez egy szexparti lenne?" Ilyen hülye kérdést! - mormogtam magamban. "Buliznánk egy jót. Zene, pia, tánc, jó kaják... Van hozzá kedve?" Reméltem, hogy van. "Majd mi visszük a zenét és a piát, maga csak a kajáról gondoskodjon és az éhes farkakról. Rendben?" Kissé habogva közölte, rendben, megpróbálja összehozni a csapatot.
Még aznap gyorsan elújságoltam Lucnek, hogy hétvégére lelépek Janaval. Aggódva nézett rám. "Nagyon vigyázz, drágám, az orvos megmondta, tudod. Féltelek." Megcsókoltam és megnyugtattam, nem lesz semmi baj. Magamat már nem sikerült ennyire megnyugtatni, de volt egy tervem. Este csókolózás közben elmondtam Janának mit szerveztem a hétvégére. "Az az öreg?" "Igen. Most kipróbálhatod. És lesznek más férfiak is." "Mind olyan öregek?" "Nem tudom, de valószínüleg. De ne aggódj, semmi sem kötelező. Csak szólj nekem és már le is lépünk." Megölelt és mellemet csókolta. "Te szeretsz dugni is, ugye?" - kérdeztem. "Igen, de szopni nem annyira." "Nagyszerű" - kiáltottam fel. "Akkor munkamegosztás lesz. A sperma stipp-stopp az enyém!"
Már közeledett a hétvége, gondoltam felhívom a pacákot, minden rendben van-e? Csak két fickót tud hozni. Most mi a franc lesz? Kereshetek egy másik öregembert, hátha annak több ismerőse van? Vagy hívjak néhányat régi ismerőseim közül? Nem, idegeneket akartam. "Hogyhogy csak kettő? Nincs több ismerőse? Kocsmába nem jár? Kérdezősködjön a kocsmában!" Hát ő azokat nem ismeri annyira, nem tudja miféle emberek. "Nem baj, csak kérdezze meg őket. Ha bunkók lesznek, elküldjük őket és kész. Három férfi nem elég, sajnálom. Mi is ketten vagyunk. Holnap felhívom, hogy mit intézett." Az utóbbi időben kissé felerősödött szexéhségem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.78 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Bob__ 2015. 07. 15. szerda 08:50
Ez egy kiragadott történet, az Egy üzletasszony naplója sorozatból.
Nem teljesen lopás, inkább átfordítás, de akit érdekel az előzmény, meg a folytatás ott le van írva smile
#6 gyuri0926 2015. 07. 15. szerda 07:31
Ez mi ?
#5 veteran 2015. 07. 14. kedd 13:08
Gyenge.
#4 cscsu50 2015. 07. 14. kedd 08:45
erőltetett
#3 feherfabia 2015. 07. 14. kedd 06:21
Elég gyengus!
#2 A57L 2015. 07. 14. kedd 04:14
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2015. 07. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?