A+ A-

Lelkes fantáziám

...A szíve a torkában dobogott, izgatottan várta Kristófot. Közben illatos mécseseket gyújtott, és megágyazott. Nem sokára kopogtak az ajtón. A lány testét bizsergés járta át, szaladt az ajtóhoz és szinte feltépte azt. Kristóf izgalomtól csillogó szemmel állt a küszöbön. Mikor megpillantotta Szofit a piros hálóingben, ajkai széles mosolyra húzódtak. Belépett a lakásba, átnyalábolta a lány testét, majd belökte maga mögött az ajtót. Olyan szenvedéllyel csókolta meg, hogy az egész testük beleremegett.
Felforrósodva lépdeltek egészen az ágyig, míg kezeik sietős mozdulatokkal hámozták ki testüket a feleslegessé vált ruhadarabokból. Kristóf hanyatt döntötte Szofit az ágyon és szétnyomta a combjait. Szájával a lány csiklójára tapadt, amitől az reszketve nyögött fel. Mohón szívta és ütögette lágyan a nyelvével a pici gombot a szeméremajkak találkozásánál, egyre mélyebbre taszítva Szofit a kéjes őrületbe.
A lány csípője vadul vonaglott a nyelve alatt. Szofi izgatottsága, kéje, vágya kimondhatatlanul feltüzelte a férfit. Érezte a farkában a vér lüktetését. Ajkaival hirtelen indult el felfele a lány testén, keményen ágaskodó mellbimbóin elidőzve egy darabig. Nyalta, cirógatta, szopogatta a kis csúcsokat és élvezte, amint Szofi felajzva vergődik alatta. A lány felemelte a lapockáját, Kristóf a háta alá nyúlt, egészen magához szorította Szofit és ügyesen átfordult vele. Szofi a férfi csípőjére ült, mellbimbója még mindig Kristóf forró ajkai közt reszkettek. Érezték a kétségbeesett vonzalmat, a szabályos őrületet, ahogy nedveiktől csatakos nemi szerveik össze-összeértek. Szofi váratlanul hajolt Kristóf ajkaihoz. Puhán belemart a finom, érzéki húsba, nyelve izgatottan futott végig rajta. A férfi követelődzve ragadta meg a kecses női csípőt, de Szofi nem hagyta magát. Irányítani akart, ő akarta megmondani, mikor hatolhat be a puncijába. Fogai közé vette Kristóf fülcimpáját és hagyta, hogy vágyának hangjai kitörjenek a torkából és a férfit fülein át ingereljék. Ujjai Kristóf állába mélyedtek, szorosan fogta, mintegy kényszerítve a férfit, hogy a szemébe nézzen, hogy egyetlen pillanatra se fordulhasson el.
Összefonódott testük remegve várta az egyesülést. Szofi kéjesen mozgatta a csípőjét, csúszós, duzzadt szeméremajkai csakhamar foglyul ejtették a férfi makkját. Egyformán zihálva várták, hogy végre egymás testében lüktethessenek. Tekintetük egymásba kapcsolódott, pillantásuk fátyolos, ködös csillogásba borult. Szofi lassan engedte lejjebb a csípőjét. Puncija szirmai könnyedén nyíltak szét, ahogy a hímvessző bebújt a nedvességbe. Hüvelye forrón fogadta magába és nyelt el Kristóf férfiasságából egyre többet és többet, mígnem ágyékuk egészen egymásba nem simult. Jólesően sóhajtottak fel és egy pillanatra megdermedtek, hogy élvezzék a buja puhaság maximális kitöltését. Szofi ringva mozdult meg Kristóf farkán. A férfi felnyögött, majd amint felvette a lány ritmusát, Szofi felegyenesedve érzéki lovaglásba fogott. Kristóf vágyódva markolt az előtte táncoló női mellekbe, izgatottan dörzsölte a mellbimbókat, egyre fokozva Szofi izgalmát, aki kis híján elélvezett a gyönyörtől. Kristóf észlelte, hogy nem sok hiányzik a lánynak az első orgazmusához, erősen belemarkolt a csípőjébe és durva mozdulatokkal lökte fel s le az ágyékát.
Szofi magánkívül nyöszörgött, forró, kis tenyerei a cicijeire tapadtak, így hajszolva magát is és Kristófot is a biztos orgazmus felé. Pillanatok alatt rándult össze az egész teste, a gyönyör görcsei megfeszítették a gerincét, ajkai közül magával ragadó, vad sikoltás tört ki. Kristóf lágyította a mozdulatait, míg Szofiban lecsendesült az orgazmus. A lány pihegve fordult oldalra a férfitesten, lábait összezárva fordított hátat Kristófnak, majd újra lovagló ülésbe helyezkedett, immár háttal Kristófnak. A férfi hangos nyögéssel nyilvánította ki tetszését, gyönyörködve nézte Szofi finom ívét gerincének, kecses mozgását csípőjének, ahogy magában tartja fogva a szerszámát. Pillantása megállapodott a kemény, gömbölyű farpofákon, amik szétnyíltak a szeme előtt és egy-egy pillanatra, mikor a lány felemelte ágyékát, látni engedte a farkat, mielőtt a punci újra elnyelné.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.45 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sunyilo 2016. 02. 14. vasárnap 15:17
Lyó lett.
#8 Rinaldo 2015. 07. 3. péntek 06:38
Szuper.
#7 sikamika 2015. 07. 2. csütörtök 13:55
5pont.
#6 veteran 2015. 07. 2. csütörtök 13:22
Szerintem is max. közepes.
#5 papi 2015. 07. 2. csütörtök 09:07
Elmegy
#4 Andreas6 2015. 07. 2. csütörtök 06:30
Szerintem is csak közepes. Semmi kerettörténet, csak az aktus leírása. Nem tud lekötni.
#3 feherfabia 2015. 07. 2. csütörtök 05:24
El tudnám viselni!egész jó!
#2 A57L 2015. 07. 2. csütörtök 04:06
Közepes lett.
#1 Törté-Net 2015. 07. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?