A+ A-

A fodrászom

Történetem még tavaly esett meg, de le kell, hogy írjam. Ott kezdeném, hogy fodrászt váltottunk az élettársammal együtt, mert már a régi valahogy nemtörődöm módjára vágott, de ez lényegtelen is. Kerestünk hát egy fodrászt, talált is a párom egyet a szomszéd városban. Mondja, hogy férfiakat is nyír, tehát én is mehetek. Át is mentünk az első megbeszélt időpontra. Ahogy beléptem és megláttam az újdonsült fodrászunkat, beleborsóztam a látványba.
Kint 35 fok, bent kicsit hűvösebb, de látszott, hogy melege van. Egy vékony, félig meddig átlátszó fehér top és egy fehér miniszoknya papuccsal. Hozzá kell tennem nagyon jó alakja volt, szép formás popó, nem nagy, de formás cicik és egy tuti csípő. Szép hullámos haja felkötve, ami talán még jobban kiemelte a szép arcát. Hát persze, hogy kiborsóztam egy a látványtól a másik a hűvösebb levegőtől. Bemutatkozott és mindjárt a páromat le is ültette, hogy vele kezdi, mert amíg majd fog a festék miegymás addig épp végez velem is. Néztem, ahogy mozog, dolgozik és egyre csak azon járt az eszem,hogy uhh de jó lenne egyszer meghúzni.
Egyszer csak arra figyeltem fel, hogy ő is engem néz, észrevette, hogy gyönyörködök benne. Kicsit el is pirultam, de csak egy pici mosoly ült az édes ajkára. Ekkor még nem is gondoltam semmire, próbáltam elhessegetni a gondolatot. Én következtem, amíg megkérdezte, hogy milyen fazont akarok addig finoman simogatta a fejem. Nem is tudtam mire gondoljak, hagytam a fenébe, de ahogy nekiállt vágni mindig nekitolta a vállaimnak a pociját vagy még kicsit nyújtózkodva szinte már a punciját. Mondanom se kell mire végzett már állt a dákóm a terítő alatt, alig tudtam felállni, hogy ne vegye észre senki. Na végeztünk,haza mentünk,persze az eszem napokig rajt járt. Jött a következő hónap, megint mentünk mindketten. A történet szinte ugyan az, mint először, ezt nem is részletezem. A 3. alkalomnál viszont már konkrétabb mondhatni jeleket adott. Őszintén mondva, zavarba is voltam, hisz a párom is ott volt és így kellemetlen volt minden. Kis rövid köpeny volt rajta ami alól átlátszott a piros kis tangája. Már ez nagyon izgató volt, de aztán mikor "leejtette" a fésűt és velem szembe guggolt le érte szét tett lábakkal, közben rám nézett és mosolygott, akkor már tudtam, hogy ebből még lesz valami. A következő időpontnál úgy jött ki, hogy párom nem akart jönni, mert úgy gondolta most neki nem kell se igazítani, se festeni semmi.
Hívjam fel mondta és beszéljek vele. Hát én ennek úgy örültem, hogy szinte azonnal hívtam is. Mondom neki, hogy csak én megyek, erre a válsz: nagyon jó! Akkor keresek egy üres órát, ha neked is jó! nem is tudtam,mire véljem ezeket a mondatokat, mindegy lesz, ami lesz. Át is mentem, fél 1-re volt megbeszélve. A látvány ismét lenyűgözött! A kis köpeny mélyen kigombolva és rövid, épp, hogy takar valamit, pedig már ősz volt, de bent kellemes idő. Azzal nyitott, hogy nem kell sietni, mert a következő vendégnek csak 2 órára adott időpontot, mondván úgyis előbb szoknak jönni.
Na, ekkor már éreztem, hogy akar valamit, de nem akartam betámadni. Gondoltam úgyis észre veszem, ha többről lesz már szó. Bevallom kicsit félénk voltam. Ahogy nekiállt dolgozni megint csak éreztem, hogy egyre többször és egyre erősebben tolja, dörzsöli magát hozzám. A farkam már megint állt mint a cövek, de nem akartam belecsapni a lecsóba. Egyszer csak amit még fodrásztól nem láttam átterpesztett előttem és úgy birizgálta a hajam, mert már vágni szinte nem is vágta. Megindult a kezem, de félúton mégis visszahúztam, nem tudom miért, de kicsit zavarba ejtett. A következő percben szólt, hogy egy pillanat és jön. Hallottam, ahogy bezárja a külső bejárati ajtót kulcsra. Na ekkor már tudtam, hogy nem a semmiért. Itt volt az a pont, hogy elöntött a bátorság. Visszafele jövet még lehajolt nekem háttal az asztalhoz mintha keresne valamit, de olyan mélyen, hogy látszott nincs rajt bugyi. Ekkor kész lettem, már vártam a folytatást. Elkezdte folytatni a munkát ismét terpeszbe, szemből. Ekkor elővettem a remegő kezem a köpeny alól és megérintettem a térdét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 papi 2015. 06. 9. kedd 08:37
Nem nagy durranás.
#8 listike 2015. 06. 5. péntek 19:10
Jobbra számítottam.
#7 Bob__ 2015. 06. 4. csütörtök 16:05
Annyira végülis nem lett rossz smile
#6 Paja 2015. 06. 4. csütörtök 11:30
Gyenge!
#5 veteran 2015. 06. 2. kedd 13:40
Megszokott átlag.
#4 Rinaldo 2015. 06. 2. kedd 07:30
Szuper jó.
#3 feherfabia 2015. 06. 2. kedd 06:31
Egész jó!
#2 A57L 2015. 06. 2. kedd 04:56
Nem tetszik.
#1 Törté-Net 2015. 06. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?