A+ A-

Kamionos lány

Két lépést tettem előre és a kezemben tartott forró teás bögrével óvatosan egyensúlyoztam. A padka nem volt magas, de azt játszottam, hogy nincs alattam pár centivel az aszfalt és ha lelépek, akkor lezuhanok. Nem léptem le és a parkolóhely szélén kiértem az árnyékból.
Besétáltam a fűre és kortyoltam a teából, majd mély levegőt vettem.
Éreztem az eper és vanília illatát a csészéből, a lassan érő ősz kesernyés hűvösét és az enyhe húgyszagot. Ezt persze mindig, mert a férfiak állatok, a kamion mellé pisilnek éjjel és az aszfalt megőrzi a szagát.
Nekem bezzeg mennyivel bonyolultabb, illetve nekünk, mert állhatunk sorban a WC előtt, vagy éjjeliedényt kell tartanunk a fülkében, hogy ne kelljen kiszállni a hidegben. A pasikat ezért az egyért irigyeltem.
Csak előkapják és máris lehet locsolni bárhol szinte.
Megnyaltam a szám szélét. Engem is meglocsolhatna már valaki. Négy hete vagyok úton és azóta nem fogtam igazi faszt. Kezd hiányozni. Ha szerencsém van, a hét elején Nürnbergbe küldenek és ott összefutok Kaszimmal. Kaszim török, azt mondja két felesége is van Berlinben, de igazán csak a szőke lányokat szereti. Engem is. A kis sportosan karcsú alakom a százhetven centimmel és a közepes C-kosaras cicimmel szinte eltűnik az árnyékában. Két méteres, izmos, szakállas férfi, tüzes szemekkel és vastagabb fasszal, mint a csuklóm.
Rendszeresen összefutunk a konténer rakodónál és együtt megyünk fürödni. Odabent levetkőzünk, beállunk a tus alá és keményre szopom, igaz néha fáj tőle már az álkapcsom, aztán hátulról megbasz, míg a tusoló melletti mosdón támaszkodom. Közben néha benyomja a tusoló gombját és ömlik ránk a víz. Kicsi a helység, minden egy kupacba van zsúfolva, de ez pont így jó.
Két-három orgazmus után hagyja abba és ha nem remeg tőle a lábam, akkor még este a fülkébe is beengedem. Másnap indulunk és mindig azt mondja a reggeli kávé közben, hogy elvesz harmadik asszonynak.
Én meg nevetve válaszolok, hogy akkor el is kell tudnia tartani. Náluk így szokás.
A merengésből valami zaj riaszt, megfordulok és egy árnyékot látok elsétálni a kamion mellett a kerítés felé.
Ki ez?
Aztán odér és vizelni kezd. Megkönnyebbülve sóhajtok, egy kolléga. El akarok osonni, de rájövök, hogy nem ismerte fel, hogy nő vagyok és talán titokban megleshetem. Úgyis árnyékban állok, ő meg a fényre ment, mivel csak itt, közvetlenül a kerítés végén van sötét. De itt én állok, utolsónak a sorban és idegen fülke mellé pisilni tahóság az etikett szerint.
Nincs messze, álmos is, nem zavartatja magát, önfeledten lóbálja a pöcsét és mikor végez, sokáig rázza. Tetszik, szívesen megfognám és húznék rajta párat. Gyorsan felállna és én meg elé guggolnék. Míg szopom a kicsit sós ízével, addig a puncusom gyötörném...
Végez, gyorsan távozik, én meg magamra maradok a fantáziámmal. Akkor jövök rá, hogy annyira ki vagyok éhezve, hogy meg sem néztem, hogy néz ki a pasi.
A hétvégi pihenő eltelt, indulni kell hétfő reggel. Észben kell tartanom, hogy elemet vegyek, mert annyit használtam Zümit, hogy teljesen lemerült. Ő a vibrátorom és remekül pótolja a faszt, de csak egy ideig. Persze jogos a kérdés, hogy ha ennyire szeretem, miért vagyok kamionos? Azért mert azt még jobban szeretem. Apám is az volt, gyerekként sokat jártam vele és így szerettem bele. A szexbe is, de az másik történet.
Most Kaszimot hívom, merre jár.
- Csao baby, hiányzom már? - úgy bömböl a telefonba, hogy le kell vennem a fülest hirtelen.
- Halkabban te édes állat, hol jársz?
- A francia A4-en, megyek németbe a hatos mellé. Te, kicsi virágszál?
- Én északról jövök, Amszterdamban raktak, Stuttgart a cél.
- Akkor Heilbronn jó lesz holnap estére?
Felsikkantok, ennyire mázlim nem lehet.
- Te előbb érsz oda, foglalj helyet. Szedd szét a szerelvényt, mintha cserét várnál - nagyon gyakorlatias tudok lenni ha muszáj. Kaszim röhög, egyetért és még megígéri, hogy szét fogja kefélni a pinám.
Kedd este aztán valóra válik a csoda, majdnem együtt érkezünk és még egymás mellé is tudunk állni. Kopog az ajtón és beengedem, úgy jön, ahogy egy tank, betölti a fülkét és szó nélkül csókol.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Annaahh 2016. 11. 9. szerda 08:39
Szerintem szupi! Izgi lehet a kamionos élet smile
#10 A57L 2015. 05. 16. szombat 03:45
Nem rossz írás.
#9 sikamika 2015. 05. 8. péntek 19:30
nem lett rossz...
#8 mif23 2015. 04. 23. csütörtök 16:33
Szerintem egész jó!
#7 papi 2015. 04. 21. kedd 07:41
Nem is olyan rossz mint ahogy a vélemények lefestik.
#6 2K 2015. 04. 20. hétfő 22:51
Ahogy elnézem a pontszámot, az reálisabb, mint a leírt vélemények.
Legalábbis nekem is tetszik ez a "problémák és érzelmek nélkül" történet, egyedi, az biztos.
9 pontot megérdemel.
#5 veteran 2015. 04. 20. hétfő 14:16
Ez nagyon nagy nulla.
#4 listike 2015. 04. 20. hétfő 11:40
Annyira ócska és közönséges, hogy nem is tudom miért nincs 0pont.
#3 deajk2008 2015. 04. 20. hétfő 10:45
elment, jó lett 8p... folytasd
#2 feherfabia 2015. 04. 20. hétfő 06:38
6P !Közepes
#1 Törté-Net 2015. 04. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?