A+ A-

Kovács család - Nagynéném

Egyik nap Ildi így szólt egy baszás után:
- Nem akarnál lefeküdni Anyámmal? Olyan magányos szegény!
- Mi? - hebegtem.
- A Janit néha meg tudom győzni, hogy menjen át hozzá és dugja meg rendesen. Persze olyankor neki is extra vágyait kell teljesítenem! Tavaly minden hónapban átment egyszer és dugott Anyuval, de ezért nekem minden reggel le kellett szopnom. Anyuért mindent! Egyszer még hármasszexre is rá tudott beszélni, hogy átmenjen Anyuhoz!
- A férjed kefél a Kati nénivel? - rökönyödtem meg.
- Igen! Én beszéltem rá! - büszkélkedett.
- Először meggyőztem a Janit, hogy neki sem árt, ha idősebb nőkkel is kamatyol, nem csak a huszonéves lányokat hajtja mindig. De nem szeret az anyámmal dugni, mert Anyu szerinte nagyon slampos, kicsi a melle, és ÖREG is. Azt mondja viszont, hogy elég jól szop, bár nem olyan jól mint ÉN! Annyi, hogy nem nyeli le, pedig a Jancsi azt nagyon csípi, ha egy csaj a teljes anyagát leküldi a torkán. Szóval szerintem nem lenne rossz buli neked sem!
Elgondolkodtam... Hát valóban, a nagynéném nem egy szépség. Jó 10 éve meghalt a férje, elvitte a májzsugor, nagy alkesz volt a megboldogult. A nagynéném virágkorában sem lehetett egy szépség, de 60 évesen sem szépült meg. Nagyon ráncos az arca, megviselte az élet. KEFÉL A LÁNYA FÉRJÉVEL??? Tök kemény! A nagynénémről mindig azt hittem egy szentfazék. Minden hétvégén templomba megy, odajár a vénasszonyokkal segíteni a plébánosnak, egy időben mindig ő főzte a plébános ebédjét is. Azért a nagynéném megér egy misét...
- A férjed dug a Kati nénivel? Fel nem foghatom...
- Pedig de! Először meggyőztem a Janit, aztán meg meggyőztem Anyut, hogy Jani akar vele kefélni, álmodozik róla néha (pedig ez hazugság volt), ez legyezte kicsit Anyu hiúságát. Jó sok estém elment a meggyőzésére, de sikerült. De most már három hónapja elment és még 3 hónap múlva jön meg. Ha akarod, akkor megdughatnád Anyámat! Én elintézem, ha akarod!
Kicsit gondolkoztam. Ildi szerint egész jól szop, meg végül is levezeti az energiáimat. Meg ő a falunkban lakik! Csak felpattanok a bringára és már mehetek is hétvégén kefélni. Anyám sem fog tiltakozni, örül, hogy segítek a nővérének. Nincs zavaró körülmény, minden hétvégén kefélhetnék. Rokon, de hát ha már a családon belüli szex tabut ledöntöttük az Ildivel, akkor folytathatnánk is mással. Mondjuk a Kati nénivel!
- IGEN! Akarom! Tök jó lenne! Végül is jó lenne!
Eltelt az egy hónap az Ildiéknél. Ildi utolsó este odaajándékozott egy bugyit, hogy nyugodtan használjam. Huncutul annyit mondott, hogy nehogy úgy maradjak, hogy csak a bugyitól áll fel a farkam.
Szomorú voltam, szívesen vigyáztam volna Ádámkára még pár hetet...
Hazaköltöztem. Ildi nem szólt, kicsit el is felejtettem az ajánlatot. Persze otthon ment a faszverés ezerrel. Egyik péntek délelőtt ő hívott telefonon.
- Ildi vagyok! Anya belement! Nagyon nem akarta, azt mondta, hogy milyen erkölcstelen vagyok, hogy keféltem veled, de aztán meggondolta magát! Annyit hazudtam neki, hogy te vetetted fel, hogy tudnád becserkészni Anyut, mert már évek óta figyeled és szívesen lefeküdnél vele. Te hajtottál engem, hogy segítsek. Neked is így kellene előadnod a sztorit, ha véletlenül rákérdezne. Majd délután hívja anyádat, hogy holnap reggel vár egy kis „munkára”.
Így is lett. Kata néni telefonált, hogy szombaton fát kellene behordani az udvarról a fáskamrába, ha Anyám megengedi, akkor én segíthetnék neki. Úgy csináltam, mintha duzzognék, de Anyai utasításra menni kell. A farkam majd összetört az izgalomtól. MEGDUGHATOM ANYÁM NŐVÉRÉT! A két nő teljesen más karakter. Anyám húsos, nagy mellek, domborodó pocak, de igényesen öltöző nő. Kata néni legalább 10 évvel néz ki idősebbnek a koránál. Nem festeti a haját, teljesen ősz, mindig igénytelenül öltözik, vékony, kis cicikkel. Mindketten egyedül vannak, Kata néni férje meghalt, az Apám 10 éves koromban hagyott el bennünket.
Nagyon lassan jön el a szombat reggel. Már 8-kor biciklire pattanok és megyek hozzá, csak egy póló, rövidgatya, alsónadrág, papucs az öltözékem. Egy kis zacskóban vittem magammal melósruhát, kesztyűt, munkáscipőt is, ha mégis fát is kell pakolni. A háza a falu másik végén van egy régi kádár kocka lakóház. Már ideje lenne felújítani, de Kata néni szegény nyugdíjas és nincs rá pénze. Annó a TSZ-ben volt adminisztrátor vagy mi a fene. Az udvaron egy kis halomban áll a behordandó fa, nem egy nagy mennyiség, alig fél óra munka. A kutya már a kapuban üdvözöl, a bejárati ajtó nincs bezárva, belépek. A nagynéném már vár. Egy igen ronda műszálas otthonka van rajta.
- Szia!
- Szia, Kata néni!
- Ildi szólt neked?
- Igen!
- Igaz, amit ő mondott? Igaz amit a lányom mondott? Tényleg akarsz tőlem valamit? - kérdi.
- Igen! Amióta maszturbálok, Kati nénire gondolva elég gyakran szoktam. Egyszer, amikor 1 órára 3-4 éve itt hagyott egyedül a lakásban, akkor itt maszturbáltam magára gondolva.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (94 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2015. 11. 29. vasárnap 02:02
Kicsit durva,de jó lett.
#11 szekely18 2015. 08. 23. vasárnap 22:33
Folytasd!
#10 Rinaldo 2015. 08. 17. hétfő 12:52
Jöhet a folytatás.
#9 cscsu50 2015. 08. 14. péntek 23:45
Nem olyan rossz
#8 veteran 2015. 08. 14. péntek 15:53
JÓ,igaz a Kata néni lefestése kicsit durva.
#7 rockycellar 2015. 08. 14. péntek 14:22
Nem olyan rossz
#6 Andreas6 2015. 08. 14. péntek 10:57
Egy erotikus írás akkor jó, ha kedvet csinál a szexhez. Nekem inkább elvette...
#5 deajk2008 2015. 08. 14. péntek 09:26
imádom a családon belüli szexet... jó lett 10p folytasd
#4 papi 2015. 08. 14. péntek 07:55
Jó mint az előző,folytasd.
#3 listike 2015. 08. 14. péntek 07:29
Jó volt, remélem folytatpd.
#2 feherfabia 2015. 08. 14. péntek 06:44
Gyenge!
#1 Törté-Net 2015. 08. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?