A+ A-

Masszázs extrákkal

A mai nap is ugyanolyannak indult, mint a többi. Szokásos "szürke hétköznap". A megszokottól talán annyiban tért el, hogy később kellett bemennem gyakorlatra a helyi gyógyfürdőre. Gyógymasszőrnek tanulok. Ez volt az első nap, hogy délutános műszakot vállaltam. Minden a szokásos ütemben zajlott, bár nem sok vendég jelentkezett masszázsra. Délután öt órára már csak én maradtam és Paul, a fiatal gyógymasszőr srác. Kicsit kényelmetlenül éreztem magam amiatt, hogy vele kell kettesben itt maradnom, hiszen a kezdetektől fogva tetszett nekem. Mindig is feszültté váltam a közelében...
Besegítettem neki az utolsó páciensénél, hogy ne unatkozzam. Le sem tudtam venni a szemem a finom kezeiről, az erős karjairól. Ez a pasi egy főnyeremény. Hátközépig érő barna, hullámos haja lazán összefogva omlott izmos hátára. A tekintetét jegeskék színű szemei varázsolták hideggé. Szép ívű, telt ajkait szorosan összezárta. Gyönyörű felkarján megfeszültek az izmok, ahogy dolgozott. A keze viszont rendkívül puhának tűnt.
"Bárcsak engem érintene ez a kéz..." - visszhangzott a gondolataimban.
Idáig jutottam csak az álmodozással, ugyanis időközben a kezelés befejeződött. Miután a vendég elhagyta a masszázshelyiséget, csend telepedett közénk. Pár percig egyikünk sem szólalt meg. A hirtelen beállt csendet végül ő törte meg:
- Kicsit megfájdult a kezem. Ha megkérlek, megmasszírozod? Legalább addig is gyakorolsz! - tette hozzá huncut mosollyal.
- Persze. Feküdj fel az ágyra és tűrd fel a pólód ujját! - utasítottam.
Nem vesződött az előbb említett ruhadarabbal, egyszerűen levette. A lélegzetem is elállt egy pillanatra. Elképesztően szép felsőteste volt. Férfiasan kidolgozott mellizmok, hasizmok...
"Hmmm... Talán gyúrni jár?" - tűnődtem.
Gyorsan elfordítottam a fejem, nehogy észrevegye, hogy bámulom. Elmentem kezet mosni. Mire visszaértem, félmeztelenül feküdt a masszázságyon, bal karját lazán a teste mellett tartva. Fogtam a masszázsolajat és egy kicsit a tenyerembe csepegtettem. Odaléptem hozzá és tétován megfogtam a kezét.
"Pont olyan puha, mint képzeltem!" - gondoltam vágyakozva.
Lassú mozdulatokkal kezdtem el felvinni az olajat az egész karjára. Egy szót sem szólt, csak behunyta a szemét. Kezembe fogtam a kezét, az ujjait kezdtem el masszírozni. Közben végig az arcát fürkésztem. Az ajkai enyhén elnyíltak, a szemei még mindig csukva... Észvesztően érzéki volt. Miközben a tenyerét masszíroztam, finoman megfogta a kezem. A szívem kihagyott egy ütemet... De csak egy pillanatig tartott, elengedett. Áttértem az alkarjára, majd szépen lassan a felkarjára. Jó érzés volt ezeket a kidolgozott izmokat érezni az ujjaim alatt.
Ekkor történt meg egy igen váratlan dolog. Kiszabadította a kezét a kezeim alól és Átölelte a derekam. Szólni sem mertem, csak álltam ott megkövülten. Rám emelte a tekintetét, játékosan elmosolyodott, majd magához húzott. Hirtelen fel sem fogtam, mi történik. Vággyal telve nézett a szemembe, majd lágyan megcsókolt. Ajkai, mint a puha bársony, érzékien simogattak. Nyelve felfedezőútra indult a számban. Ekkor eszembe jutott, hogy ez egy munkahely, itt nem illik ilyesmit csinálni. Kibontakoztam a csókból és az öleléséből.
- Mi a baj? Nem tetszett? - kérdezte csalódottan.
- Huh, dehogynem! De nem hiszem, hogy ezt pont itt kellene...
- Miért? - vágott a szavamba - Ilyenkor már csak mi vagyunk az emeleten, senki nem jön ide. Kamerák sincsenek a teremben.
- Nem is tudom... - tétováztam.
- Én tudom. - mondta, aztán ismét magához húzott.
Gyengéden megcsókolt, közben simogatta a nyakam. Viszonoztam a simogatásait. Kezem felfedezőútra indult: le a nyakán, végig a karján, a mellkasáig. Hirtelen felült az ágyon és úgy szorított magához.
- Erre nem lesz szükség. - suttogta, majd levette a pólóm. Kicsit elkerekedtek a szemei majd ezt a mondatot lehelte a nyakamba:
- Elképesztően kívánatos vagy! - majd picit belém harapott. Extázisba estem már ettől. Egy mozdulattal leengedte a masszázságyat, majd ledöntött rá. Vágyakozás csillant azokban a szédítő kék szemekben...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.6 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 veteran 2015. 04. 8. szerda 09:19
Nem rossz.
#4 gyuri0926 2015. 04. 8. szerda 08:08
A színvonal rég nem látott mélységekbe zuhan .
#3 deajk2008 2015. 04. 8. szerda 06:38
elmegy egynek, de azért jó lett, nekem ez 7p... folytasd
#2 Rinaldo 2015. 04. 8. szerda 06:19
Elmegy,
#1 Törté-Net 2015. 04. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?