A+ A-

Vadnyugati fantáziák 1. rész - Az idegen

Mesemondó vagyok, nem író. Kedvesem szereti, ha szeretkezés közben erotikus történeteket susogok a fülébe. Az ő biztatására vetettem papírra/gépre az egyik ilyen esti mesénket. Első írásom.
(A neveket a kedvenc filmem a Maverick előtt tisztelegve találtam ki.)
A préri üresen tátongott, csak egyetlen lovas kocsi zötyögött az úton. Egy háromtagú család utazott rajta, jókedvű dalokkal töltötték a hosszú útjukat. A vadnyugat kis szegletébe költöztek át, mert a családfő ott kapott állást. Dr. Foster vezette a fedett fehér vászonnal takart echós szekeret. Mellette ült felesége, Mary és lányuk Annabelle.
- Apám mi az ott az út szélén? – kérdezte a lány.
Egy férfi feküdt az út szélén hason. Dr. Foster azonnal átadta a gyeplőt a feleségének és hátranyúlt a puskájáért.
- Sose lehetünk elég óvatosak, Kincsem! – Inett a lányának, hogy azonnal vonuljon vissza a kocsi védelmébe. Természetesen kikukucskált a vászonfüggöny résén át, nehogy lemaradjon bármilyen eseményről.
Körbenéztek, nehogy banditák csapdájába essenek. De itt nem lehet elbújni sehová sem. Teljesen üres a táj, sehol egy fa vagy bokor. Dr. Foster meghúzta a gyeplőt felesége kezében, hogy megálljon a kocsi és leszált megnézni a férfit.
- Drágám, veszélyes itt megállnunk a semmi közepén!- aggodalmaskodott Mary.
- Orvos vagyok, nem mehetek tovább, ha sérültet látok. - közölte dr. Foster ellentmondást nemtűrő hangon.
Megfordította a férfit, hogy szemügyre vehesse mitől tiszta vér minden. Lőtt seb tátongott a jobb combján.
- Igazad van, nem időzhetünk ezen a vidéken sokáig! Ez itt az indiánok földje. Ezért fogjuk feltenni a kocsira, és menet közben ellátom a sebét, majd a következő faluban kitesszük. Szerintem túléli, csak sok vért vesztett és valószínűleg kiszáradt.
A gyeplő maradt az asszony kezében, Dr. Foster a kocsi hátsó részében látta el a férfit. Annabelle az apjának segédkezett a beteg mellett. A combja sérült meg, ezért megkérte a lányát, hogy húzza le a férfi nadrágját, amíg ő a táskájában megkeresi a szükséges orvosi felszerelést. Annabell hirtelen felsikított. A kocsi hirtelen megállt, és az anya riadtan kérdezgette mi történt. A férfi nem viselt alsónadrágot, így amikor levette róla a nadrágot, Annabelle meglátta a férfiasságát.
- Semmiség! Hajts tovább, Mary kedves! - A doktor nyugodt szenvtelenséggel egy rongyot terített az ijedelem tárgyára. – Már láttál ilyet, amikor az unokatestvéredet pelenkáztad. Ha ápolónő akarsz lenni, nem szabad megijedned ilyen apróságtól. Ez teljesen természetes dolog.
- Apróságnak nem nevezném – gondolta Annabelle – bár nincs összehasonlítási alapom. Ilyen férfival még nem találkoztam, annyira helyes, és milyen férfias…
Nem ábrándozhatott sokáig, mert apja magyarázta a seb ellátásának mozzanatait. Amikor a doktor végzett, egy takaróval betakarta újdonsült betegét és kiült a bakra átvenni a feleségétől a vezetést. Annabellere bízta a beteget és azonnal szólnia kell, amint felébred.
Végre rendesen szemügyre vehette a férfit. Az arca férfiasan borostás, a haja sötét kócos. A ruhája igazi vadnyugati stílusú, kicsit rosszfiús beütéssel. Annabelle gondolatai nem szabadulnak a férfi ágyékától. Félve, nehogy a szülei észrevegyék az idegen mellé kucorodott és felemelte a takarót. - Határozottan nagyobb, mint a Tomi babáé - mosolygott magában. Gyorsan visszatette a takarót a helyére és elfoglalta a saját helyét, mert az anyja kérdezett tőle valamit. Egész nap az idegent bámulta és elképzelte, hogy milyen lesz, amikor felébred. Annabelle fiatal még, alig 17 éves és szeret álmodozni. Gyönyörű gömbölyű kebleit szereti kihangsúlyozni, és van valami huncut csillogás a szemében, amit a férfiak figyelmét egyre gyakrabban felkelti.
Estére a lányt elnyomta a kocsi rázása és az ábrándozástól mélyen elaludt. Szülei kihasználták a ritka alkalmat, hogy kettesben lehetnek és gyors tábortűz rakás után azonnal egymás karjába vetették magukat. Régóta házasok, de szerelmükk heve sosem csillapodott. Annabelle szokásos hangokra ébredt, kikukucskált a kocsi függönye mögül. Ismerős a látvány is, de eddig nem tetszett neki ennyire, inkább csak tudomásul vette a szülei aktusait. De egész nap az idegen férfiasságáról fantáziált, és teljesen felizgult. Ahelyett, hogy a fejére húzta volna a takarót, inkább tovább folytatta a kukkolást. Anyja éppen az apja farkát húzogatta, szopogatta. Látszott, hogy a férfinek ez mennyire tetszik. Annabelle gondolt egyet és az eszméletlen férfi mellé térdelt. Felemelte a takarót, csak egy pillanatot tétovázott, de kézbe vette az egész napos álmodozásának tárgyát. Úgy húzogatta, ahogy pár perce az anyjától látta. A kezében a fallosz életre kelt, megkeményedett. Annabelle egyre mohóbb lett, és egyre többre vágyott. Megnyalta a száját, és kinyújtotta a nyelvét. Ráhajolt az idegenre és megkóstolta annak idegen ízét. A férfi megmozdult kicsit, amitől a lány megijedt. Gyorsan visszatakarta, ellenőrzte, hogy tényleg alszik-e még és visszaült tovább nézni szülei együttlétét. Lopva a férfire pillantott.
- Nem lehet gond, alszik és egyébként is meg van kötözve. - gondolta Annabelle. Mintha valami megváltozott volna a lányban. Máshogy nézett a szülei tevékenységére.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2016. 10. 24. hétfő 08:56
Befejezetlen.
#10 listike 2015. 03. 21. szombat 19:27
Ez így bagyon semmi.
#9 feherfabia 2015. 03. 20. péntek 05:56
folytasd!!!
#8 papi 2015. 03. 19. csütörtök 20:43
Miért kellett itt abbahagyni?
#7 tomi19 2015. 03. 18. szerda 20:13
Jóféle jöhet a folytatása 10 pont.
#6 Rinaldo 2015. 03. 18. szerda 09:37
Jöhet a folytatás.
#5 gyuri0926 2015. 03. 18. szerda 07:38
A mellesleg történeten fent van .
#4 deajk2008 2015. 03. 18. szerda 07:16
nekem tetszett, jó lett, folytasd....8p
#3 A57L 2015. 03. 18. szerda 06:17
Egynek elmegy.
#2 Andreas6 2015. 03. 18. szerda 05:48
Már olvastam máshol. Jó közepes.
#1 Törté-Net 2015. 03. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?