Myrna 5. fejezet

Szavazás átlaga: 6.56 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2015. március 10.
Hossz: 29 898 karakter
Elolvasva: 4 276 alkalommal
Részlet Olivia Cunning Pengető ujjak című könyvéből
Myrna álmos arccal nyújtóztatta ki a karjait a feje fölé, és átfordult, hogy Brian hátához bújjon. Tizenkét órán belül repülőre kellett ülnie, és a legutolsó dolog, amire vágyott ma reggel, hogy fölkeljen az ágyból. Csak pár órájuk maradt, hogy illően elbúcsúzzanak egymástól, és Myrna minden egyes pillanatot ki akart élvezni. Brian hasára csúsztatta a kezeit, ajkával a vállát cirógatta, és ahogy egyre feljebb kúszott a keze, az ujjai beleakadtak egy karikába a bal mellbimbónál.
Myrna szemei felpattantak. Piercing?
– Abba ne hagyd – mormolta álmosan Trey. – Fincsi. Myrna hirtelen felébredt, és felült.
Felrántotta a takarót, hogy eltakarja meztelen melleit.
– Hát te mit csinálsz itt?
– Én hívtam – közölte Brian az ágy túloldaláról.
– Alvásparti – mondta Trey, még mindig csukott szemmel.
Myrna közelebb kúszott Brianhez, a szíve kalapált. A férfi másodpercek alatt maga alá fektette.
– Trey fáradt. Nélküle kezdünk hozzá.
Brian lefogta Myrna kezeit, kétoldalt a feje mellett, és addig csókolta, amíg Myrna feszült teste meg nem nyugodott.
– Annyira nem vagyok fáradt – mondta Trey, ahogy megsimogatta Myrna hasát, aki ismét összerándult. – Valamit hagyjál nekem is belőle – tette hozzá.
Puha ajkak érintették Myrna vállát. Ő erre kiszabadította magát Brian ajkai közül, és ránézett Treyre. Smaragdzöld szemei összetalálkoztak a másik határozott tekintetével.
– Minden oké? – kérdezte Myrnát Brian. – Ha meggondoltad magad, leállhatunk. Trey keze az oldalához csúszott, s Myrna bőre libabőrösen ébredezni kezdett. Trey megfogta a mellét, hüvelykujja átszaladt Myrna kőkemény mellbimbóján. Ő pedig élvezettel hunyta be a szemeit.
– Nem hiszem, hogy ez neki problémát jelentene – mondta Trey Briannek. – Inkább miattad aggódom. Nem szabad, hogy megutálj ezért.
– Csináltunk már ilyet régebben is. Akkor talán problémáztam?
– De te igazán sze... – Trey mély levegőt vett. – Igazán törődsz Myrnával.
– És meg is bízom benne. Tudom, hogy nem csalna meg a hátam mögött.
Myrna elmosolyodott, és végighúzta az ujját Brian szemöldökén.
– Igazad van. Nem tenném.
– És ha a szemed előtt csal meg? Az oké? – kérdezte Trey.
– Ez nem megcsalás – mondta Myrna. – Ez egy kölcsönös megegyezésen alapuló szexuális tapasztalatgyűjtés. De ha nem szeretnél csatlakozni, mehetsz az utadra.
– Dehogynem szeretnék csatlakozni. Eszement módon, sőt még annál is jobban meg akarlak dugni. Csak azt nem szeretném, hogy egy nem túl fontos, de annál mocskosabb aktus tönkretegye a barátságunkat Briannel.
Brian nevetett.
– Mondtam, hogy Trey a legalkalmasabb az ilyesmire. Vicces, hogy pont Trey volt az, aki ennyire aggódott az édes hármasuk következményei miatt. Myrnának el kellett volna magyaráznia neki, hogy ő akarta ezt, és Brian is akarta, szóval minden rendben, ha Trey is akarja. Myrna kibújt Brian alól, és a matracra gyűrte Treyt. Meglepődött, hogy a takaró alatt rajta volt a farmerja. Trey tényleg nem volt biztos a dolgában.
Myrna felcsúsztatta a kezeit a mellkasára. Fémes csillogás érte el a tekintetét. Lehajtotta a fejét, és bekapta Trey ezüst mellpiercingjét. Trey torkából fájdalmas tiltakozás hangja tört fel.
– Myr, mit csinálsz? – suttogta.
Myrna keményen megszívta a mellét, nyelvével pöckölgetve a gyűrűt a szájában. Trey sziszegett, s eltakarta a szemeit.
– Kérlek, ne.
Myrna kézfeje Trey hasához ért, s lenyúlt az övcsatjához. Trey megremegett, majd oldalra fordult, hogy kitérjen Myrna elől – mintha csak kihangsúlyozná az ellenkezését.
– Ne, Myrna. Te nem akarod ezt.
– Ó, dehogynem. De még mennyire, hogy akarom – súgta, majd lehúzta Trey sliccét, és letolta a nadrágját a combjaira. Trey farka mereven ágaskodott. – És úgy látom, te is akarod. Trey Brianre nézett, aki oldalra dőlve, könyökölve figyelte őket.
– Haver, nem tudok mit tenni – mondta Trey. – A farkamnak saját akarata van.
– Tökéletesen megértem – közölte nyugodt hangon Brian, majd szabad kezével megfogta saját, meredező farkát. – Már attól kőkemény vagyok, hogy nézem, miközben
m
alf
ol
alf
es
alf
zt
alf
ál
. Myrna incselkedésének látványa felizgatja Briant? Hogy fog reagálni arra, ha leszopja Treyt? Myrna lejjebb csúszott, míg a szeme magasságába nem került Trey szexuális izgalmának látható bizonyítéka.
Kényelmetlenül hosszú volt a farka, de vékony. Nem volt biztos benne, hogy a torkára tudja kapni, de meg akarta próbálni.
– V-várj, Myrna – nyöszörögte Trey.
Ő pedig bevette a szájába Trey merev farkát, és leszívta mélyen a torkába. Nyelt egyet, mire Trey felnyögött. Myrna gyengéden szopott, figyelve Trey reakcióit, hogy tudja, az hogyan szereti. Brian Myrna homlokára tette a kezét, és eltolta Trey farkáról, ami ki is szabadult a szájából. Trey szisszent egyet.
Myrna felnézett Brianre, bizonytalan volt az előbbi akciója miatt.
– Nem lett volna szabad ezt csinálnom?
– Szó sincs róla. Csak én is szeretnék némi figyelmet. Myrna tekintete megállapodott a Szörnyetegen, és elmosolyodott.
– Nem akartalak elhanyagolni, nagyfiú.
Myrna a szájába vette Brian kemény farkát, tövig ráhajolt és olyan gyorsan szopta, ahogyan azt Brian a legjobban szereti. Nem kellett sok idő, hogy Brian élvezettel felnyögjön. Myrna hallotta, ahogy Trey becsatolja az övét, kicsomagol egy cseresznyés nyalókát és bekapja. A matrac besüppedt, ahogy le akart szállni róla, de Brian elkapta a karját.
– A csajom azt akarja, hogy megdugd. Megadod neki, amit akar, vagy nem? – Brian beletúrt Myrna hajába, s lihegett a kéjtől. Élvezte, ahogy Myrna szája, ajkai, nyelve megdolgozzák a farkát. Nézz már rá! Te talán tudsz nemet mondani neki, de én nem. Nem tudok megtagadni tőle semmit.
– Most komolyan azt kéred tőlem, hogy döngessem meg Myrnát? – kérdezte Trey. Myrna a szeme sarkából látta, hogy Trey bekapta a horgot.
– Nem. Nem döngetjük meg. Szeretkezünk vele.
– Be vagy tépve, Brian? – kérdezte Trey. – Soha nem fogsz megbocsátani nekem ezért. Tudom, hogy nem fogsz.
– Nem, nem vagyok betépve.
Brian közelebb hajolt Treyhez, és valamit a fülébe súgott.
Trey hátradőlt, és egy hosszú pillanatig Briant bámulta. Megvonta a vállait.
– Nos, ha biztos vagy benne.
Trey kiengedte az övcsatját, és meztelenre vetkőzött. Bizonytalan pillanat volt, Myrna szíve aggódva zakatolt. Biztos, hogy kell ez neki? Elengedte Brian farkát, mire az megtörten felnyögött. Myrna térdre emelkedett, Treyjel szemközt ült, és igéző zöld szemeibe nézett. Kétségtelen, hogy a pasas szexi. Trey kivette a nyalókáját a szájából és Myrna melléhez dörzsölte, majd lehajolt, hogy lenyalja a ragacsot. Ő erre beletúrt Trey selymes hajába, eltolta őt, majd közelebb húzta lüktető melléhez. Brian eközben mögé simult, kezei lecsúsztak a hasán és a csípőjén, kemény farka pedig a fenékhajlatához préselődött.
Valami nyelvnél keményebb dolog ütközött Myrna mellbimbójának, és ő meglepetten felnyögött. Elfelejtette, hogy Treynek nyelvpiercingje is van. Te atyaég, mennyire jó érzés volt. Myrna Brian testének támaszkodott, és Trey bimbójával játszadozó, buzgó nyelvére koncentrált.
– Neked is olyan varázslatos ujjaid vannak, mint Sinclair Mesternek? – kérdezte búgó hangon tőle. Trey rávetette perzselő zöld szemeit: a jobb oldalinak egy részét beárnyékolta a hosszú tincse.
Alattomosan vigyorgott.
– Szeretnéd megtudni?
– Brian tíz másodperc alatt eljuttat a csúcsra. Lássuk, hogy te mire vagy képes.
– Tíz másodperc, mi? – mondta Brian.
– Csak az ujjaival?
– Nem hiszel neki? – kérdezte Brian.
– Tíz másodperc? Dehogy hiszem el.
Trey felemelte a fejét, és az órájára pillantott.
– Bizonyítsd be. Mérem az időt.
Brian keze végigcsúszott Myrna testén, egészen a megduzzadt puncijáig. Ő erre széttárta a combjait és Brian vállainak dőlt, akinek az ujjai a csiklója után kutattak a göndör szőrzetben.
– Várj egy pillanatot – mondta Trey. – Színlelhet.
– Sosem színlelem az orgazmust.
– Mondja ő. – Trey megérintette Myrna combjainak belső részét. – Szabad?
Myrna finoman bólintott, mire Trey két ujját becsúsztatta a puncijába. Myrna megfeszült, Brian pedig belecsókolt a nyakába.
– Lazulj el – duruzsolta. – Minden rendben.
Nehéz volt ellazulni úgy, hogy Trey ujjai játszottak benne. A férfi megcsavarta a kezét, mire Myrna megrázkódott.
– Készen állsz? – suttogta a fülébe Brian.
Myrna beleharapott az ajkába, és bólintott. Trey a másik irányba mozgatta ujjait. Myrna kinyitotta a száját, és felnyögött.
– Azt hiszem, már azzal ki tudom elégíteni, ha forgatom az ujjaimat – mondta Trey.
– Nem lennék meglepve – felelte Brian.
– Tíz másodperc.
Trey újra ránézett az órájára.
– Hajrá.
Brian ujjai Myrna csiklóját dörzsölték a már jól ismert és begyakorolt ritmussal és erővel. Csak pár mozdulatra volt szükség, mire Myrna felsikoltott, megremegett és Brian combjaiba markolt. Puncija ritmikusan rázkódott Trey ujjai körül.
– Jézus. Nyolc másodperc volt – közölte Trey. Újra megtekergette az ujjait, de Myrna lábai összezártak. Kihúzta az ujjait, és bedugta őket a szájába, a nyalóka mellé. – Mm. Myrna mindig ilyen finom?
– Igen – válaszolta Brian.
– Nem csodálom, hogy állandóan az ágyban vagy vele. Sosem gondoltam, hogy ilyen tüzes. Sed nem tudja, ugye?
– Nem, és jobb, ha te sem mondod el neki.
– Hátra kell dőlnöm – morogta Myrna.
Brian a hátára fektette őt, Myrna pedig eltakarta az arcát a kezeivel. Tényleg egy ribanc volt, de imádta a helyzetet: ahogy Trey ujjai benne voltak, ahogy Brian közben a csiklójával játszadozott, és ahogy kielégülten felsikoltott. Jeremynek igaza volt vele kapcsolatban. Felfordult a gyomra. Ajkak csókolták meg combjának a belső felét, de túl puhák voltak ahhoz, hogy Brian ajkai legyenek. Trey lenne az? Még mindig eltakarta a szemeit. Vajon Trey megteheti mindezt anélkül, hogy neki ne okozzoN maradandó lelki traumát?
A puha ajkak egyre feljebb csókolták, míg el nem értek a combja tetejéhez. Valami puhán mozgott mindig éhes puncijában. De nem nyelv, és nem is ujj volt. A nyalókája? Na ne. Trey ritmikusan mozgatta benne a nyalókát, miközben beszippantotta a csiklóját. Myrna megdörzsölte a homlokát. Nem tehetem ezt. Trey a piercingje szegecsével dörzsölte a csiklóját, Myrna pedig remegni kezdett. Nem tehetem ezt. Felnyögött. Ó, igen, ott, ez az. Nyald még, Trey. Érezni akarom az ajkaidat. Nagyon finom. Trey kihúzta a cseresznyés nyalókát, és bedugta helyette a nyelvét.
Tekergette, forgatta, majd mélyen Myrnába nyomta. Még soha ezelőtt nem nyalták ki így. Myrna megremegett. Ha Briannek rendkívül tehetséges ujjai vannak, akkor Trey nyelvéről ugyanez elmondható.
– Istenem, ez valami mennyei – nyöszörögte Myrna. A matrac megsüllyedt mögötte. Brian széttárta Myrna karjait, és ráhajolt. Amikor elvette a szemei elől a kezét, Brian farka az álla előtt meredezett.
– Leszopsz?
Myrna szélesre nyitotta a száját, Brian pedig behatolt. Az ajkai körbefogták a hímtagot, Brian pedig mélyen a torkába tolta, és az ágy háttámlájába kapaszkodott, nehogy megfullassza őt. Myrna szorosan rajta tartotta ajkait, és hagyta, hogy Brian diktálja a tempót, mivel inkább arra figyelt, amit Trey ördögien játékos nyelve művelt odalent, reszkető combjai között. Újra a cseresznyés nyalókával ingerelte, majd szétfeszítette a farpofáit, és megnyalta az ánuszát. Myrna vonaglott a kéjtől. Istenem, ez is milyen jó érzés. Lehetséges, hogy orgazmusa legyen csupán csak attól, hogy megnyalják az ánuszát? A gyönyör hullámai sodródtak végig üres puncijában, csiklója elhagyatottan lüktetett. Már előre elélvezett?
– Mmm.
Myrna nem tudott figyelni, öklendezni kezdett Brian farkától. Mire az kihúzta.
– Rendben vagy? – kérdezte Brian, és megcirógatta Myrna haját.
Ő bólintott, mire Brian újra behatolt, majd kihúzta, és újra mélyen nyomta a farkát Myrna torkába.
Trey nyelve még mindig a fenekénél dolgozott.
– Jézus, Myrna, hogy neked milyen szűk kis segged van. Megbaszhatom?
Myrna olyan hangot hallatott Brian farkával a szájában, ami beleegyezésnek hangzott – még ha ő maga nem is volt biztos benne. Trey az éjjeliszekrény fiókjához fordult, ahol Brian a kedvenc játékait tartotta. Myrna a szeme sarkából figyelte, ahogy Trey egy tubus sikosítót és egy erősen barázdált kotont vesz elő a gyűjteményből. Szemei tiltakozóan elkerekedtek. Brian kihúzta a farkát a szájából, és leült mellé. Hirtelen a hasához húzta őt, és
f
alf
el
alf
alf
alf
lta
neki merev péniszét.
– Így, szivi. Hadd legyen Treynek helye, hogy tegye a dolgát.
A dolgát? Milyen dolgát?
Myrna szíve majd kiugrott a helyéről.
Ne gondolj arra, mit fog csinálni Trey, inkább koncentrálj Brianre.
Myrna a térdein pihent, Brian öle fölé hajolt és mélyen torokra vette a farkát. Ebben a pózban jobban tudott irányítani, és jobban tudta kényeztetni a férfit – pont úgy, ahogy az szereti. Myrna Brian ánuszát simogatta, ingerelte, be akarta dugni az ujjait. Szája fel-le mozgott a makkján, Brian eközben Myrna hosszú tincseivel játszadozott, majd izgatottan felnyögött. Trey kezei megragadták Myrna csípőjét, felhúzta őt a térdére, és szélesebbre terpesztette a lábait. Kedvére rendezgette Myrna testét: térdeit széthúzta, a hátát behomorította. Síkosítóval megkent ujját becsúsztatta a fenekébe, a vájatot is megnedvesítette, majd bedugta még egy ujját, és kitágította az ánuszát, hogy behatoljon. Myrnának úgy tűnt, Trey gyakran csinálja ezt. Még egy adag sikosítót kent fel, és még egy kicsit tágított.
Mintha nem lett volna így is elég ideges. Myrna elengedte Brian farkát.
– Csak tedd már be – szólt hátra.
Trey rácsapott a fenekére, ő pedig összerezzent.
– Akkor teszem be, amikor kész vagyok – közölte Trey. De elérkezett a pillanat: Trey behatolt. Forróság öntötte el Myrna fenekét.
– Óóó – nyögte. Nem érzett fájdalmat. Még akkor sem, amikor Trey egyre mélyebbre hatolt a fenekében. Megállt, és még mélyebbre nyomakodott. Trey bőven adott neki időt, hogy megszokja, mindig csak egy keveset haladt előre. Még az sem fájt neki, amikor Trey minden centijével bent volt, és a csípőjét tekergetve tágított Myrna nyílásán. A farka nem volt olyan vastag, mint Briané, és érezhető volt, hogy bőven akad tapasztalata. A behatolási módszere tökéletes volt. Myrna nyögve tolta neki a fenekét.
– Élvezed? – kérdezte tőle Brian.
Myrna azt várta, hogy elkezd majd jegyzetelni vagy ilyesmi.
Trey kihúzta a farkát, Myrna megremegett, aztán újra mélyre hatolt. Édes istenem, igen. Trey ritmikusan kezdte döngetni, az óvszer barázdái pedig egyre jobban izgatták Myrna duzzadó ánuszát.
– Igen – zihálta Myrna. – Nagyon jól csinálja.
– Azért, mert neki is így csinálták – röhögött Brian.
Myrna arra számított, hogy Trey mond valami csúnyát Brian szurkálódására.
– De legalább a legjobb kúrt meg – közölte ehelyett. Trey állandó ritmusban mozgott, könyörtelen tempóban. Myrna visszavette a szájába Brian farkát, fej-és nyelvmozgása felvette Trey ritmusát. Trey felcsúsztatta kezét Myrna hátára, majd le a feneke felé, lejjebb a combjaihoz, majd vissza fel. Myrna megborzadt a kéjtől. Trey végigcirógatta a combjait, a csípőcsontját, a hasát, a melleit, és megint a hátát. Testének két oldala következett, majd ismét visszatért a hátára – mintha minden egyes porcikáját fel akarná izgatni. Ujjainak gyengéd érintése egy pillanatra sem volt határozatlan: minden egyes lökés olyan volt, mint az azt megelőző. Trey Mills maga volt a tökély. Amikor Myrna teljesen összehangolódott vele, Trey váratlanul rácsapott a fenekére. Myrna kizökkent.
– Hohohóó – jajdult fel Brian. Myrna elengedte a farkát.
– Megharaptalak?
– Igen. Eddig még sosem haraptál meg. Nehéz így koncentrálni, ugye?
Myrna felnézett rá.
– Sajnálom.
Brian megérintette az arcát. Myrna úgy érezte, muszáj jobban odafigyelnie, hogy mit csinál. Végignyalta Brian makkját, és újra bekapta, majd szélesre tárta a férfi lábait, hogy megfoghassa a golyóit, és hogy ujjai dörzsölhessék érzékeny ánuszát. Brian nagy csattanással vágta a fejét az ágytámlához, két kézzel megragadta Myrnát, miközben az mélyen szopta őt – nyelve Brian farkának a tövénél járt, úgy nyaldosta. A nyögéseiből Myrna tudta, hogy elégedett – szerencse, hogy végre oda tud figyelni rá. Trey ráhajolt Myrnára; izzadságcseppek csurogtak a hátára.
– Látnod kéne az arcát, Myrna. Szerintem mindjárt kirobbantja a tarkódat a helyéről.
Myrna hátranyúlt a lábai közé, ujjhegyével végigsimította Trey herezacskóját, aki felnyögött, és elveszítette a ritmust. Olyan mélyen volt benne, hogy Myrna elérte őt. Az egyik kezével Trey, a másikkal Brian golyóit masszírozta. A két férfi nyögései megőrjítették. Csuklóját a csiklójához dörzsölte, így próbálta magát a csúcsra juttatni, miközben Treyt cirógatta. Sajgott a puncija, túlzottan is üres volt.
– Szóval: ki megy el először? – kérdezte Trey, nagyot harapva a nyalókájába. – Azt hiszem, be tudom várni Briant.
– Nem is mozogsz már. Hagyd, hogy leszopjon, és nézzük meg, meddig bírod. Istenem, te nő! Csak dugd be az ujjaidat. Ne
k
alf
ín
alf
oz
alf
z
tovább.
Myrna engedelmeskedett, két ujját mélyen betolta Brian ánuszába, aki állatiasan hördült fel.
– Az valami csoda, amit a golyóimmal művel – közölte Trey. – Ha megmozdulok, biztosan abbahagyja. Myrna felemelte a fejét.
– És velem mi lesz? – suttogta. – Brian, én azt akarom, hogy bennem legyél. A kemény farkadat akarom mélyen a puncimban...
Trey kihúzta a farkát, Myrna pedig felszisszent.
– Akkor forduljunk meg.
– Szeretnél meglovagolni, szivi? – kérdezte Brian.
– De még mennyire.
Ha ettől kurva lesz, hát legyen.
Brian lecsúszott az ágyon, s a hátára feküdt, barátnője combjai közé. Ő pedig megragadta a farkát, és bevezette vágyakozástól sajgó puncijába. Gyorsan és mélyen nyelte el Brian farkát, ami éppen azt a varázslatos pontot dörzsölte, amit csak ő ért el. Myrna feje hátrahanyatlott, ahogy befogta őt. Kéjes hangok törtek elő a torkából.
Trey sziszegett.
– Atyaég, ez a hang, amit kiad...
– ... annyira kibaszottul izgató – fejezte be Brian a mondatot.
Trey megfogta Myrna tarkóját, ő pedig kinyitotta a szemét és ránézett. Trey az ágyon állt, éppen előtte, és már levette az óvszert a csillogó, hosszú, meredező farkáról.
– Kapd be, Myrna – biztatta Brian, ahogy felnézett rájuk. – Mindent látok innen lentről.
– Gondoltad valaha, hogy egyszer ott fekszel, és a legjobb haverod zacskóját bámulod? Milyen a kilátás? – röhögött Trey.
Myrna előrehajolt, és bekapta Trey farkát. Trey Brian egyik ízesített sikosítójával kente be a farkát, amitől édes kókuszíze lett. Mélyen beszippantotta, mire Trey a bajsza alatt káromkodott.
– Ez az, bébi. Mutasd meg neki, hogy mit kap, amiért egy okoskodó pöcs volt – mondta Brian.
– Na ja. Tanítson, professzor.
Brian megragadta Myrna csípőjét, hogy segítsen neki fel-le mozogni. Myrnának nem volt egyszerű a saját és Trey örömével is foglalkozni. Trey izzadt hasára tette a kezét, és eltolta őt magától, mire Trey tiltakozva morgott valamit. Myrna leengedte a fejét, s Brian homlokának támaszkodva megpihent. Kezével végigsimította Trey combját.
– Mondd meg, mit akarsz, mit tegyek vele. Bármit megteszek, amit mondasz – súgta Brian fülébe.
– Bármit?
Myrna úgy fordította a fejét, hogy ránézhessen. Brian ördögi tekintettel vigyorgott.
– Biztos nem bánod ezt? – kérdezte tőle.
– Miért bánnám? Az én ötletem volt.
– Nem gondolod, hogy ribanc vagyok? Brian nevetett.
– Miért gondolnám? Ami engem illet, téged valaki fentről küldött nekem.
Myrna felpillantott Treyre.
– Igen, bármit megteszek, amit akarsz – suttogta Brian fülébe.
– Ti ketten meg mit terveztek? – kérdezte Trey, és megfogta Myrna kezét, ami még mindig a combján pihent. Felemelte a farkához, cirógattatta vele, és ahogy a makkjához ért, megtekerte a csípőjét. – Csak azt ne mondjátok, hogy meggondoltátok magatokat, és kiküldtök a nappaliba ilyen brutális kangörccsel.
– Vágod, hogy sosem tennék veled ilyet, haver – mondta őrült vigyorral a barátja.
– Egy pillanatra azt hittem, hogy... – Trey egy lépést tett hátrafelé, de Myrna megszorította a farkát, így kénytelen volt megállni.
Myrna felnézett rá.
– Mit gondolsz, hová mész?
– Próbálom minimalizálni a személyi sérülés esélyét.
– Nem foglak bántani, Trey – ígérte Myrna, és felült.
– Hacsak én nem mondom neki – tette hozzá Brian.
– Hogy mi? – lihegte Trey.
– Fordítsd kicsit balra – mondta Brian.
Myrna kezei átvándoroltak Trey csípőjéhez, és kissé balra tolták őt.
– Várj, én...
– Tedd a mellkasára a kezedet, és döntsd a falhoz. Ne hagyd, hogy megcsókoljon – dirigált Brian.
Myrna a falhoz döntötte a férfit, aki hangos csattanással beütötte a fejét.
– Hej! – ellenkezett Trey.
– Markold meg a golyóit, és szólj rá, hogy kussoljon. Myrna megszorongatta Trey heréit, aki erre fájdalmában felkiáltott.
– Finoman – mondta Brian. Myrna engedett a szorításon.
– Kussolj.
Myrna úgy érezte, mintha előbújt volna belőle a
k
alf
is
alf
ör
alf
alf
g
, és szemtelenül utasítgatta Treyt.
– Igenis, asszonyom – nyekegett Trey.
– Nyald meg a makkját.
Myrna kidugta a nyelvét, és körbefuttatta a férfi makkján. Trey izomból remegett.
– Ne kapjon túl sokat. Nyald meg az egyik oldalán, a fitymája alatt. Azt akarom, hogy az őrületbe kergesd. Csináld.
Myrna pontosan azt tette, amire Brian utasította, Trey pedig tiltakozva nyögött fel, de egy perc múlva lábujjhegyre emelkedve ingott – pont úgy, ahogy a színpadon csinálta, amikor elragadta magával a zene varázsa.
Brian felnevetett.
– Lökd neki oda, mit akarsz, Trey.
– Szopjál – sziszegte az az összeszorított fogai között.
– Kérlek.
Myrna Brianre nézett további instrukciókért. Ő pedig bólintott.
– Tedd be két ujjadat a seggébe, és csináld azt, amit néha velem szoktál.
– Milyen azt? – kérdezte gyanakodva Trey. Myrna vigyorgott.
– Igazán nagylelkű vagy a barátaiddal, édesem – duruzsolta.
Myrna becsúsztatta a mutató – és a középső ujját Brian szájába, hogy benedvesítse őket, majd felnyúlt Trey lábai közé, és betolta a fenekébe.
Trey megtörten nyögött fel.
– Ó, igen. Tudod, hogy szeretem ezt.
Myrna addig kutakodott odabent, míg meg nem találta, amit keresett: folyamatosan nyomkodta Trey megduzzadt prosztatáját. Trey mindkét kezével megragadta a nő haját, és benyomta a farkát a szájába. Üvöltött a kéjtől, mire Myrna keményen szopni kezdte, és ujjaival tovább izgatta a fenekét.
Brian megragadta Myrna csuklóját, és kihúzta a kezét Treyből. Myrna elengedte a farkát is – azt várta, hogy megmondják neki, mi a következő lépés.
– Hagyd békén egy percre – mondta Brian. – Lovagolj meg, amíg el nem élvezel, és ha nyugton tűri, akkor megengedem neked, hogy leszopd. Talán megengedem.
Treyt még mindig rázta a kéj, de tiltakozva nyögdécselt. Körülfogta a makkját, és megrándult.
– Ha nyugton lesz – ismételte Brian. – És nem nyúl magához.
Trey szemöldökei felugrottak.
– Ba...
Trey megharapta az ajkait, két kezét a csípőjére téve megállt, és várta, hogy Myrna mit lép.
Az rámosolygott ördögi szeretőjére, s fel-le mozgott rajta. Brian ujjai a csiklójára tekeredtek, ő pedig őrületesen felizgult. Hátravetette a fejét, s minden egyes mozdulatnál egyre hangosabban kiáltott fel.
– Picsába – morgott Trey. – Itt kell álljak, és nézzem, ahogy keféltek, miközben nekem semmi sem jut? Myrna megemelte a fejét, és ránézett.
– Már megkaptad a magadét. Nyugton kéne maradnod – mondta, és nekilökte őt a falnak. – Zavarsz. Nem tudok koncentrálni. Kezdhetem újra az egészet.
Brian kéjesen nyögött fel, Myrna pedig ránézett. Érezte, hogy Brian közel jár az orgazmushoz, ahogy vonaglott alatta. Myrna arcon csapta.
– Nehogy megpróbálj elmenni. Még nem. Még nem végeztem veled.
Brian elkapta a csuklóját, mielőtt újból megüthette volna.
– Csúnyán kezdesz főnökösködni.
Brian felnézett a barátjára, és bólintott. Trey leugrott az ágyról. Brian megragadta Myrnát a derekánál, s összefonódott testüket az oldalukra fordította. Myrna felnyögött, ahogy a farkát belévágta. Brian felemelte az egyik lábát a csípőjéhez, Trey pedig a hátához simult. Myrna megdermedt.
– Nyugi – suttogta Trey a fülébe.
Trey megdörgölte Myrna ánuszát a farkával, és teljesen betolta neki.
Mindketten benne voltak. Óóó. Mennyire csodásan kitöltötték.
Trey mozogni kezdett. Amikor Brian behatolt, Trey kihúzta a farkát, s amikor Brian kihúzta, Trey vágta be. Myrnában szétáradt a kéj, képtelen volt bármire, csak belekapaszkodott Brian mellkasába, és levegőért kapkodott, a feje pedig hátrahanyatlott, és Trey vállának nyomódott.
– Rendben vagy? – súgta Brian a fülébe.
– Igen – nyögte. – Igen. Igen, ó, istenem, igen. Igen! Dugjatok. Basszatok mindketten. Mélyen. Imádom. I-má-dom!
Myrna csillagokat látva élvezett el, de nem hagyták, hogy magához térjen, inkább váltottak: egyszerre vágták be és húzták ki a farkukat.
Trey teste rázkódott Myrna mögött.
– Brian, a farkad egyszerűen megőrjít – közölte Trey.
– Na ja – vetette oda egyetértve Brian. – Érzem, ahogy benne mozogsz. Annyira jó. Brian lélegzete elakadt.
– Gyorsabban, Trey. Maradj velem.
Myrna forgatta a fejét, látni akarta őket. Egymással szemben feküdtek, egymás szemébe néztek a válla fölött. Korábban már látta ezt az izzást köztük a színpadon, de meglepődött, hogy most ugyanezt látja. Brian behunyta a szemét, Trey még mindig egyszerre mozgott vele, aztán Trey előrehajolt, és szájon csókolta Briant.
Myrna szeme elkerekedett. Trey nyelve Brian ajkait próbálgatta.
Brian kinyitotta a száját, Trey pedig bedugta a nyelvét. Trey megfogta Brian tarkóját, hogy ott tartsa, amíg csókolja. Szenvedélyesen szopta Brian ajkait, közben egyre mélyebben döngette Myrnát. Az izgalom egyre csak fokozódott benne, míg el nem vesztette a ritmust. Amíg csókolta, Trey folyamatosan Briant nézte, a szemei könnyektől csillogtak. Egy pillanattal később behunyta őket, s csókja a szenvedélyesből kétségbeesettbe váltott.
Myrna csak feküdt, túlzottan megdöbbent. Nem tudott mit tenni. Ehhez ügyetlen volt. Ó, Atyám. Trey szerelmes Brianbe. Myrna biztos volt ebben. Trey szereti Briant. Szerelmes belé. Úgy érezte, hogy kikaparja Trey szemeit. Brian vajon tudott erről? Myrna nem hitte, hogy Brian egyáltalán felfogja, hogy Treyjel csókolózik. Áttért abba az alkotó transzba, ami olykor egészen váratlanul szokott rátörni. Egy pillanattal később Brian elfordította a fejét; a csóknak vége lett. Trey feje ráhuppant Myrna arcára. Megpihent. Különösen gyengéden tartotta a kezében Brian állkapcsát. Myrna keze ökölbe szorult. Tudta, hogy Brian nem szereti Treyt. Legalábbis nem úgy. Brian erre képtelen lenne, és különben is az övé volt. Csak az övé. Trey erőlködve kapkodott levegő után, kétszer mélyre hatolva Myrnába, és megrázkódva, riadt kiáltással élvezett el.
– Brian – nyöszörögte. – Brian.
Brian pár percig nem mozdult. Kinyitotta a szemeit, de a tekintete messze járt – mindig ilyen volt, amikor teljesen elmerült a gondolataiban.
– Hallottad? – suttogta.
Myrna elmosolyodott. Arrébb lökte Trey kezét, és kisimította Brian izzadt arcából az odatapadt hajtincseket.
– Igen, édesem, hallottam. Engedd ki.
Trey felemelte a fejét, és figyelmesen hallgatózott.
– Én nem hallok semmit.
– Menj és szerezz valamit, amire írni lehet – mondta Treynek Myrna. És hagyj minket egyedül. Ő az enyém.
– Mi? Még nem végzett, ugye? Meg akartam nézni, ahogy elélvez. Mindig borzasztó izgató, amikor elélvez.
– Egy ideig képtelen lesz rá. Menj és hozz valamit, amire írhat. Bízz bennem. Te is azt akarod, hogy ezt most leírja.
– Kösz, hogy ma reggel megosztottad velem Briant. Régóta menekül előlem.
Trey szeretetteljesen megpuszilta Myrna halántékát, és végleg kihúzta belőle a farkát.
Nem! Nem osztotta meg vele Briant. Izgalmas és gyönyörteli volt neki ez a hármas menet, de most már még inkább magának akarta Briant. Brian az övé volt. Csak az övé. És azt akarta, hogy ez így is maradjon.
Trey zajosan kutatta át a szobát valami lapszerű után, de Myrna alig vette észre. Túlzottan lefoglalta annak a gondolata, hogy nemcsak reménytelen, őrült, mély szexuális vágyat érez Brian Sinclair Mester iránt, hanem elképzelhető, hogy igazából szerelmes belé. Bár ez annyira nem tetszett neki.
– Miért nézel így rám? – kérdezte tőle Brian, aki jóval élénkebb volt, mint néhány pillanattal ezelőtt.
– Hogy nézek?
– Mintha valami rossz ízt éreznél a szádban. – Brian megnyalta az ajkait, s zavarában összehúzta a szemöldökét. – És miért cseresznyeízű az ajkam?
Brian felemelte a fejét, és Treyre bámult.
– Megint megcsókoltál? Megint?
Trey nyugtalanul nevetett fel.
– Persze hogy nem.
Egy tollat és egy papírt dobott az ágyra, majd az ajtót bevágva kimenekült a szobából. Még azzal sem törődött, hogy a ruháit magával vigye.
Brian Myrnára nézett.
– Megcsókolt, ugye?
– Talán.
– Megyek és kipicsázom. Bocs.
Brian hátrahúzódott, a farka kiszabadult Myrnából. Myrna átkarolta a nyakát.
– Nem akarom, hogy menj.
Belefúrta az arcát Brian nyakába. Nem emlékezett rá, hogy bárkihez is kötődött volna valaha ennyire érzelmileg. Vajon miért akarta őt még jobban kisajátítani most, hogy megtudta, valaki más is szerelmes belé?
– Több van közted és Trey között, mint barátság? – kérdezte Myrna. A szíve tompán puffant. Kérlek, mondd, hogy nem. Kérlek.
Brian ugyan ki akart kászálódni az ágyból, de leállt, és teljesen mozdulatlan lett.
– Nem tudom, miként válaszoljak erre a kérdésre.
– Szeretők vagytok?
Brian túlzottan sokáig hezitált, és Myrna gyomra remegni kezdett. Nem azért, mert Trey és Brian viszonya akár intim is lehet, hanem azért, mert esetleg ők ketten nem voltak olyan különlegesek együtt, mint amilyennek hitte magukról.
– Tudom, hogy megbánom, ha ezt elmondom neked. – Brian vett egy mély lélegzetet, de nem nézett Myrna szemébe, kikerülte a tekintetét. – Treyjel a gimiben kísérleteztünk egymással.
– A gimiben? – kérdezte a lélegzetét visszafojtva Myrna.
– Igen. Csak egyszer történt meg. – Brian összeszorította a szemét. – Na jó, kétszer. Kétszer dugtam meg. De leálltunk, és soha többé nem történt ilyesmi. – Brian beletemette az arcát Myrna nyakába. – Undorodsz tőlem, ugye? Soha nem lett volna szabad elmondanom.
– Nem undorodom – suttogta Myrna. Sokkal inkább megkönnyebbült ettől. Érezte, hogy ez történhetett, és boldoggá tette, hogy Brian bízik benne annyira, hogy elmondjon neki valami személyeset.
Brian felemelte a fejét, és Myrnára nézett. Meglepettségében elkerekedett a szeme.
– Nem undorodsz tőlem?
– Nem. Ez így oké. Ez már a múlt. Igaz?
– Naná, persze. Gondolni sem akarok rá. – Brian egy hosszú percen át mélyen Myrna szemébe nézett, majd ajkait az övéihez nyomta. – Nem hiszem el, hogy ilyen nyugodtan viseled. Túl jó vagy ahhoz, hogy igaz legyél.
Brian mély, szenvedélyes csókjaiban, kutakodó mozdulataiban benne volt, hogy milyen nagyra értékeli Myrnát. Ő pedig tudta, hogy ha Brian már nem is vonzódik Treyhez, Trey még nem áll készen arra, hogy lemondjon Brianről.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.56 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
t.555
2017. december 15. 00:27
#9
Nekem tetszett, jó lett!
1
feherkalman1
2017. április 14. 10:08
#8
Nem rossz , de a homokozás nem kellene a végére.
1
z
zsomberos
2016. november 22. 13:20
#7
Jó lett
1
p
papi
2015. március 11. 09:39
#5
Ez nem nagyon jó.
1
deajk2008
2015. március 10. 06:51
#3
nekem mindig tetszik a gruppenes anál szextörténetek, így ez is, 9p lett, folytasd...
1
a
A57L
2015. március 10. 06:04
#2
Ez nem tetszett.
1
T
Törté-Net
2015. március 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1