A+ A-

A szomszéd nője

Egy fülledt júliusi nap volt. A hőmérő a harmincöt fokot nyalogatta.A nyár egy elég szexi időszak számomra. Ha nyár akkor meleg, ha meleg, akkor alulöltözött csajok... Értitek. Ilyenkor a libidóm is legalább olyan magasra szökik, mint a hőmérő higanyszála a medence mellett. Én a szobámban töltöttem a délelőttöt. Csak egy bermuda nadrág volt rajtam, semmi más. A falloszom a kezemben, a laptopom az asztalon, a videón meg épp egy félhosszú, barna hajú MILF - et kúrt egy korombeli 19 éves srác. Ouhh... Ahogy a hatalmas keblei fel - le jártak kúrás közben... Azok a sötét bimbói és bimbóudvara... A fazonravágott szőr a szeméremdombján... Nem kellett sok, hogy elmenjek. Kb. másfél percnél járt a videó, amikor én ellőttem a táram. Mivel a zsepit későn raktam a makkomra, így a spermám nagy része az asztalon landolt. Még izgalmi állapotban voltam. 'Hmmm. Itt a gecim. Vajon milyen íze lehet?' tanakodtam magamban. 'Áh! Hülye vagy Peti!' - oktattam ki magam, aztán letöröltem férfiúi magvaimat az asztalról.
Délután már kicsivel kellemesebb volt kinn az idő. A medence ragyogó kéksége szinte hívogatott, hogy mártózzam egyet hűs vizében. Mivel már amúgyis bermudában voltam így csak ugranom kellett egy seggest. A víz mennyei volt. Nagyon jól esett és felfrissített. Már vagy fél órája fürdőzhettem, mikor elkapott a vizelhetnék. Nem volt kedvem bemenni a házba, így csak az udvoron végeztem el a dolgomat. Az egyik tuja mellé vizeltem, mikor a kerítés mellől egy vonzó női hang szólított meg.
- Elég sajátos kertészkedési módszered van.
Evelin volt az. A szomszédasszony. Hirtelen nem is tudtam, mit tenni, mert úgy elbambított a látványa, mint villanyizzó a molylepkét. Piszkosszőke, mellig érő haja, csillogó barna szemei és elbűvölő mosolya lebénított. A teste pedig... Úhhh. Most láttam őt először bikiniben. A tetszetős, marokbaillő mellei, a nőies pocakja, mely se nem túl zsíros, se nem izmos és a tevepata a lábai közt elvarázsoltak engem.
Aztán feleszméltem, hogy oldalból lát engem, VAGYIS a farkam is látja...
- Ohh! Baszki! - mondtam fennhangon, miközben a péniszem gyömöszöltem vissza a gatyámba.
- Ugyan már Peti! - mondta Evelin kuncogva - Ne szégyenlősködj! Nincs rá okod. Igazán tetszetős kukid van. - Itt láttam az elkalandozó pillantását.
- Áhh! Csak a meleg miatt pirultam el - fűztem hozzá erőltetten - De mit keresel te itt? Visszaköltöztök Tiborral?
- Nem! - Vágta rá Evelin - Legalábbis nem Tiborral. - Sütötte le a szemét.
- Tessék? Ezt hogy érted? Mi történt? - Faggattam szegény nőt.
Evelin csak megcsóválta a fejét.
- Most nem tudom elmesélni. - Láttam, ahogy gyönyörű gesztenye szemei könnybelábadnak és egy könnycsepp a keblére hullik. - Mennem kell, bocs. Majd még dumcsizunk.
- Oké. Szia! - Mondtam kissé bágyadtan a ledöbbentségtől, de ezt Ő már nem hallotta, mert azonnal távozott gyors léptekkel. Ahogy távolodott én csak a príma fenekét figyeltem. Ahogy ringanak a kerek, puha popsi féltekék jobbra - ballra. Másra nem is tudtam koncentrálni.
Egy hét is eltelt, hogy ez a fura eset történt. Egész héten csak Evelin járt a fejemben. Vajon mi a frász történhetett? Egyszer csak megcsörrent a telefonom. Megnéztem és Evelin írt nekem a massenger - en.
"Szia Petike! Kérlek gyere át most rögtön, ha tudsz, mert totál magam alatt vagyok. Szükségem van most valakire. Rád!"
'Úristen' - Gondoltam. 'Hát végre eljött volna az idő? Végre dughatok egy MILF - et?' Ezek a gondolatok száguldoztak a fejemben. Mire összekaptam magam és kiértem a kapun eszembe jutott, hogy 'A francba is! Hisz férje van. Biztos nem akarhat félrekúrni, de ha mégis, akkor nekem kell észnél lennem!'
Már mindegy volt, hogy mit gondoltam, mert a valóságban már nyitotta is előttem a kapuajtót. Kicsit be volt csiccsentve, de nem volt vészes.
- Szia Peti! - Borult a nyakamba Evelin. Én végignéztem rajta. Zilált, kontyban lévő haja nagyon aranyossá tette. Egy rózsaszín topot viselt egy fehér "picsanadrággal" Melltartó nem volt rajta, mert a top alól kimeredtek a bimbójai.
- Szia! Valami baj történt?
- Igen. De nem most. Gyere be! Ne itt kinn beszéljünk.
Beinvitált a házába. Szépen berendezte ahhoz képest, hogy csak egy hete költözött vissza. Egyenesen a nappaliba mentünk. Benn a szobában csak egy kanapé volt egy TV - vel.
- Ülj le! - mondta kedvesen Evelin. - Kérsz valamit?
Evelin meg se várta a választ, de már öntött is egy pohár vörösbort.
- Köszönöm.
Belekortyoltam a borba, majd folytattam.
- Megijesztettél Eve! Mi a baj?
- Vége van. - Sütötte le kisírt szemét Evelin. - Tiborral vége.
- Mi történt veletek?
- Megcsalt az a fasz! Az a kurvapecér! - Fakadt ki magából Evelin. - Én már túl öreg voltam neki. Egy fiatalabb kis fruskát talált magának. Egy harmincöt éves kivénhedt, hülye picsának tart. Inkább egy taknyost kúrogat és a közös tíz évünket csak úgy kitörölte a szívéből!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.24 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 deajk2008 2015. 12. 15. kedd 18:58
nekem tetszett és folytasd ...
#14 vakon53 2015. 12. 2. szerda 16:50
Erre az írásra a feleségemmel csak 5 pontot tudunk adni.
#13 Rinaldo 2015. 11. 26. csütörtök 10:43
Szuper.
#12 papi 2015. 11. 20. péntek 19:16
Nem olyan rossz.
#11 listike 2015. 11. 20. péntek 10:58
A közepesnél gyengébb.
#10 Tiko69 2015. 11. 19. csütörtök 23:10
Lehetett volna ebből többet is kikerekíteni. Ha most kezded, akkor elmegy.
#9 cscsu50 2015. 11. 19. csütörtök 10:12
gyenge de elmegy egynek
#8 zsuzsika 2015. 11. 19. csütörtök 09:44
Nagyon gyenge.
#7 Andreas6 2015. 11. 19. csütörtök 08:14
Ilyet talán én is tudnék, de mivel jobbat nem, ezért nem írok. Inkább megkímélem tőle az olvasókat. Te is jobban tetted volna.
#6 genius33 2015. 11. 19. csütörtök 08:13
Hát elég alpáriba megy át...
#5 gyuri0926 2015. 11. 19. csütörtök 07:25
Ez egy nagy hülyeség és a történet is igen gyenge
#4 hairy_pussy 2015. 11. 19. csütörtök 06:22
ez az életben nem történt meg az is biztos
#3 A57L 2015. 11. 19. csütörtök 05:47
Egy kicsit durva,de közepesnél jobb.
#2 feherfabia 2015. 11. 19. csütörtök 05:31
Egész jó!
#1 Törté-Net 2015. 11. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?