A+ A-

A swinger fiú

Nagy álmomat teljesíti ez az én csillagszeműm. Már rég volt részem édes hármasban, és már nagyon várom. A swinger klub viszont egy teljesen új élmény. Kicsit félve lépünk be, de Dávid biztatóan a derekamon tartja a kezét. A recepciós hölgy kedves, közvetlen, mindenféle segítségét felajánl, kézen fogva vezet az öltözőbe, búcsúzáskor a karomat is megsimítja, és jó szórakozást kíván. Laza fehér ruhába bújok, a hátán nagy kivágással, jótékony redőzéssel, ami a cicijeimet kicsit nagyobbnak mutatja.
Dávid magabiztosan ül a bárpultnál, már meg is rendelte a vodka-kólámat, természetesen szívószállal. A szemével már jelezte, hogy tetszek neki, de jön a bók is. Ééééédes... Cserébe fülébe súgom, hogy nincs rajtam bugyi. Egy szoros simítással ellenőrzi is, és felhúzott szemöldökkel húz egyet az italából. Azt súgom neki, hogy „Ez izgi”, de valójában, mint ahogy a mondat kétértelmű, az érzelmeim is kettősek. Gyorsan megerősítem a stratégiánkat: egy lányért jöttünk, akit mindketten jól megdugunk. Na EZ izgi! Olyan jó Dáviddal, hogy nem gondol ebbe a ferde vonzalmamba semmi többet. Nem fogok áttérni a csajokra, de mindig is izgatta a fantáziámat más csajok melle, bőre, puncijának íze. Aztán még hálásabb, boldogabb leszek VELE. Ügyes fiú.
Idegnyugtatónak javaslom, hogy igyunk valami keményebbet, és rendelek két tequilát. A pultos lány ugyan olyan közvetlen, mint a recepciós. Drágámnak szólít, és amikor felajánlom, hogy ő is igyon velünk, nem utasít vissza, de üdítőt iszik. Már a rendelés közben láttam, hogy egy pultnál ülő pasi jól megnéz magának, és épphogy a citromot nyalogatom, egy csajszi és ő közelítenek. A lány azonnal átkarolja a derekam, bemutatkozik, és megölel. Anna és a pasija Krisztián. A fiúk kezet fognak, itt aztán nincs buzulás, az egyértelmű. Anna viszont a bemutatkozó ölelés óta ottfelejtette a kezét a derekamon. Ők is rendelnek, míg iszogatunk megtudjuk, hogy rendszeresen járnak ide, fel is ajánlják, hogy körbevezetnek bennünket. Perszehogy.
Megjön a recepciós lány, kiderül, Linda. Hogy odaléphessen hozzánk, kicsit átrendeződünk, Krisz mellém helyezkedik, Anna pedig már Dávid vállát fogja, amikor nevetünk egy jót. Furcsa nézni, ahogy a pasimat tapizzák, de őszintén úgy gondolom, sokminden belefér, mert tudom, hogy lehet, hogy most időszakosan valaki mással lesz neki jó, valójában teljesen enyém a pasi. Krisz nem szól, rám se néz, mégis érezhetően izzik köztünk a levegő. Egyszer oldalra nézek, és összemosolygunk, és koccintunk egyet. Az agyában már dug, látom a szeme csillogásán. Anna viszi a beszélgetést, Dávidot provokálja, de nem bánom. Krisz egyszer csak bekeményít: mik a terveink ma estére, és mi az, ami ki van zárva. Igaza van, ideje tisztázni.
Átveszem a szót, eredetileg egy lányt keresünk, de jön, ami jön. Ami kizárt az nálam egynél több pasi és bár én csajozok, Dávid nem pasizik. Garantálják, hogy jó esténk lesz. Felajánlják, hogy megmutatják a kedvenc helyüket, aztán ha nem tetszik, a jacuzziban tovább lazulhatunk. Anna megragadja Dávid kezét, a nyakába veszi a karját, és ölelkezve buzdítanak, hogy akkor induljunk. Dávid látszólag természetesen viselkedik, de látom benne a feszkót. Egy kacsintással próbálom sugallni, hogy részemről rendben van. Krisztián bénázik. A poharakkal vacakol, folyton a földet nézi, nem tudja a szituációt kezelni. Némán egymás mögött lépkedünk, egyre sejtelmesebbek a fények, szűkebbek a folyosók, vörös bársonnyal bevonva. Kicsit szájbarágós... Beljebb egész sok ember van, próbálok belesni hozzájuk, ezért lemaradtunk Dávidékhoz képest. Egyszer csak elágazik a folyosó, és nem tudom, merre mentek a többiek. Megfordulok, és szembe találom magam Krisztián felajzott tekintetével. Kérdezem, hogy most merre, de közben már nem is érdekel.
Hízeleg a nézése, kacéran felemelem az állam, a szemébe nézek, és azt búgom, „vagy nem is fontos”. Kiveszem a kezéből a poharat, és közelebb lépek hozzá, a falhoz présel a testével, megemeli a combom, és zihálva beleborul a nyakamba. A hajába túrom az ujjaim, ő már a melleimet markolja. Szerintem a bugyimon keresztül akarhatott megsimogatni, mert ahogy megérint, érzem, hogy meglepi a nedves simára borotvált puncim. Valami elkattan benne, szinte vadállati gyorsasággal kapja elő a farkát és teszi belém. Őrült szenvedéllyel állva feszülünk egymásnak, érzem, ahogy a hátában táncot járnak az izmok. Ujjaimmal a haját húzom, és élvezem, ahogy bennem ügyködik. Jön valaki, és tényleg szűk ez a folyosó. Kicsit zavarba jön, szétcsusszanuk, megfogja a kezem, és maga után vonszol a folyosón. Egy lépcső aljában megáll, megfordul és megcsókol. Összenevetünk. Megigazítom a haját, mint egy rossz kisfiúnak, és elindul a lépcsőn felfelé. Csinos feneke van, férfias, izmos lába. Végre már határozottabb, ahogy a kezemet fogja, érzem az erejét. Huncutul hátranéz, megint összemosolygunk. Határozottan tetszik. Azt gondoltam, hogy a swinger klubbokba csak öreg és csúnya emberek járnak, erre az első, aki szembe jön, szinte az esetem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Ulysses 2015. 01. 2. péntek 20:03
Tömény szex, de jó stílusban.
#8 listike 2014. 12. 30. kedd 10:16
Ben jó.
#7 zsuzsika 2014. 12. 30. kedd 08:50
Nem rossz.
#6 A57L 2014. 12. 30. kedd 08:32
Egynek elmegy.
#5 Andreas6 2014. 12. 30. kedd 07:40
Nekem tetszett.
#4 Rinaldo 2014. 12. 30. kedd 07:32
Elmegy.
#3 feherfabia 2014. 12. 30. kedd 05:58
5P
#2 veteran 2014. 12. 30. kedd 04:26
Átlagos
#1 Törté-Net 2014. 12. 30. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?