A+ A-

Szabad a gazda

Le kellett mondania a randinkat, a gyerekekkel nem tudott valamit megoldani. Amikor másnap telefonon beszélünk, megemlítem, hogy a férjem elutazott néhány napra, egy kicsit húzom az agyát azzal, hogy majd egyedül bepótolom a tegnapit úgy, hogy egész este róla fantáziálva fogok maszturbálni. Kérdezget, én pedig nem spórolok a piszkos részletekkel. Perszehogy felizgatja, már azt latolgatja, hogyan oldhatná meg, hogy ma délután bepótoljuk a tegnapit. Visszahív, és azt kéri, ma munka után hadd jöjjön le hozzánk, és akkor nem kell egyedül csinálnom. Furcsa helyzet, sosem voltunk még nálunk, és kicsit úgy érzem, belerondítok a kis családi fészkünkbe, ezért hezitálok, de ő nagyon kitartó, láthatóan szeretné, ha nálunk csinálhatna meg. A kis rohadék.  Ez mondjuk olyan lehet, mint amikor a szüleim ágyában szexeltem tinédzser koromban. Egyszerűen tudtam, hogy most valami nagyon tiltott helyen csinálok valami nagyon tiltottat, szóval végül is megértem, és belemegyek.
Egész nap buja sms-eket küldözgetünk egymásnak, szinte remegve várom ezt a randit. Kicsit hamarabb érkezek haza, de nincs vészesen szerteszét a ház. Ránézek az ágyunkra a hálóban, és most nagyon úgy érzem, hiba volt itt találkozni, legalább a hálóba tényleg nem kéne bejönnünk. Be is csukom a hálószoba ajtót. Hallom, hogy megáll egy kocsi, tudom, hogy ő az. Úgy izgulok, mintha az első randink lenne.
A kaput nyitnám, de a lelkifurditól túlságosan remeg a kezem, és nem találok be a kulccsal a zárba. Átnyúl a kerítéslécen, mosolyogva megsimítja a kezem, a tekintete és az érintése máris megnyugtat, és bekapcsolja a szexualitást. Ahogy belépünk, én kezdem mondogatni, hogy ez itt az étkező, ott a nappali, ő vadul nekemesik hátulról, a nyakamat és a fülemet csókolgatja, harapdálja. A ruhámat húzza föl, egyik keze a lábam között, másik a melleimet gyömöszöli. Hát, itt nem lakberendezési tanácsokat fogunk osztogatni egymásnak...
Olyan hevesen nyomul, hogy meg kell támaszkodnom a közeli konyhaasztalban. Szinte letépi a ruhámat, még szerencse, hogy csak egy lenge pamutruha. Atya. Úr. Isten. Olyan, mintha 4 kézzel vetkeztetne, már melltartó sincs rajtam, a bugyi valahol a bokámnál fityeg. A tarkómnál fogva előretol, hogy hasaljak az asztal lapjára. A hideg bútorlap szinte fagyos a felhevült bőröm ellen, próbálok visszaegyenesedni, hogy kerüljem ezt a kellemetlen érzést, de lehetetlen, mert a térdemnél fogva emeli az egyik lábam, és már teszi is belém a farkát. Őrülten izgató, hogy ennyire domináns, szinte erőszakos. Hatalmas iramban kezd döngetni, a derekamra támaszkodik, teljesen odaszögez ezzel; az asztal fájdalmasan nyikorog, én pedig édes fájdalomtól sajogva nyöszörgök a gyönyörtől. Fantasztikus, ahogy ügyködik, fordítgatja, helyezgeti a csípőmet, kénye-kedve szerint pumpál, és jujj, de jó ez nekem. Rendesen ellen kell tartani az erős lökéseinek, de azért megpróbálom elengedni magam, és hagyni, hogy kihasználjon, mert mindkettőnknek jó ez. A tarkómtól a fejem búbjáig libabőrös vagyok, és a hangokból ítélve eszméletlenül lucskos odalenn.
Karomnál fogva felhúz, és megpördít, épp csak futólag néz a szemembe, de elkapom a felajzott férfiállatot a tekintetében. Hihetetlenül be van pörögve. A derekamnál fogva felültet az asztalra, és hátradönt. Szinte széttépi a lábaimat, és úgy esik neki a klitoriszomnak. Vadul köröz a nyelvével, szívogatja és csókolgatja, annyira jól esik, hogy teljesen megívelem a hátam és csak a csípőm és a fejem éri az asztal lapját. A talpam a vállára teszem, és önfeledten nyöszörgök. Ujjaimat a hajába túrom, és odapillantok. Az ágaskodó mellbimbóim mögött csak a feje búbját látom, ahogy lázasan lefetyel. Egy pillanatra felnéz, és elmosolyodik. Látom a száján csillogó nedvemet, kócos haja viccesen ördögszarvat formál. Bizony, a szex ördöge. A szemembe néz, úgy fúrja belém az ujjait. Hangosan felnyögök. Annyira betalált, hogy teljesen beködösödik a látásom, egész testemet elönti a forróság. Újból vissza kell csuknom a szemem.
Csak úgy szabadulnak fel belőlem a nyögések, egyszerűen megőrjít, és akkor újból kezdi a mesteri nyelvcsapásokat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.31 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 imohos 2015. 04. 10. péntek 01:59
Nekem tetszett
#9 listike 2014. 12. 26. péntek 17:01
Nem tetszett.
#8 Ulysses 2014. 12. 15. hétfő 17:31
Jól írsz. Szépen, választékosan, durva helyesírási hibát sem találtam gyorsan végigfutva rajta. Mégis kicsit száraznak tűnt a történet. Van valami oka, hogy nem írtál bele dialógust? Így csak olyan 8-9 pontot adnék.
#7 papi 2014. 12. 9. kedd 06:17
Nem rossz
#6 gyuri0926 2014. 12. 5. péntek 08:01
Most ki a pasi , szerető ?
#5 zsuzsika 2014. 12. 5. péntek 07:48
Jó.
#4 Rinaldo 2014. 12. 5. péntek 07:24
Jó.
#3 A57L 2014. 12. 5. péntek 06:21
Közepes történet.
#2 feherfabia 2014. 12. 5. péntek 06:10
9P
#1 Törté-Net 2014. 12. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?