A+ A-

Erőszak - Lynn

Úgy volt, hogy azon a nyári szombat délutánon Shannal és a többiekkel találkozom és elmegyünk a közeli tóhoz lábat lógatni, meg hülyülni. Ám kedvenc barátnőm végül nem ért rá, így magamra maradtam a srácokkal. Thark autójában ülve, kifelé bámultam az ablakon és fél füllel hallgattam Ned és Zack hülyülését. Éreztem, ahogy a srác szabad kezét ezúttal is combomra csúsztatja. Thark és köztem olykor több volt, mint haveri viszony, de nem volt a pasim. Azon a napon azonban csókkal üdvözölt, amire a többiek rögtön lehurrogtak minket, hogy ne előttük faljuk már föl egymást. Az autóval végül a külváros legnagyobb parkja, a Sayovan park mellett álltunk meg. A srácok nagymenő stílusban szálltak ki, majd rögtön rágyújtottak egy cigire. Thark kérdőn felém nyújtotta a nyitott dobozt, de én megráztam a fejem. Ő megvonta a vállát.
- Te tudod... - hagyta rám.
Az elkövetkezendő fél órában csak úgy röpködtek a morbid poénok, ment az egymás túllicitálása bármiben. De a rangsor azért mindig megmaradt. Thark volt a rangidős, ő volt a menő, neki volt autója, neki volt tekintélye. És bár nem nézett ki rosszul, az tény, de néha durván túlzásokba tudott esni, nagyon el tudta bízni magát. Ezért sem akartam járni vele. Sosem mondtam ezt meg a szemébe, pedig jobb lett volna, ha tudja. Ezúttal viszont nagyon rám volt indulva. Megadtam magam követelőző csókjainak, enyhén erőszakos simogatásának. Ned és Zack újbóli méltatlankodására poénból félrevonultunk. Legalábbis az addigi tapasztalatok alapján, nem hittem, hogy valóban meg akar kapni ott és azonnal. Azt hittem, csak szívatni akarja a haverjait, de ezúttal nem ez volt a helyzet. Elértük azt a több éve bezárt vendéglátóhelyet, aminek az épülete lassan, de biztosan pusztult a park fáinak rejtekében. Bár az ablakait berácsozták, egy helyen valaki mégis kibontotta és olykor belógtunk szórakozni mi is. A falakat már régóta hanyag graffitik tarkították, a földön mindenfelé csikkek, a többiről nem is akartam tudni. Ahogy bemásztunk az ablakon, Thark rögtön átölelt hátulról és szorosan hozzám simult. Éreztem kemény férfiasságát fenekemnek feszülni. Amikor megfordultam, ő rögtön vadul csókolni kezdett. Nyelvét szinte torkomra dugta, kezével szoknyám alá nyúlt. Épp azon gondolkoztam, hogy valaha talán még igen, de már egy ideje nem igazán izgatott, ahogy csinálta. Azonban, ha hamar túlesünk rajta, akkor akár ki is bírom.
- Hé, ez azért tényleg pofátlanság - hallottam meg végül Ned hangját.
Zack vihogott valami poénján mögötte. Azt hittem, Thark elküldi őket a fenébe, de helyette sokatmondó pillantást vetett rájuk, majd megszólalt.
- Szívesen megosztom a csajt veletek is - vigyorgott haverjaira.
Leforrázva álltam és néztem Tharkra.
- Ó, hogy te mekkora egy gyökér vagy! - bukott ki belőlem.
- Mi van, cica, nem tetszik? - hajolt arcomba és megszorította kezemet.
- Engedj el! - vágtam pofon a másik kezemmel.
Azt hittem, visszaüt, de ő csak nevetett.
- Ned, fogd le, mert nagyon harcias ez a kiscica - mondta miközben gúnyos mosollyal szemembe nézett.
- Rohadj meg! - vágtam a képébe és nagyot rántottam a kezemen.
Majdnem sikerült kiszabadítanom magam, de utánam kapott és nem eresztett.
Ned közben elkapta a másik csuklómat és kétfelé már nem bírtam figyelni. Hiába próbáltam szabadulni, kettőjükkel nem bírtam. A falhoz szorítottak és erősen fogtak, Ned még a lábam elé is belépett, nehogy rúgni támadjon kedvem. Zack kérdőn nézett felénk, hogy tényleg azt tehet-e velem, amit akar.
- Ne bámulj, csináld! - nevetett Thark és fülemhez hajolt. - Te meg élvezd...
- Anyád! - fordítottam felé a fejem. - Ezt még rohadtul megbánjátok!
- Azt majd meglátjuk - vigyorgott a képembe.
Aztán Zack feltűrte a felsőmet, melltartómat feltolta melleim fölé, majd körbenyalta a bimbóimat. Megkeményedtek tőle, de nem izgatott fel. Zack sosem tetszett a szőkés hajával, Ned meg még kevésbé a testesebb alkatával. Tharkot meg addig lett volna kedvem ütni, amíg bele nem pusztul. Azonban abban a helyzetben, csak a tehetetlenség okozta őrület tükröződött szememben, mozdulni alig bírtam. Zack nem időzött sokat mellemnél, inkább felhúzta szoknyámat és bugyimba nyúlt. Nem voltam nedves, de ez őt nem zavarta. Benyálazta ujját, és csiklómon körözni kezdett vele. Erre már reagált a testem és éreztem, hogy kezdeném élvezni, ha a harag nem nyomná el minden egyéb gondolatomat. Thark közben mellemet vette szabad kezébe.
- Élvezni fogod, ha akarod, ha nem. Addig dugunk, amíg utána lábra sem bírsz majd állni - suttogta fülembe.
Ám ekkor valaki sietősen ugrott be azon az ablakon, amin át mi is jöttünk. Mindannyian felé pillantottunk. Egy harmincas, sötét hajú férfi nézett ránk meglepetten, majd felfogva a helyzetet, szemében halványan fellángolt a harag.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.83 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2016. 04. 24. vasárnap 16:01
Nem olyan nagyon rossz.
#7 veteran 2014. 11. 2. vasárnap 18:00
Erőszak nem oké.
#6 gyuri0926 2014. 10. 31. péntek 07:54
Még mindig utálom az erőszakot !!!!!
#5 Rinaldo 2014. 10. 31. péntek 07:29
elmegy.
#4 zsuzsika 2014. 10. 31. péntek 07:09
Nem tetszett.
#3 Andreas6 2014. 10. 31. péntek 06:46
Nem egy nagy durranás, de ennyire nem kellett volna lehúzni. Másutt egyébként már olvastam.
#2 listike 2014. 10. 31. péntek 06:38
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2014. 10. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?