A+ A-

A barátnőm a közösben

Ani gyönyörű lány, haja sötétbarna, szemei zöldek, mellei elég nagyok és teltek, mégis tornászokra emlékeztet a felépítése. Két éve tavasszal ismerkedtünk össze, és azóta nagyszerű a szexuális életünk. Eleinte eléggé gátlásos és félénk volt, de miután jobban megismertük egymást, egyre bátrabbá vált, és olyan dolgokat is kipróbálhattunk, amiket azelőtt sohasem. Ilyenek voltak például a szexuális segédeszközök.
Ani azt mondja, hogy én szabadítottam fel a szexualitását, és teljesen megújult az életszemlélete a szexuális élvezetek terén. Az egyik este be is mutatta, mennyire felszabadult lett, ezt a történetet szeretnénk megosztani az olvasóitokkal.
Anival az én koliszobámban voltunk és a 22 centis műfütyivel játszadoztunk, amit nemrég vettem. Ani teljesen meztelen volt, szétterpeszkedett az ágyamon én pedig a jókora gumifütyivel dolgoztam meg a punciját. Imádtam nézni, ahogy belejön a dologba és mennyire felizgul, miközben kefélem vele. Mindig magas hangon nyögdécselt, amikor csak bedugtam, és egész testében megremegett, amikor kifelé húztam. Ami pedig az arckifejezéseit illete, óriásiak voltak, és a gyönyörű felizgult testének látványa ahogy a gyönyörtől megfeszül, teljesen begerjesztett.
Azon a különleges estén Ani nyöései szinte kiabálásoknak is beillettek, ahogy keményen basztam a gumifasszal. Mondhatom, azonnal elélvezett, amint felgyorsítottam a kefélés iramát. Kiabált és rángatózott, mellei ritmusra himbálóztak, és a csípőjét előre - hátra mozgatta a műfasz felé. Korábban sohasem láttam még ennyire izgatottank és ennyire hosszan élvezni.
Sejtettem, hogy nagyon hangos volt, mert pár perc múlva kinyílt az ajtó és a szobatársam lépett be egy barátunkkal. Azt mondta, hogy csak meg szerették volna nézni, hogy mit csinálok, amitől ennyire kiabál Ani.
Kihúztam a műfarkat a barátnőm nedves puncijából, mielőtt még megláthatták volna, gondolván, hogy Ani be akar takarózni előlük. Tisztára meglepődtem, amikor azt mondta, hogy azonnal dugjam vissza. Egyáltalán nem látszott rajta, hogy érdekelné, hogy a barátaim a meztelen testét bámulják, sőt, inkább az zavarta, hogy félbeszakítottam élete legnagyobb orgazmusát.
Jani bocsánatot kért, hogy megzavartak minket, és megjegyezte, milyen szép teste van Aninak. Közelebb jött és megcsodálta barátnőm gondosan borotvált ágyékát. Mondtam nekik, hogy menjenek ki, de Ani azt mondta, minden rendben. Nem hittem a fülemnek. Ott fekszik a barátnőm az ágyamon, széttett lábakkal és a punciját mutatja a szobatársamnak és a barátjának. Megkérdeztem tőle, hogy szeretné - e, ha ők is beszállnának hozzánk. Sokszor álmodoztam ilyesmiről, mármint, hogy lássam, amint másvalaki megdugja. A válaszának magamban örültem. Igent mondott, de hozzátette, csak akkor, ha engem nem zavar. Azt mondtam, nem zavar, ha ő élvezi a dolgot és a barátaim sem viszik túlzásba. Ani rámosolygott a szobatársamra és ujjaival széthúzta a szőrtelen szeméremajkait. Láttam, ahogy nedveitől fénylő, rózsaszín punciján megcsillant a fény. A csiklója teljesen megkeményedett, ő pedig lassan dörzsölgette, amíg Jani levetkőzött.
Mellé hemperedtem az ágyra, helyet hagyva Ani szétterpesztett lábai között. Jani leült az ágyra és hitetlenkedve nézett le a barátnőm puncijára. Majd Anira nézett a reakciójára várva. Ő azt mondta:
- Ízleld meg a pinusom!
Jani hamarjában odahajolt és le - föl száguldozott a nyelvével Ani duzzadt csiklóján. A barátnőm becsukta a szemeit és a fejét a mellkasomra tette, ahogy mellette feküdtem. Jobb kezemmel átkaroltam és a cicijét kezdtem simogatni. Másik kezemmel a hasát simogattam, míg Jani a nedves puncijában körözött nyelvével. Ani egyre mélyebben lélegzett, sóhajtásai egyre mélyebbek lettek, és Jani minden nyelvcsapására megremegett.
Ekkor figyeltem fel Dávidra, aki még mindig a szoba közepén állt tanácstalanul. Nem tudta mit is tegyen. Megkérdeztem, hogy kényelmetlenül érzi - e magát a szituációban. Erre azt válaszolta:
- Viccelsz? Napokig elnézném! Csak szóljatok, amikor segíteni kell!
Elmosolyodtam és mondtam neki, hogy vetkőzzön le. Ő gyorsan lekapta magáról a pólóját és a nadrágját, így láthattam, hogy merev farka majdnem átböki az alsónadrágját. Szóltam Aninak, hogy nézze meg ő is. Lassan kinyitotta a szemeit és felemelte a fejét, hogy jobban szemgyre vehesse.
Ahogy Dávid az alsóját is levette, Ani szemei elkerekedtek. Dávid farka óriási volt. A barátnőm megkérdezte, hogy megfoghatja - e. Dávid lassan közelített felé, a farkát hagyta lengeni, ahogy lépkedett. Ani jobb kezébe fogta a méretes szerszámot. Éppencsak átérte ujjaival a vaskos rudat. A puncija irányából továbbra is kapta a Jani nyelvének gyönyörlöketeit és remegni kezdett. A barátnőm megkérdezte, hogy szeretném - e látni, hogy Dávid farkát szopja.
- Ha be bírod venni a szádba, akkor rajta! - válaszoltam izgatottan.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (231 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 feherkalman1 2017. 05. 23. kedd 18:48
Jó kis kollégium.
#15 A57L 2017. 04. 9. vasárnap 03:13
Azért nem lett olyan rossz.
#14 listike 2014. 11. 12. szerda 10:50
Gyenge.
#13 Bikmakkocska 2013. 01. 1. kedd 17:58
Tucat pornó sztori.
#12 sikamika 2012. 07. 31. kedd 17:19
én is megraknám valaki csaját :P
#11 shyguy 2008. 10. 31. péntek 10:55
király!
#10 Andreas 2008. 10. 29. szerda 17:13
Teljesen valószínűtlen, tizenkettő egy tucat pornó forgatókönyv.
#9 cicimici 2007. 01. 15. hétfő 17:13
rossz koleszba jártam

sajna :-((
#8 HAmm 2005. 10. 24. hétfő 23:31
CSak szólj kedves Utist. Jó fej vagyokúgy gondolom. ÉS milyen a barátnő?
#7 T.Z.Ash 2003. 01. 16. csütörtök 04:11
Ultist, nehogy azt mondd, hogy nem lenne jelentkező :)
#6 Sterbinszky 2002. 08. 29. csütörtök 15:33
És halott nincs?
#5 Utist 2002. 06. 17. hétfő 20:55
Nem tudom, hogy igaz-e a sztori, de én is nagyon kipróbálnám, hogy a barátnőmet "bedobjam a közösbe". Ehhez viszont legalább olyan kultúráltan viselkedő srácok kellenének, mint a sztoriban.
#4 Tomi 2002. 03. 22. péntek 12:55
Mindig is éreztem, hogy nem kellett volna kihagynom a koleszt :))
De azért a barátnőmet nem dugatnám meg, persze másét....
Azért király a sztori!!!
#3 GOD 2002. 03. 19. kedd 18:41
Király
Melyik kolesz???????
#2 repa 2002. 03. 15. péntek 01:01
nekem nagyon jááá
de alapvtően jó volt a töri de amugy meg vazzeg
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?