Terápiás javaslat

Szavazás átlaga: 7.75 pont (83 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 21.
Hossz: 13 281 karakter
Elolvasva: 2 353 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
“Nlk.. Nlk! ” Anya szeme megdöbbenten tágra nyílt amikor elélveztem. Nem tetszett neki? Igyekeztem visszatartani ameddig csak lehetett és azt hittem minden viszonylag jól ment. Sikerült megőriznem az erekciómat és az orgazmus meglepően intenzív volt figyelembe véve hogy anyáról beszélünk.

Nehéz ha tizenkilenc éves vagy és soha nem volt barátnőd és a fájdalmas elutasítások sorozata miatt depresszióba zuhantál, amit úgy tűnik egyedül lehetetlen legyőzni. Anya végül talált egy jól ismert, bár kissé ellentmondásos terapeutát, aki napi orális stimulációt javasolt a depresszió, a szorongás és az elutasítás érzésének leküzdésére. A szakemberek drágák voltak és a szüleim már fizettek a terapeutának, így anya a takarékosság jegyében úgy döntött, hogy ezt maga is meg tudja tenni.

Nehéz volt felizgulni rá még akkor is, ha meztelen volt és még soha nem láttam így lányokat, de mindent összevetve azt hiszem az első alkalom elég sikeres volt. Anyának sikerült felépítenie egy egyenletes ritmust, ami sokkal jobb érzés volt mint bármi más, amit a saját kezemmel meg tudtam volna csinálni és egészséges, súlyos lövelletekben jött ki a spermám.

– Ez számomra is tanulságos élmény, édesem. Kicsit kellemetlen ha egyenesen a torkomon megy le így és Dr. Janice azt mondta hogy fontos, hogy megismerjem az ízét és megtanuljam elfogadni és lelkesen várni. – mondta anya.

Meg kell mondanom hogy ezalatt valami újfajta imádatot és megbecsülést találtam anyám iránt.

– Persze, anya! – bólintottam egyetértően miközben ujjai lassan és érzékien simogatni kezdték a golyóimat ami nagyon jól esett.

Anya többnyire meztelen volt – csak azért, hogy kevésbé érezzem magam miatta . Nem mondhatom hogy a kis, megereszkedett, szeplős keblei sokat tettek az ügy érdekében de szőke fürtjei kellemesen simogatták a kezeimet miközben a vállán pihentek. Megfigyeltem hogy a szeméremszőrzete ugyanolyan színű mint a tincsei, de igyekeztem elkerülni, hogy – az időnkénti ösztönös és természetesen kíváncsi pillantásoktól eltekintve – bámuljam.

Ezúttal próbáltam figyelmeztetni:

– Istenem, anya, én...!

De csak az ujjai ütemét éreztem felgyorsulni és továbbra is nagy őzike szemekkel nézett fel rám. Imádnivalóan tágra nyíltak szemei és meglepetten felkiáltott: "M-m!, amikor hallhatóan olyan erősen spricceltem a szájába, hogy lüktetett az arca.

Aztán az ajka feszes vonallá változott, ahogy nyelt. Egyszer, kétszer, újra.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.75 pont (83 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
genius33
2023. június 22. 18:28
#6
Hát ezzz érdekes volt.
1
gyuri0926
2023. június 21. 07:36
#5
Remélem mindannyian ismeritek azt az érzést, amikor először élveztek bele a saját anyukátokba és csak csókolózni és ölelni akartok, mert ez a világ legjobb érzése.

Nagyon igazad van, egyetértek.
2
Andreas6
2023. június 21. 07:26
#4
"Remélem mindannyian ismeritek azt az érzést, amikor először élveztek bele a saját anyukátokba." Nem, nem ismerem, és hála Istennek, nem is hiányzik! Nekem sokkal inkább az hiányzik, ahogy megismerkedjek egy csodálatos nővel, aki NEM ROKONOM, és vele kerüljek csodálatos, intim kapcsolatba!
3
veteran
2023. június 21. 05:07
#2
Nem rossz ötlet az anyának.
1
T
Törté-Net
2023. június 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1