Myrna 1. fejezet

Szavazás átlaga: 8.18 pont (50 szavazat)
Megjelenés: 2015. február 18.
Hossz: 40 042 karakter
Elolvasva: 3 144 alkalommal
Részlet Olivia Cunning Pengető ujjak című könyvéből
Brian megrázta a fejét. Micsoda társasága van. Atyaég! Briannek komolyan oda kellett figyelnie, hogy képes legyen egyenes vonalon haladva eljutni a liftig, és hogy a fülkében a hatos gombot nyomja meg. Nekidőlt a falnak... ahogy a lift elindult, a gyomra a csizmájába zuhant. Mi is a csaj szobájának a száma? Hat-tizen... valamennyi. Tizenöt. Tizenhat. Tizennégy? Le kellett volna írnia. Becsukott szemmel arra gondolt, amikor Myrna leheletét a fülén érezte. Lágy hangja átjárta a fejét.
Hat tizenöt. Végre emlékezett. Tudta, hogy nincs a legjobb formájában. Myrna vajon minek szedte fel? Mi lehet az, amit jelen pillanatban vonzónak találhatott benne? Csak nem azt, hogy rinyált? Fel nem fogta. Myrna ráadásul Sed mellett ült, aki úgy vonzotta be még a megközelíthetetlen nőket is, mint az éjjeli lámpa a bogarakat. Például Angie-t.
Az a kibaszott ribanc.
Brian úgy gondolta, hogy szüksége van még egy
s
alf
ör
alf
re
. Vagy háromra. Talán lepusztíthatja Myrna minibárját, talán azokkal a telt ajkakkal kitörölhetné azt az emlékképet a fejéből, amikor Angie Sed farkát szopta. Na ja... utóbbi terv nagyon is tetszett neki. Hogyan hívta Trey? Vigaszpina. Pont egy ilyenre volt szüksége. Csak össze kellett szednie magát fejben, és figyelni rá, hogy ebbe ne zúgjon bele.
A liftből kilépve követte a folyosói táblát, majd megállt a 615-ös ajtónál, és bekopogott.
– Pillanat – szólt ki Myrna. Csekély győzelem. Trey elvesztette a fogadást.
Brian nekidőlt az ajtófélfának, hogy megtartsa magát, a homlokát pedig rátámasztotta a karjára. Tényleg ki kellett aludnia magát. Abban reménykedett, hogy Myrna nem akar olyan nagyon kielégülni. Nem volt benne biztos, hogy ebben az állapotban képes lenne hosszasan fenntartani az erekcióját.
Myrna végül kinyitotta az ajtót, és elmosolyodott, ahogy Brian felemelte a fejét. A zakóját már levette, csak egy selymes, fehér top volt rajta – hófehér bőre mintha könyörgött volna az érintésért. Úristen, kibaszottul dögös volt. Dugd meg, Brian!
– Te tényleg nem érzed magad annyira jól, ugye? – kérdezte aggódva Myrna, és összeráncolta a homlokát. Brian nem akart hazudni, ezért inkább nem mondott semmit.
Myrna mellélépett.
– Gyere be!
Brian eltolta magát az ajtófélfától, és belépett a szobába, Myrna pedig becsukta mögötte az ajtót. Tudta, hogy gyorsnak kell lennie, különben Sed megnyeri a fogadást. Vagy ami még rosszabb: Jace nyeri meg, és úgy ájul el, hogy a nadrágja a térdéig le van tolva. Gyorsan szembefordult Myrnával, majd teljes testével az ajtóhoz nyomta. Meglepettségében Myrna alig kapott levegőt; Brian szenvedélyesen meg akarta csókolni.
Myrna oldalra fordította a fejét, s levegő után kapkodott.
– Mit csinálsz?
– Megcsókollak.
– Sosem csókolózom az első randin.
– Ez a második randink.
Myrna hezitált, egy pillanatra elgondolkozott.
– Jó válasz.
Ujjai felcsúsztak Brian hátán, s tarkójánál beletúrt hosszú hajába. Becsukta a szemét, és közelebb húzódott hozzá. Brian az alkarját Myrna feje mellett az ajtóra támasztotta. Ki szerette volna próbálni, hogy mennyire mohó Myrna: gyengéden odaérintette az ajkát az övéhez. Noha a teste arra ösztönözte, hogy azonnal nekiessen, zavarosan működő fejében még el akarta raktározni azt az érzést, hogy milyen lesz elsőre megcsókolni puha ajkait. Brian kezét a feje fölött szorította Myrna, így esélye nem volt lerántani róla a ruhát.
Brian fél szemmel figyelte őt, ahogy csókolóztak.
Myrna totálisan behódolt neki – a szája nyitva volt, a teste elgyengült, ujjai a haját túrták. Myrna próbálta féken tartani az érzéseit, de így is teljesen megőrjítette Briant. Ám nem csak ezzel őrjítette meg: a szájíze, az illata, meleg, puha teste szemben az övével mind-mind elbűvölték, akárcsak a szenvedély, valahonnan mélyen a torkából előtörő, de alig hallható hangja. Myrna végighúzta a nyelvét Brian ajkán. A teste úgy megfeszült, mintha villám csapott volna bele. Visszahúzta a nyelvét, és gyengéden simogatva áthúzta az ő szájába. Brian mohón követte, nyelve hegyével cirógatta Myrna ajkait, mire Myrna is kitolta az övét: nyelvük hegye összeért. Brian becsukta a szemét, néhány pillanattal később elhúzódott, és a fürdőből kiszűrődő halvány fényben Myrnára nézett.
– Nem ezért kértem, hogy gyere fel a szobámba – duruzsolta Myrna.
– Nem?
Myrna megrázta a fejét, és Brian ajkaira nézett.
– Nem... de ettől még jól csókolsz.
Brian nevetett, és lehajolt, hogy újra megcsókolja. Eltolta magát az ajtótól, húzta magával Myrnát, a kezei csúsztak lefelé, egészen a feneke domborulatáig, ahogy altestüket egymáshoz húzta. Mikor is volt utoljára, hogy egy nő ilyen hirtelen megőrjítette? Ööö, még soha. Brian az ágy felé hátrált, húzta Myrnát, de Myrna belenyomta a sarkát a szőnyegbe, és oldalra fordította a fejét.
– Sosem fekszem le senkivel a második randin – közölte ellentmondást nem tűrően Myrna.
– Ez a harmadik randink.
Fenyegetően rámutatott az egyik ujjával.
– Ez csak egyszer jön be, Sinclair Mester.
Brian felfokozott állapotának keresztbe tett, hogy Myrna a művésznevét használta, de ettől még vágyott rá. Veszettül vágyott rá. Vajon mi volt ebben a nőben, amitől ennyire felforrt a vére? Annyira más volt azokhoz a lányokhoz képest, akikkel eddig ágyba bújt. Annyira... rendes? De nem. Elvégre nem is annyira rendes.
– Mi lenne, ha lemennék a szálloda halljába pár percre, és visszajönnék? – vetette fel.
– Brian, te
r
alf
és
alf
ze
alf
g
vagy. Nem fekszem le
r
alf
és
alf
ze
alf
ge
alf
kkel
– nevetett Myrna.
– De reggelre józan leszek – válaszolta ő haragosan.
Myrna visszacsúsztatta Brian kezét a fenekére, és közelebb húzta magához. A szeméremcsontját odanyomta félig álló farkához.
– Megígéred?
Brian lenézett rá, és lustán elmosolyodott.
– Ja, értem. Te egy amolyan „farokgyötrő” csaj vagy. Myrna felnevetett.
– A farkat arra találták ki, hogy gyötörjék. – Elfordította a csípőjét, nekidörzsölte Briannek.
Brian felnyögött, megkeményedett, teljesen felspannolta magát.
– Ezenkívül... vágyom rá – mondta Myrna.
Zöld pöttyökkel tarkított mogyoróbarna szemeiben csillogott a pajkosság. Tetszett Briannek. Nagyon is tetszett neki.
– Biztos vagy benne?
– Pozitív. Fa-rok-gyöt-rés-ből írtam a doktorimat.
– Ez egy tiszteletbeli diploma?
Myrna felnevetett.
– Öt évig tanultam. Némileg járatos vagyok benne. Brian felsóhajtott.
– Oké. Hogyha nem azért, hogy megfektess, akkor miért hívtál fel a szobádba?
– Már mondtam. Hogy jobban legyél.
– Tényleg mondtad. Pont ezért siettem ennyire. Ahelyett, hogy kidőltem volna a bárban az asztal alatt.
– Ülj le.
Brian nem akarta elengedni, lágy vonalai tökéletesen passzoltak az övéhez, de Myrna kicsavarodott a karjai közül, és eltűnt a fürdőszobában. Ő addig leült az ágy szélére, így nem forgott körülötte a szoba.
Myrna pár pillanattal később visszajött, és két pirulát nyomott a kezébe.
– Extasy? – A szájába dobta a tablettákat anélkül, hogy rájuk nézett volna. Myrna adott neki egy sportitalt, azzal nyelte le a gyógyszereket.
– B – és C-vitamin. Idd ki az egész üveget.
– Vitamint adsz nekem? – Felhúzta a szemöldökét, és ivott még egy kortyot a palackból.
– Megelőzik a másnapot – mondta Myrna, majd odament a komódhoz, és egy banánnal jött vissza. Óvatosan méricskélte a gyümölcsöt.
– Ennyire nem vagyok kanos, Szexprofesszor. Myrna felnevetett.
– Pedig reméltem, hogy az vagy.
– Jó, akkor az vagyok – a farka lüktetett a merevedéstől, és veszettül szeretett volna kiszabadulni a nadrágjából. Tényleg ebben az állapotban fogja hagyni? Pedig azt mondta, segíteni fog. Ez pedig nem volt segítség. Egyáltalán nem volt az.
Myrna olyan közel állt hozzá, hogy a térdei közé fogta Brian térdeit. A szoknyája szegélye hozzádörzsölődött a combjához. Brian szerette volna a térdénél több testrészét a szoknya alá csúsztatni. A selyemtop minden mozdulatra nekifeszült Myrna melleinek. Micsoda gyönyörű mellek. Annyira puhán nyomódott a top a mellkasához. Csak azért nem nyúlt oda, mert két kézzel fogta a narancsízű sportitalt, és mert félt, hogy Myrna azt fogja mondani, nincs engedélye megérinteni őt.
Myrna meghámozta a banánt, letört egy nagyobb darabot, és becsúsztatta Brian szájába.
– Edd meg. Ez majd helyrerakja a gyomrodat, és megelőzi a másnapot.
Megrágta a darab banánt, és lenyelte.
– Tényleg leápolsz?
– Próbállak. Nem kéne?
Brian megfogta Myrna kezét, és gyengéden megcsókolta a tenyerét.
– Szeretem, ahogy gondoskodsz rólam. Valahogy meghálálhatom?
A nyelvével megérintette Myrna tenyerét, és vágyakozva nézett fel rá. Myrna ujjai bizseregtek, mellbimbója megkeményedett a top alatt. Brian teljesen elmélyült Myrnában: érzékiségében, lágy hangjában, a bőre illatában. És a teste? Tökéletes volt. Vajon mennyi ellenállást mutatna, ha rádobná az ágyra, és megpróbálkozna vele?
– Grrrr.
A fenébe. Éppen hörgött egyet? Remélte, hogy csak elképzelte.
Myrna kirántotta a kezét Brianéből, és odébb lépett. Úgy tűnt, hogy rájött, Brian mégsem olyan ártalmatlan, mint ahogy elsőre felmérte.
– Aludd ki magad. És talán hagyom, hogy kárpótolj holnap.
Myrna letört még egy darab banánt, és benyomta Brian szájába. Brian megrágta, lenyelte, és lekísérte a maradék sportitallal. Az üveget lerakta az éjjeliszekrényre, a kezét pedig rátette Myrna combjának a hátsó felére, pont a térde fölé. Myrna izgatottan felsóhajtott, mire Brian kinevette.
– Jobb lenne, ha pihennél egy kicsit. Bírnod kell holnap – mondta Myrna.
– Akárcsak neked.
Myrna megetette Briant még egy kis banánnal, és kioldalazott az öleléséből.
– Segítsek visszajutni a szobádba? Brian összeráncolta a homlokát.
– Nem maradhatok itt? – ha visszatér a zenekari lakosztályba, egész éjjel azt hallgathatja a többiektől. Ahogy ez eszébe jutott, azonnal felnézett Myrnára, noha amúgy is megtette volna. Szeretett ránézni. Ragyogó volt, nőies és érett. Nem egy kislány állt előtte, hanem egy ízig-vérig nő. Myrna tartotta, amit az illem kívánt, de Brian érezte, hogy forró szexualitás dolgozik benne. Sosem volt még ilyen nővel, mint ő. Kifinomult érzékiség áradt belőle. Vajon milyen lehet az ágyban? Szolgálatkész? Perverz? Szenvedélyes? Szelíd?
Domináns? Alázatos? Meg kell tudnia. Myrna megérintette Brian ajkát.
– Ha hagyom, hogy itt maradj, akkor megígéred, hogy jól viselkedsz?
– Határozott nem a válasz.
Myrna ujja az ajkáról felkúszott Brian szemöldökére.
– Ez esetben ragaszkodom hozzá.
Brian felsóhajtott, és hátradőlt az ágyon, a csuklóját belenyomta a szemébe.
– Miért kellett ennyit innom?
– Vedd le a cipőd, és mássz be az ágyba.
– Legalább egy jóéjtcsókot kapok? – morogta, de a szemeit már nem bírta kinyitni. A teste elernyedt, ahogy mély álomba zuhant.
Myrna odahajolt Brianhez, és a homlokára nyomott egy jóéjtpuszit. Szegény pasas, rendesen kiütötte magát. Myrna minden erejét összeszedve lehúzta róla a fekete bőrcsizmát, lecsatolta a szegecses karperecet a csuklójáról, és levett egy hosszú ezüstláncot az övéről. Átgörgette az ágy másik oldalára arra az esetre, ha az éjszaka közepén hányna egyet, és rátett egy takarót.
Egy pillanatig nézte őt alvás közben.
Brian Sinclair.
Brian Sinclair, a híres-neves gitáros.
Brian Sinclair „Mester”, a gitárhős és rockisten, a férfi faj tökéletes mintapéldánya, aki éppen az ő hotelszobájában dőlt ki, de előtte megcsókolta őt. Istenem, megcsókolta őt. Ha nem lenne szabályokhoz kötve, hogy mikor bújik ágyba egy idegen férfival, valószínűleg azonnal szeretkezne vele. Úgy érezte, komolyan eljött az ideje, hogy változtasson a szabályokon. A teste fájdalmasan vágyott rá. Ez a férfi már önmagában túl szexi volt.
Myrna beleharapott az alsó ajkába, ahogy nézte őt. Vajon érdekesnek fogja találni, mire kijózanodik? A korkülönbség vaskosan rátelepedett a gondolataira, legalább hét évvel volt idősebb Briannél, bár mindenki azt mondta, hogy fiatalabbnak néz ki harmincötnél. Brian talán ezt észre sem vette... Valószínűleg majd csak holnap jön rá. Már nem volt olyan a teste, mint egy tizennyolc évesé. Meg kell mutatnia neki, hogy vannak bizonyos előnyei, ha idősebb nővel fekszik le. Feltételezve, ha egyáltalán akarja. Teljesen elolvadt Briantől, már csak a látványától is. Erős férfi volt, mégis gyengéden érintette meg, amikor megfogta a combját. Majdnem összerogyott izgalmában. Túl rég volt már, hogy utoljára szexelt, nyilván ezért ébredt fel benne az a kéjsóvár teremtmény, akit csak ki kell engedni, hogy szabadon kószáljon.
Myrna elhúzódott az ágytól. Melegség járta át, fel akart készülni, hogy együtt aludjon vele. Rosszul mondta: nem vele, hanem mellette aludjon. A sajgás a lábai között egyre erősödött. Miközben átvette a hálóingét, és felakasztotta a szekrénybe a kosztümjét, arra gondolt, vajon tud-e majd aludni az éjjel. Ha egyáltalán úgy érezte volna, hogy tud bármennyit is aludni, akkor visszaküldte volna Briant a szobájába, de akkor Brian teljesen érzéketlenül csókolta volna meg. Túlesett a szokásos esti teendőin, és bemászott az ágyba Brian mellé. Hirtelen hálás lett, amiért olyan lakosztályt vett ki, amiben franciaágy volt két egyszemélyes helyett. Qgy legalább tökéletes érv szólt amellett, hogy megossza vele, ugyebár?
Ráadásul, mivel Brian kiütötte magát, sosem tudná meg, hogy mit tett vele, amíg aludt.
Myrna átnyúlt az ágyon, és megfogta a kezét. Félénken megtapogatta az ujjait. A bárban nem csak fecsegett: ez a férfi tényleg egy zenei géniusz volt. Ezek az ujjak csodát műveltek a gitáron, és nem kételkedett benne, hogy a testén is csodára képesek. Myrna gyengéden végigcsókolta az összes ujjpercet Brian bal kezén, és a mellei közé simította. Becsukta a szemeit, megpróbálta kitisztítani a fejét elalvás előtt, de ekkor Brian megmozdult, és erős testével maga alá temette. Myrna megállapította, hogy az alvás egy jócskán túlértékelt időtöltés.
nedves melegség kúszott felfelé a nyakán. Myrna felsóhajtott, inkább aludt még, mint hogy ébren lett volna. Beleremegett a teste, amikor a füle alatt gyengéd szívást érzett. Átadta magát az élvezetnek, Brian forró, erős testének és tapintásainak, ahogy ujjai végigsimítottak csupasz bőrén, pont a köldöke alatt. A teste önkéntelenül megrezzent. Brian ujjai becsúsztak a hálóinge alá, és belegabalyodtak puha szőrzetébe, ahogy a csiklóját kereste. Hogyan tudta ilyen gyorsan, ennyire felizgatni? Brian olyan tempóban és olyan erővel simogatta Myrnát, hogy pillanatok alatt elélvezett.
– Ó, istenem – kiabálta, ahogy a teste felszabadultan elernyedt.
Myrna elfordította a fejét; ajkai Brian ajkait keresték, kezei Brian karjának forró bőrét tapintották. Brian levette a pólóját, amíg ő aludt. Némi felfedezőút után Myrnának feltűnt, hogy a nadrág még rajta van. Francba.
Brian megcsókolta Myrnát, a hátát odahúzta a mellkasához, egyik karja ráhajlott finom hasára, a másik kezével a melleit fogta a hálóingén keresztül. Az állát Myrna vállán pihentette, és felsóhajtott.
– Hogy érzed magad? – kérdezte Myrna.
– Kanosan.
Myrna halkan felnevetett.
– Úgy értem, mi van a másnappal?
– Miféle másnappal?
Myrna elmosolyodott, a kezét becsúsztatta maguk közé, s a nadrágon keresztül megérezte Brian erekcióját. Gyanította már előző éjszaka, amikor nekinyomta dudorodó farkát a vénuszdombjának, most azonban a saját kezével bizonyosodott meg róla, hogy... igen, hatalmas. Myrna egész teste lüktetett, de Brian elkapta a kezét a farkáról. Nem akarta, hogy Myrna rámarkoljon.
– Várj egy picit – mondta. – Nagyon is felhergelt állapotban hagytál magamra tegnap este, a végén még pillanatok alatt elsülök.
– Te emlékszel még az előző éjszakára?
– Minden egyes pillanatára, Myrna.
Myrnát meglepte, hogy Brianben bármi is megmaradt a tegnapból, az pedig különösen, hogy a nevére is emlékezett.
– Van valami igazán forró és nedves a combjaim között, és arra vár, hogy ezt beletedd – Myrna gyengéden megtapogatta Brian farkát, a kezei még mindig Brianében voltak.
Brian felsóhajtott, és elindult, hogy lemásszon az ágyról.
– Hova mész?
– Ki kell mennem a vécére, hogy rárántsak, különben elmegyek öt másodperc alatt.
– Nem mész te sehova. – Belekapaszkodott Brian derekába, nem akarta, hogy kimásszon az ágyból. – Majd én gondoskodom rólad.
Kioldozta Brian övcsatját, és lehúzta a cipzárját, mielőtt kiszabadította a farkát az alsónadrág börtönéből. Brian vaskos erekciója láttán Myrna puncija izgatottan megremegett.
– Gyönyörű – duruzsolta.
– Gyönyörű?
Myrna feltételezte, hogy a fiúk nem szeretik, ha a farkukat így azonosítják, de legalább nem azt mondta rá, hogy cuki. Cukinak persze nem is volt nevezhető, legalább huszonöt centiméternyi sima, ragyogó férfihús állt előtte, a sötét bőr alatt dagadtak az erek. Alig várta, hogy megkóstolja, hogy végigjártassa nyelvét a duzzadó makkon. Myrna Brian farkáról az arcára fordította a tekintetét.
– Ez egy kibaszott szörnyeteg, Brian. Szét fogsz hasítani vele – közölte.
Brian először döbbenten nézett, aztán felnevetett.
– Az egyetlen módja, hogy megmenekülj a szörnyemtől, ha beveszed a szádba.
Myrna megcsókolta a végét, megnyalta gyengéden az egyik oldalát, aztán egy mozdulattal letépte Brianről a nadrágot, a bokszert és a zoknit is.
– Csak dőlj hátra, és engedd el magad – mondta Briannek. Az exférje hangja szűrődött át a fején. Vádaskodva közölte, hogy: „Gyerünk, Myrna. Szopd csak le. Mutasd csak meg, hogy egy ribanc vagy. ” Egy pillanatra megállt, bizonytalanul felnézett Brianre, aki odatámasztott egy párnát az ágytámlához, hátradőlt, és a lábát széttárva gondolkodás nélkül rábízta a legérzékenyebb testrészét. Kurvának is nézhetné, nemde?
– Mi a baj? – Brian megérintette gyengéden Myrna fejét. – Ha nem akarod...
De Myrna akarta. A kezei felkúsztak Brian combjai között, és még jobban széthúzták a lábait. Az egyik kezével megfogta kemény golyóit, de Brian bőre hűvös lett az érintésétől. Zihálni kezdett, mire Myrna gyengéden végighúzta körmeit a heréin, aztán lehajtotta a fejét, hogy behúzza a laza bőrt a szájába. Szívta, nyalta a finom húst, a ráncos bőrt beszippantotta a fogai közé. Brian teljes testből remegett, s eltolta Myrna fejét.
– Mi a...?
Gyerünk Brian, nevezz csak ribancnak.
Ahogy Brian teste lecsillapodott, Myrna megemelte a fejét, bevette a farkát a szájába, és egészen a torkáig beszívta. Szinte az egészet lenyelte. Brian felnyögött. Keményen szívta a farkát, és megnyalta a makkot, amikor visszahúzta a száját. Brian tiltakozva hördült fel, amikor Myrna elengedte, és felszisszent, ahogy hűsen rálehelt a nedves makkjára.
– Mmm... – duruzsolta Myrna, majd leengedte a fejét, és újra kezelésbe vette a heréket.
– Kicsinálsz, Myr – suttogta Brian, mire Myrna beszívta az egyik heréjét a szájába.
– Váó... – Brian mindkét kezével megmarkolta az ágyneműt, és beledöngölte a fejét az ágytámlába. Myrna elengedte a húst, az ujjaival megérintette Brian farkát, ami válaszul felpattant.
– Kérlek – könyörgött Brian. – Szopj le! Istenem! Kérlek!
Myrna lehajtotta a fejét, megnyalta a bőrredőt a golyójánál. Egész közel járt már a végső céljához, és amikor a nyelvével már a feneke környékén nyalta, Brian vonaglott, és levegő után kapkodott. Myrna tesztelte Briant, hogy meddig bírja. Egy pillanattal később elernyedt, Myrna pedig a fenekébe dugta a nyelve hegyét. Brian teljes testében megfeszült.
Brian ugyan még mindig nem kurvázta le, de Myrna tudta, hogy már átfutott a fején.
Kihúzta a nyelvét a fenekéből, és megcsókolta körülötte a ráncos bőrt, majd bevette Brian farkát a szájába.
– Igen – lihegte Brian. – Köszönöm.
Myrna az egyik kezével gyengéden masszírozta Brian egyik golyóját, szája fel-alá járt a farkán. Szívta a makkját, majd elengedte az ajkai közül, és újra bekapta. Brian nyögéseiből érezni lehetett, hogy már közel jár. Myrna azt akarta, hogy a szájába élvezzen, meg akarta kóstolni őt, le akart nyelni mindent. Érezni akarta, ahogy Brian teste felszabadultan görcsbe rándul.
Csak a kurvák szeretik lenyelni – biztosította róla Jeremy hangja.
Becsukta a szemeit, és tövig benyelte Briant.
– Mmm... – dorombolta hangosan.
– Úristen!
Szopás közben tempósan mozgatta a fejét, ajkai folyamatosan nekiütköztek a makk alsó, érzékeny részének. Myrna összpontosított: az egyik kezével erősen fogta Brian farkát alul, a másikkal lágyan masszírozta a golyóit. Brian kéjes nyögései beindították, egyre keményebben szopott, és egyre gyorsabban mozgott. Gyere, Brian, gyere. Add meg nekem, amit akarok.
Myrna tudta, hogy Brian szeretné visszafogni, hogy szeretné önző módon meghosszabbítani a gyönyörét, de nem érdekelte. Imádta a kihívást. Ahogy mélyen a szájába vette, kígyóként tekergett a nyelve Brian farka tövére, majd az egyik ujját belemártotta a fenekébe.
– Baszd meg, te nő! – Belemarkolt a hajába, csípője hirtelen felemelkedett a matracról, spermája pedig beterítette Myrna torkát.
Myrna mosolygott. Kiszívta áldozatát az utolsó cseppig, és mindent lenyelt, míg Brian abba nem hagyta a spriccelést. A teste elernyedt, ő pedig elengedte a farkát, és mellédőlt, hogy kifújja magát.
– Csodálatos vagy – suttogta Brian. Még mindig zihált.
– Csodálatos.
Miért nem mondod azt, amit gondolsz rólam? Jeremynek sosem okozott gondot, hogy kifejezze magát. Brian lenyúlt érte, szembefordította magával, Myrna pedig beletemette az arcát az oldalába, és beszívta az illatát. A szexuális izgalom felerősítette különleges pézsmaillatát. Myrna imádta Brian szagát, de mintha még ez is baj lett volna. Igyekezett kiszabadítani magát az öleléséből, de Brian erősen fogta őt.
– Le kell zuhanyoznom – mondta Myrna, a kezét nekinyomva a Brian hasán lévő koponyatetoválásnak. – Részt kell vegyek néhány megbeszélésen ma reggel.
– Az egyetlen megbeszélés, amin részt kell venned, az pont itt van. – Rámutatott petyhüdt farkára. Amint meg tudom mozdítani, el is kezdhetjük.
Brian tényleg nem undorodott tőle? Ránézett, azt várta, hogy vádaskodóan méregeti majd, de Brian úgy vigyorgott, mint aki félig betépett.
– Nincsen semmi dolgod? – kérdezte Myrna.
– Egy csomó dolgom van, de mindegyik összefügg a testeddel.
Myrna mosolygott, szíve hevesen dobogott. Gátlástalan viselkedése talán megtetszett Briannek.
– Olyan nehéz az életetek nektek, rocksztároknak. Brian egy hosszú pillanatig csendben maradt.
– Csak azért szoptál le úgy, mint egy eszelős, mert rocksztár vagyok, vagy azért, mert tetszem neked? Myrna
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
va
érezte magát.
– Számít ez?
– Aha.
– Mert tetszel – megállt. – De persze az is tetszik, hogy rocksztár vagy. A mágikus ujjaid különösen csábítóak – Myrna megfogta Brian kezét, és végigcsókolta az ujjait.
– De ha nem lennék híres, akkor hozzám se nyúltál volna.
– Ha nem lennél híres, akkor tegnap este valószínűleg túl félénk lettem volna ahhoz, hogy bemutatkozzam neked. De ettől még eszelős módon leszoptalak volna. Ellenállhatatlanul szexi vagy. Brian nevetett.
– Azt hiszem, ez a magyarázat így megfelelő lesz. Myrna felnyúlt, megérintette Brian sármos arcát.
– Zavar, hogy a nőket egyszerűen nem hagyja hidegen a hírneved?
– Általában nem – vonta meg a vállát. – Csak néha.
Brian valami igazira vágyott, valami olyanra, ami nem csak a képzeletről szólt – Myrna is látta ezt lágy, barna szemében. Sajnálta, hogy csalódást kellett okoznia, de ez részéről valóban csak a képzelgésről szólt. Briannek meg kellett találnia a módját, hogyan birkózzon meg azzal, hogy néhány órán belül visszatér a valóságba. Myrnának elege volt abból, hogy állandóan a jó kislány szerepét játssza. Mindig is az igazi énedet láttam benned. Bármit is teszel, szeretni foglak megint úgy érezte, mintha a volt férje beszélne hozzá. Enyhén megrázta a fejét.
– Meg tudod már mozdítani? – kérdezte Briant, abban bízva, hogy így talán ki tudja űzni Jeremy démonait a fejéből.
– Hadd próbáljam meg. – Brian szabad keze Myrnán pihent, átölelte a melleit. – Majdnem.
Myrna végignézett Brian testén. A kezeit a hasán keresztül petyhüdt farka felé csúsztatta, ami válaszképpen megrándult. Myrna felnevetett.
– Majdnem.
– Szóval? Hol is van az a piercing, amiről tegnap este beszéltél?
Myrna elpirult.
– Csak ugrattalak, valójában nincsen testékszerem és tetoválásom sem.
– Nem hiszek neked, utána kell járnom.
Brian lehúzta Myrna hálóingét, és lefektette a hátára.
– Hmm, itt nem látok semmit – mondta Myrna melleit bámulva. – Hadd bizonyosodjam meg róla jobban megcirógatta a mellbimbóit, mire azok megkeményedtek. Lehajolt, gyengéden megérintette a nyelve hegyével, és beszippantotta a szájába. Myrna felsóhajtott. Brian keményen szívta Myrna melleit, a bimbót tovább cirógatva a nyelvével.
– Nem, itt határozottan nincs piercing – mondta. – Meg kéne néznem a másikat is.
Brian megismételte a kutatást Myrna másik mellén is. Myrna ujjai belopakodtak Brian hosszú tincseibe, a hajánál fogta őt. Brian a fejét felemelve hűvösen rálehelt a nedves mellbimbókra, s Myrna megdermedt.
Brian egy pillanatig nem mozdult, Myrna pedig ránézett. Olyan volt a tekintete, mintha várna tőle valamit.
– Ha elengeded a hajamat, akár folytathatom is a felfedezőutat.
Myrna pironkodva engedte el Brian haját. Nedves csókjai elhalmozták a testét, a mellétől a bordáin keresztül a hasáig, mígnem Brian a köldökébe nyomta a nyelvét, és ritmikusan mozgatta. Myrna combjait elárasztotta a forróság, az egész teste lüktetett. Vágyott rá, hogy beléhatoljanak. Ó, istenem, Brian, dugj meg végre. Beleharapott az ajkába, nehogy véletlenül hangosan is kimondja a gondolatait.
– Köldökpiercing sincs – duruzsolta Brian.
Egyre lejjebb haladt a testén, csókjai nyomot hagytak a hasán. Myrna teste görcsbe rándult, felnevetett.
– Csiklandós vagy? – kérdezte Brian.
– Egy kicsit.
Hűvösen rálehelt a nedves vonalra, amit maga után hagyott, Myrna eközben észre sem vette, hogy lehúzta róla a bugyiját.
– Egy helyen még meg kell néznem. – Megfogta Myrna térdét, és szélesre tárta a lábait.
– Ott már megnézted. – Myrna teste megfeszült. Nem rajongott azért, ha nyelvvel estek a puncijának, szerinte kevés férfi csinálja jól.
Brian ujjai a Myrna combja fölötti lágy szőrzetbe akadtak.
– Nem szoktad rendszeresen borotválni?
Myrna elpirult. Tudta, hogy a fiatalabb lányok közt ez divatos. Rendezetten tartotta a fanszőrzetét, de nem borotvált bele szokatlan formákat, sem vékony csíkot.
– Okkal van ott – csúszott át szexprofesszor üzemmódba. – Elraktározza a szexuális illatokat, illetve minden egyes szőrszálnak van egy idegvégződése, így növelik az üzenetek számát, ami közösülés közben eljut az agyba.
Brian felhúzta az egyik szemöldökét.
– Közösülés?
Ó, istenem. Vajon lehangolta azzal, hogy egy alapvető biológiai szükségletet tudományos nyelven akart megfogalmazni?
– Baszás?
– Jobban szeretem a szeretkezést – mosolygott Brian.
– A szagokkal kapcsolatban pedig igazad van. – Brian mélyen beszívta Myrna illatát. – Határozottan izgató. Bőrkeményedéses ujjai rátaláltak a Myrna csiklóját fedő selymes bőrfelületre. Felfedte a duzzadt testrészt az egyik ujjával, s egy másikat használva másodperceken belül a csúcsra juttatta. Myrna feljajdult, a combja beleremegett, ahogy a kéjes érzés végighullámzott a testén. Vajon hogy csinálta ezt?
– Annyira könnyen mentél el – mondta Brian, és megcsókolta Myrna combbelsőjét. Iszonyatosan izgató.
– Myrna képtelen volt felemelni a fejét, nem tudott ránézni Brianre, de a hangjából kihallotta a derűt. Általában nem ment el gyorsan, sőt ha a férfi irányított, általában nem is ment el. Brian zseniálisan használta az ujjait, és nem csak gitárosként.
– Csodálatos vagy – lihegte Myrna.
– A gitárszólók miatt. – Brian ujjai ismét útra keltek, s Myrna megborzongott.
– Nyugodtan gyakorolhatsz rajtam. Bármikor. Brian felnevetett.
– Nem vagyok benne biztos, hogy tényleg ezt akarod – közölte, de Myrna 101 százalékig biztos volt abban, hogy akarta.
Brian haja Myrna combjára simult, ahogy lehajtotta a fejét. Megint összerezzent. A férfi beszívta a csiklóját a szájába, a nyelvével simogatta.
– Ó, atyaég – sóhajtotta Myrna. Vajon ezt is jól fogja csinálni?
Brian nyelve tovább szívta, csókolta, cirógatta őt, a puncija viszont tiltakozva lüktetett, amiért elhanyagolták. Durván vágyott rá, hogy Brian beléhatoljon, érezni akarta hatalmas, gyönyörű farkát, ahogy gyorsan és keményen megdolgozza. Meg kellett kapnia.
Belemarkolt a hajába, és elhúzta Brian fejét. Azt akarta, hogy álljon meg, hogy hagyja abba mindazt a fantasztikus dolgot, amit a puncijával művelt.
– Hatolj belém – közölte. – Most.
– Még nem.
A követelőzés nem győzte meg Briant, de könyörgéssel talán elérhetné az irgalmát.
– Kérlek. Kérlek, Brian. Már-már fáj, hogy mennyire szeretnélek magamban érezni.
Brian ujjai megtalálták Myrna éhes nyílását.
– Mármint itt bent?
Myrna eltolta a csípőjét, hajlandó volt, ha mást nem is, de legalább az ujjait befogadni. Bármit, ami betölti a tátongó ürességet.
Brian elhúzta a kezét, s hagyta teljesülni Myrna akaratát.
– Tocsogsz, bébi. Régen keféltek már meg úgy igazán? Myrna nem volt biztos benne, hogy bármikor is úgy igazán megkefélték volna, csak azt tudta, hogy még életében nem volt ennyire begerjedve.
– Kegyetlen vagy – duzzogta.
– Ha kegyetlen lennék, azt éreznéd. Engedd el a hajamat, és hagyd, hogy kielégítselek. Myrna elengedte Brian tincseit, felemelte a fejét, és ránézett.
– Sajnálom.
– Ne mentegetőzz. A farkam már hetvenféleképpen küldött el az anyámba, kétszer annyira akar benned lenni, mint amennyire te akarod őt magadban érezni.
– Lehetetlen.
Brian mosolygott.
– Néhány percet még várnia kell. Kibírod?
– Csak néhányat?
Brian bólintott.
– Megpróbálom. – Myrna izgatottsága némileg szertefoszlott; azt kívánta, hogy bárcsak ne állította volna le Briant. Belesüppedt az ágyba, és megmarkolta a lepedőt ahelyett, hogy újra meghúzta volna Brian haját.
Nem kellesz neki, Myrna. Kinek kéne egy hűtlen ribanc?
Kussolj, Jeremy.
Brian ismét lehajolt, betolakodott Myrna szeméremajkai közé, majd lejjebb hatolt egészen a fenekéhez, és ismét feljebb húzta a nyelvét.
– Mm – nyögte Myrna.
Brian visszaszívta a csiklóját a szájába, s Myrna önkéntelenül megremegett. Brian szívta, simogatta Myrna punciját, ujjai a nyílást cirógatták, de sosem csúsztak be – a könnyekig ingerelte őt. Myrna az orgazmus határán evickélt, és Brian, ha úgy vette ki a légzéséből, hogy közel jár, azonnal visszafogta magát, de csak addig a pillanatig, amíg Myrna teste el nem ernyedt. Myrna folyamatosan, egyre erősebben vágyakozott utána, majd amikor úgy érezte, hogy nincs tovább, Brian becsúsztatta neki két ujját.
Felnyögött, a háta megemelkedett. Brian megforgatta az ujjait, felnyomta Myrnába, majd lassan visszahúzta, mire Myrna torkát felszabadult kiáltás hagyta el, s a lába remegni kezdett. Brian megnyomta a tökéletes pontot, Myrna pedig a combjaival összeszorította a kezét. Vajon tudta, hol rejtőzik a G-pont? Ó, istenem, mennyire tehetséges a szexben is. Myrna szinte
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakolta
magát, hogy engedjen a szorításból, majd amikor abbahagyta a remegést, Brian kihúzta belőle az ujjait, és feljebb csúszott az ágy végéből.
– Fel ne kelj – mondta.
Brian hagyta Myrnát
k
alf
áb
alf
ul
alf
ta
alf
n
feküdni. Végzett volna? Vagy esetleg nem vágyott rá? A visszautasítás könnyeivel küszködve Myrna végignézte, ahogy Brian a ruhája után kutat a padlón. Mint egy szög, úgy állt ki belőle a megkeményedett farka, vastag erek duzzadtak a bőre alatt. Annyira visszataszítónak találta, hogy így magára hagyja?
Brian lehajolt a nadrágjáért, Myrna a tökéletes, meztelen fenekével szemezett. Brian kihalászott egy óvszert a zsebéből, széttépte a fogával a csomagot, és felhúzta a gumit a farkára. Myrna lélegzete elállt. Szégyen és gyalázat egy ilyen tökéletes hímtagot eltakarni előle, de a gumi azt jelentette, hogy...
Brian visszamászott az ágyra, keskeny csípőjét betolta Myrna combjai közé.
– Akarod? – suttogta Myrna, miközben majdnem elsírta magát.
– Ez most egy komoly kérdés? – Brian odébb simította a hajat Myrna nedves arcáról, és lágyan megcsókolta. Saját ajkának az íze és az illata is olyan volt, mint Myrnáé. Ijesztően bensőséges volt. Felemelte a fejét, és belenézett a szemébe.
– A kérdés inkább az, hogy te még akarsz-e engem, vagy egy kicsit túlzásba vittem az előbb?
– Akarlak. Még mindig. Nagyon is akarlak – suttogta Myrna. – Bár nem vagyok benne biztos, hogy meg tudok mozdulni.
Brian a száját félrehúzva mosolygott.
– Hát akkor az elején majd én mozgok.
Előrenyomta a csípőjét, és anélkül, hogy az ujjait hívta volna segítségül, felkutatta a nyílást. Lassan hatolt be, és ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre csúszott, megfogta Myrna vállait.
– Mm – nyögte Brian, és beletemette az arcát Myrna nyakába. – Osztályon Felüli Spiné.
Myrna összeráncolta a homlokát.
– Hogy mi?
– Semmi.
Lassan és mélyen hatolt be. Nagyon lassan, és nagyon mélyen. Myrna szélesre tárta a lábait, és visszahúzódott. Több volt ez, mint egy szimpla behatolás. Még sosem volt olyan férfival, akit ilyen szerszámmal áldottak meg, mint Briant. Már a mérete felizgatta, de biztos, hogy nemcsak az, hanem az is, ahogy használta. Myrna felnyögött, s egyre izgatottabb lett. Brian csendesen zihált a fülébe, Myrna kezdte elveszíteni az irányítást a testi vágyai felett. Megfogta Brian fenekét, belemarkolt a húsba; a férfi zihálása bizonytalanná vált, meg-megszakadt, a mozgása gyorsabb és keményebb lett. Nagyon, iszonyatosan kemény lett. Atyaég, ez egyre durvább. Csináld úgy, hogy csak téged érezzelek, Brian. Csak te maradj itt, űzz ki mindent belőlem.
Myrna feje belecsapódott az ágytámlába.
– Aú.
– Sajnálom – suttogta Brian, és megsimogatta Myrna fejét. – Túl durva így?
Myrna határozottan jelezte, hogy nem.
– Szeretem.
Brian az ágyon keresztbe fektette Myrnát, az egyik lábát feljebb emelte, a másikat a csípője mögé húzta.
– Ó – zihálta Myrna; örült a pózváltásnak. Ezt is szerette.
Brian beledöfte a farkát, teljesen lefegyverezve őt, és beleharapott az ajkába. Kemény mozdulatai Myrnát az ágy szélére tolták, s ő kénytelen volt támaszkodni, nehogy leessen a földre.
– A francba – dörmögte Brian, és visszahúzta Myrnát az ágyra. – Mintha nem tudnám elég mélyre nyomni. Akarom... kell... – zihálta Brian, és teljes testtel nekifeszült, s az ujjait belefúrva Myrna csípőjébe, erősen tartotta őt. Kutatott a tökéletes póz után, amivel százszázalékosan a magáévá tudja őt tenni.
– Hadd próbáljam meg. – Myrna a hátára fordította Briant, és csalódottan sóhajtott fel, amikor kicsúszott belőle. Üresség lépett Brian tökéletes farkának a helyére. Myrna sietve lovagló ülésbe pattant, és belecsúszott Brian vastag farkába. Olyan mélyen ült bele, amennyire csak tudott, elment a végsőkig. Feje hátrabillent az eksztázistól.
Brian átkarolta Myrna derekát, s magára döntötte. Érezni akarta a testét.
– Mélyebben – nyögte neki.
Myrna felpattant, és talán egy centit, ha eközben kicsúszott, de végül teljesen befogadta őt.
– Most mindenem a tiéd – suttogta félig csukott szemmel Brian, ujjait fel-le huzigálva Myrna gerincén. – Ülj meg, bébi. Lássam, hogy mennyire élvezed.
Érdekelte, hogy élvezi-e? Myrna nem értette, hogy miért izgatta fel még ez is ennyire, de mozgott szüntelen. Megemelte a csípőjét, és úgy tekergett Brian farkán, hogy a csiklóját odanyomta az ágyékához: mintha használná őt, mintha csak még jobban élvezni akarna, mintha nem érdekelné, hogy Brian mit akar. Myrna el akart élvezni; az orgazmus keresztülhullámzott a testén. Felnyögött, de nem állt le. Újra és újra el akart menni, tovább akarta érezni a férfit. Egyre gyorsabban, enyhén tekeregve mozgott. Csak azt nem tudta, hogy mikor kezdte folyamatosan ismételgetni Brian nevét.
– Brian, Brian. – A második orgazmusa után? – Ó, Brian. – Esetleg a harmadik után? Jézusom, Brian. Igeeen.
Brian csípője felemelkedett az ágyról, együtt mozgott Myrnával. Beleharapott a szájába, a fejét hátravetette. Soha az életben nem látott még szexibbet. Szinte jobban élvezte, hogy a férfi vágyakozó arcát nézheti, mint teste kéjes hullámainak sodrását.
– Baszki, baszki – üvöltötte Brian, s erősen megragadva Myrna csípőjét, leállította a forgást. – Állj meg, állj le. Adj egy percet.
Myrna rácsapott Brian mellkasára.
– Ne próbálj visszafogni, hogy a franc vigye el! Azt akarom, hogy elélvezz.
– Nem, nem. Még nem. Még nem... a fenébe. – Brian lerántotta magáról Myrnát, és hanyatt vágta az ágy közepén. – A francba, ennek annyi lesz.
Minek lesz annyi? Az erekciójának? Ha valami átkozottul valószínűtlen, akkor ez az. Kemény volt, mint a kő.
Brian Myrna fölé helyezkedett, és belécsúszott megint. Myrna szemei becsukódtak. A háta ívben megemelkedett, s odadörzsölte a hasát a férfiéhoz. Brian ujjai ritmikusan kopogtak Myrna vállán. A mozgása, ha Myrna nem tévedett, háromnegyedes ütemre váltott, és közben sziszegett valamit.
– Mit csinálsz? – kérdezte Myrna.
– Pszt, pszt. Már majdnem készen vagyok.
Myrna nézte őt egy pillanatig, próbálta megfejteni, hogy mitől változott meg ilyen hirtelen.
– Zene szól a fejedben?
– Pszt, szivi. Kérlek.
Myrna elhallgatott. Bármit is csinált, nyilván fontos volt neki. Becsukta a szemét, és Brian tökéletes ritmikájú érintéseire koncentrált. Díjnyertes riffet zúgott a fülébe. Érzéki hangokat, sőt sokkal érzékibbet, mint az átlagos munkái. Myrna sosem hallott még ilyet előtte, pedig döbbenetes mennyiségű gitártémát ismert.
Brian megállt, és ránézett.
– Valamit le kell írnom. Myrna szeme elkerekedett.
– Ugye csak viccelsz velem?
– Bébi, már hónapok óta nem írtam egy új riffet sem.
E
alf
sz
alf
alf
le
alf
tlen
, mondhatni félelmetes vagy. Vigyorgott, és keményen beledöfte a farkát Myrnába. – A szeretkezés egy ilyen tökéletes testtel nemcsak a farkamra, hanem annál sokkal több mindenre hatással van.
– Kösz. – Myrna felhúzta a szemöldökét. – Gondolom. Brian odanyúlt az éjjeliszekrényre egy tollért, levette a kupakját, a lepedővel letörölte Myrna testéről az izzadságot, és rajzolt egy egyenes vonalat a mellkasára, alá és fölé pontokat tett, majd betűket firkált ide-oda. E. C. C#. Myrna döbbenten, meglepetten nézte őt, eszébe se jutott, hogy ellenkezzen. Hangjegyek sora jelent meg a mellén, a melle alatt, és lejjebb, a hasán.
Brian megállt, becsukta a szemeit.
– Isteni vagy, Myrna, fantasztikus. – N az ágyra támasztotta a lábait, és tekeregve emelte meg a csípőjét.
– Jeeee... – Brian enyhén a térdére emelkedett, és mélyre hatolt. – Tökéletes – dörmögte. – Vegyél be, szívj magadba teljesen. – Brian folyamatosan döngölte Myrnát, de csak alig-alig húzta ki, mintha nem akarna kiszakadni belőle. – Hallak – suttogta.
N erre összeráncolta a homlokát. A lihegését? Vajon erre utalt?
Váratlanul kihúzta, Myrna pedig üresen tátongott, s nemtetszését kifejezve felnyögött.
– Fordulj meg – közölte izgatottan Brian.
– Hogy mi?
– Nincs már több hely rajtad, és hát itt van ez a szóló... te ihletted... – Brian megrázta a tollat a kezében. Myrna felnevetett.
– Őrült vagy.
– Minden zseni az.
Myrna mosolyogva a hasára fordult. Azt hitte, Brian elkezd a hátára körmölni, de ehelyett könnyedén felhúzta a térdét, és ismét becsúsztatta a farkát. Ugyanabban a ritmusban furakodott, mint előtte, közben pedig irkált a hátára. Myrna nyöszörgött: ez a férfi lenne a végzete? Biztosan tudta, hogy igen.
Folyamatosan kontrázott Brian ritmusára, imádta, ahogy a férfi golyói szünet nélkül hozzácsapódnak.
– Tartsd még – reklamált Brian.
– Vagy te állj le! Túl jól dugsz.
– Kell a ritmus, hogy helyesen jegyezzem le a dallamot. Áthívhatom Stickset, hogy adja alánk az ütemet... ha akarod.
– Jobb szeretem ezt a módszert. – Myrna koncentrált. Nem akart megmozdulni, mert Brian csak így tudta tartani az ütemet, és így tudta leírni a dallamot.
– Nekem is jobban tetszik. Már nem bírom sokáig, mindjárt elmegyek. Tisztában vagy vele, hogy milyen kibaszottul elképesztő vagy?
Egyik sor hangot a másik után írta Myrna hátára, aztán eldobta a tollat. Előrehajolt, megfogta a nő melleit, megcsípte a mellbimbóját. Az ütem felgyorsult, már bőven túl járt a dalírásén, lerohanta Myrnát, a nyögései egyre hangosabbak lettek, ahogy a kéjes élvezet átvette fölötte a hatalmat.
Brian egy utolsó, mély lökésnél felnyögött: – Myrna, ó, igen, Myrna, áááá, atyaég, igeen.
Myrna érezte Briant, érezte, ahogy heves reszketés fut végig a testén. Csak azt bánta, hogy nem láthatja az arcát. Brian megfogta Myrna csípőjét, mélyre hatolva döfött, míg feszes teste ernyedni nem kezdett. Kihúzta a farkát, és leájult az ágyra. Becsukta a szemeit, kapkodva vette a levegőt.
– Ez fantasztikus volt. – Maga mellé húzta Myrnát, s gyengéden megcsókolta a vállát. – Szívesen összebújnék veled, de nem akarom, hogy leizzadd magadról a riffet és a szólót.
Myrna felnevetett.
– Ez kell legyen az első alkalom a történelemben, amikor ez a kibúvó a szex utáni összebújás alól. Brian megfogta az arcát, s áhítattal megcsókolta. Myrnát még sosem csókolták meg áhítattal.
– Az van, hogy a közelemben akarlak tudni hosszú órákon keresztül.
Myrna mosolygott. Édes kis szexisten ez a férfi. Akarhatna többet egy nő? Brian megint megcsókolta őt.
– Ah, Myrna – duruzsolta. – Azt hiszem, a múzsám valahol nagyon mélyen benned lakozik.
– Akkor biztosan tudod, hogyan kell pontosan és jól használni.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.18 pont (50 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
t.555
2017. december 14. 04:41
#13
Szuper jóóó!
1
barbi81
2016. június 25. 09:09
#11
Nagyon jó!
1
a
A57L
2015. február 27. 06:39
#10
Nagyon jó lett.
1
l
listike
2015. február 23. 17:03
#9
Csak így tovább.
1
t
tomi19
2015. február 19. 19:29
#8
Jó volt jöhet a következő rész 🙂
1
p
papi
2015. február 18. 18:49
#7
Ez nagyon jó.
1
R
Rinaldo
2015. február 18. 09:48
#5
Szuper jó.
1
deajk2008
2015. február 18. 09:34
#4
nekem nagyon tetszett és jól meg lett írva, ez nekem 9p lett
1
f
feherfabia
2015. február 18. 06:14
#3
Nagyon jó!
1
j
joozsi
2015. február 18. 05:58
#2
JOOÓÓÓ!
1
T
Törté-Net
2015. február 18. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1