A+ A-

Héja nász az avaron 1. rész

A történetem egy baráti italozással kezdődött. Olyan társaságba kerültem ahol alig volt egy két barátom, de ők is eltűntek a fergeteges forgatagban. Így nem igazán tudtam mit kezdeni magammal hát gondoltam kicsit figyelem a társaságot hátha be tudok kapcsolódni a beszélgetésbe. A helyiség tele volt nagy kényelmes fotelekkel kellemes háttérben duruzsoló zenével. Tehát minden megvolt a tökéletes estéhez. Általában borozni szoktam, de a mai este túlzottan is meleg volt ahhoz, hogy fehéret vagy rozét igyunk így maradtam a Campari narancs kombinációnál. Amit igazán kedvelek. Csendesen egymagamban iszogattam két lányt vettem észre, ahogy kétkedve hallgatnak egy magas vékony rappersapkás srácot. Ahogy hallgattam őket a srác nagyban előadta milyen bulikban volt milyen nagy ember szóval mekkora nagy Ász. Miközben iszogatta az alkoholmentes citromos sörét. Gondoltam magamban, ha már az estének úgy is lőttek kicsit bunkó leszek lesz, ami lesz. Szépen odasétáltam a lányoknak is hoztam egy Camparit majd a közelebb ülő lánynak a fülébe súgtam:
- Nem kell félni tőle, a fiúkat szereti.
Mosolyogva rá kacsintottam. Erre nevetni kezdett. Hát így sikerült megtörni a jeget a későbbiekben megtárgyaltuk ki miben utazik.
A tengerkék szemei perverzen igézőek voltak. Olyan, mint amikor sokkal jobban esik nézni a szemeit, mint a melleit pedig azok sem az elhanyagolhatóak közé tartoztak. Közben valóban érdekes témára terelődött a szó. Mint a szexualitás a vonzódás, szokások párkapcsolati témák stb. Hát viccelődve kérdeztem mi az ő perverziója és mondta, hogy a bilincsek és a másik kiszolgáltatottsága. Nevetnem kellett, mert nem igazán tudtam elképzelni róla, hogy fene nagy korbácsolós domina. Így igen nevetgélve mondtam, hogy hiszem, ha látom. Hát ilyen merészen indultunk az este hazafelé. Hétvége volt mindenki utazott haza csak ő meg a barátnője maradt az albérletben. De a barátnője még maradt a buliban. Egyből a lényegre is tért. Farmeron keresztül megfogta a farkam, ami azonnal vigyáz állásba állt. Ez tetszett neki. Mondtam szívesen megmasszírozom akkor még hobbi szintem űztem, de akkor is már dicsérték a kezemet. Még mielőtt akármi történt volna mondta, hogy neki is van egy meglepetése. Ekkor már jószerivel a zokni volt rajtam meg az alsónadrág. Megkért, hogy feküdjek háttal az ágyra és beköti a szemem. Mondom magamban egy kis móka, ha úgy teszik, előjáték az nem árt. Lefeküdtem bekötötte a szemem és finoman simogatni kezdett lehúzta az alsógatyámat a merev végtagom állon vágta. amit egy csókkal díjazott. Valószínűleg már be volt készítve neki különböző kötelek meg hurkok, mert annyit éreztem, hogy húzza a lábamat szét ez még nem is vettem észre, de amikor rám hasalt Alulról mászott fölfelé a melleit végighúzta a cerkámon felfelé rám nehezedett itt játszott egy kicsit majd a kezeimet az ágy végébe nyújtotta ki és rátérdelt mind két felkaromra. Ekkor már éreztem a puncija illatát forróságát. Majd egy hirtelen mozdulattal kattant a karperec mind a két csuklómon. Gondoltam magamban szorul a hurok csacsi. A lábamat próbáltam össze zárni, de ahhoz lazák voltak annyira, hogy ne vegyem észre, viszont ahogy megrántottam nem volt menekvés. Ilyen hülye is csak én lehetek. Mondta is de, nem hittem neki. Ekkor már lehúzta az arcomról a szemkötözőt. A punciját az arcomba nyomta és ezt mondta veszett hangon nyald ki tisztára. Ez ellen nem volt semmi kifogásom. Ahogy nyalakodtam elkezdett a csípőjével előre hátra hintázni. Egyre jobban az ánuszát nyomta az arcomba és hevesen mondta nyald ki. Annyira nem volt ínyemre mivel nem bejárat meg ilyesmi ezért vonakodtam.
- Kimostam ne aggódj.
- Tetszik mi?
Belenyaltam valóban érezni lehetett a makulátlan tisztaságát biztos sokat gyakorolta ez egy kicsit javított a kedélyállapotomon. Valaki húsz évig ezt csinálja csak általában a főnökénél. Az orrom is nedves lett testének forró lágy nedveitől. Még ilyen érdekes helyzetben sem hagyott el a humorérzékem, mert eszembe jutott az a vicc hogy mi a közös a rövidlátó nőgyógyászban és egy vadászkutyában? Mind a kettőnek egy kicsit nedves az orra. Ahogy a csúcs felé közeledett egyszerűen az arcomra élvezett és ennyit kérdezett:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 papi 2014. 07. 11. péntek 12:19
Nem rossz, folytasd.
#10 listike 2014. 07. 11. péntek 07:56
Várom a folytatást.
#9 feherfabia 2014. 07. 10. csütörtök 06:11
6P
#8 Andreas6 2014. 07. 9. szerda 11:58
Már várom a visszavágót!
#7 zsuzsika 2014. 07. 9. szerda 09:09
Nem tetszett.
#6 rockycellar 2014. 07. 9. szerda 08:37
nem hasonlít az eredetire
#5 veteran 2014. 07. 9. szerda 08:25
Kezdésnek elmegy.
#4 deajk2008 2014. 07. 9. szerda 08:16
nekem ezért ezen mű sajnos csak
5p lett, mert az élvezhetőség rovására ment a karakterek kicsi száma
folytasd!...
#3 deajk2008 2014. 07. 9. szerda 08:11
ez nekem azért tetszett
bár nem volt meg a kellő karakterek száma
ami így viszont rontott az élvezhetőségéből
#2 gyuri0926 2014. 07. 9. szerda 07:09
Tudod mit jelent a héja nász az avaron , vagyis Ady ezen verse miről szól ? A történeted nem ezt mutatja !
#1 Törté-Net 2014. 07. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?