A+ A-

Héja nász az avaron 2. rész

Nem sokáig kellett várnom. Az olvasó lámpa fénye megvilágította. Eszméletlenül nézett ki. Fekete csiptetős harisnya volt rajta. Comb középtől csípő magasságig pedig egy fekete latexszerű szoknyát viselt vérvörös csíkkal az oldalán. Ezt összekötötte egy vékony fényes lánc toppját, ami be gyakorlatilag bele préselte a melleit. Ez szintén latex volt, vörös hajtókával. A vörös haja finoman lengedezett a huzatban. A kék szemei veszett bujaságtól égtek. A nyakában golflabda méretű gyöngysor lógott.
- Jön a finálé!
- Ezek itt gésa golyók. Ezt a fenekedben kell felnyomni és majd az orgazmus előtt és közben lassan ki kell húzni. Akkor fokozódik az élvezet.
- Azt a gyöngysort gondolom csak mutatóba hoztad.
- Nem, nem.
- Akkor magadnak?
- Nem, nem !
- Akkor a szobatársadnak?
- Nem! Nem ! De ő amúgy alszik a másik szobában.
- Hát akkor Halvány gőzöm sincs! De, hogy nekem nem az biztos!
- Pedig neked lesz. De ne aggódj! Élvezni fogod! Talán.
- Ház ezt nem hiszem el! Képes vagy megerőszakolni az ánuszrózsámat, mint holmi liliomtipró ???
- Mint a szél! De ez nem fog fájni. Talán...
- Akkor legalább kérhetek, valamit mielőtt meggyalázod testem egyik legérzékenyebb pontját?
- Hát nembánom!
- Csókolj meg úgy, ahogy a legkedvesebb szeretődet szoktad!
- Na, jó. De előtte valamit még meg csinálok, mert nem igazán látom, hogy képes lennél egy menetre.
Ezt követően odasétált az ágyhoz, lábát átvetette rajtam és simogatni kezdte a cerkámat majd a fejét oldalra fordítva elkezdte húzogatni a bőrt. Közben a fogával megszorította. Furcsa módon egy nagyon erős bizsergés futott el. Mikor befejezte, harcra képesen állt a gépezet. Araszolni kezdett fölfelé, majd, amikor a csiklójával a síphoz ért rám dőlt. Jó érzés volt, ahogy a melle nyomta a mellkasomat. A fejemhez kicsit távolabb támaszkodott. Csukott szemmel adott egy forró csókot. Ezután gyorsan rákattintottam a karpereceit. Leírhatatlan volt az a meglepettség, és csalódás, amit láttam az arcán. Ki a vad s ki a vadász. Ha nem vigyázol, teleszel a vad, ki az úton állsz.
- Kati volt?
- Kati?
- Kati a lakótársam.
- Akkor igen.
- Most mi lesz?
- A műsor folytatódik!
Egy vigyor eresztettem és vidáman rá kacsintottam. Gyorsan ki slisszoltam alóla majd könnyedén megfordítottam. A kezei így keresztbe fordultak. A lábait azonos módon rögzítettem. Ahogy szabadságom örömében nézelődtem észrevettem egy krémet, amit nyilvánvalóan égési sérülésekre illetve gyulladásokra szoktak használni és egy síkosítót. A combját finoman simogattam, amitől libabőrös lett. Szép lassan haladtam felfelé. Nem szabad az ilyesmit elkapkodni. Éppen azon filóztam hogyan szedem le a szoknyáját, amikor láttam, hogy egy kis cipzárat találtam. Ezt gyorsan le is húztam. Nem mondta, de nagyon ínyére volt a dolog.
Ugyan így megszabadítottam a felsőjétől. Nagyon szeretem masszírozni a női testet ez az egyik gyengém. Úgyhogy bekentem a testét síkosítóval gyönyörűen fénylett a teste minden porcikája. A melleit kezdtem masszírozni közben megcsókoltam a nyakának hajlatát. Őritően majd lefelé haladva a csípőjét ott erősebben megnyomtam erre enyhén megrándult ezt követően a comb belsőfelénél az artéria vonalába tettem finom mozdulatokat már látszott, hogy legszívesebben magához nyúlna. Eszembe jutott a másik krém a mellbimbóját letöröltem és az ujjam hegyével rá kentem ezt a hűsítő krémet. A mellbimbója összehúzódott. Kicsit hangoltam rajta. Ekkor már sóhajtozott erősen. Ezután megfújtam, amitől olyan kemény lett a bimbója, hogy üveget lehetett volna vágni vele. Hoztam egy törülközőt a radiátorról és a popsija alá terítettem. A csiklóját körkörösen simogattam, amitől egyre jobban felizgult. A középső ujjamat becsúsztattam a kéjbarlangba a mutató és gyűrűs ujjamat a szemérem ajkainak külső szélén támasztottam meg. 10 - 15cm - vel feljebb meg a kezemmel támaszkodtam. Elkezdtem fel - le mozgást végezni közben a középső ujjammal a barlangjának belső falát masszíroztam. Próbálta elfojtani a nyögését, de egyre jobban élvezte. Gyorsítottam a tempón amit már nem bírt és felhördült.
- Mindjárt... mindjárt... ne ne ne ne nneeee
- Abba hagyjam? - Abba is hagytam.
- Ne! Ne, merészeld!!!!
Üvöltötte vörös fejjel. Erre a lehető leggyorsabban csináltam. Pillanatok alatt elélvezett. Csak úgy fröcsögött a Kéjének leve. Nem tudott vonaglani, csak annyira amennyire a kötelei engedték. Az arcomra is csöppent néhány csepp le is nyaltam. A törülköző jól jött. Viszont kellemes meglepetésként betoppant Kati. Mosolygott. Egy szál bugyiban volt. A félhomályban is jól lehetett látni az átnedvesedett bugyiját. Besétált a szobába a kezét végig simította a hátamon. Amitől rögtön fel, állt a szőr. Is.
- Na Zsófi, hogy bírod? Nem bírtam már a szobámba várni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.21 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 veteran 2014. 08. 4. hétfő 09:45
Közepes 5p.
#5 deajk2008 2014. 07. 15. kedd 09:30
emiatt és elvi megfontolások miatt
ez a mű nálam sajnos csak 5p lett
de azért folytasd és az itteni kritikákat fogadd meg!...
#4 deajk2008 2014. 07. 15. kedd 09:28
hát elment volna, ha legalább hosszilag meg lett volna
de sajnos nem lett meg még a minimális 20-30 ezer karakter szám se
így viszont alig lehet élvezni
#3 zsuzsika 2014. 07. 15. kedd 06:56
Közepes.
#2 Pavlov 2014. 07. 15. kedd 06:36
A szerzőhöz nem illő elírások vannak benne.
#1 Törté-Net 2014. 07. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?