A+ A-

Szomszéd zöldje mindig kertebb - Perpetuum mobile

Ajtó csapódásra ébredtem. A nap sugarai már alacsonyan jártak, és eltűnt mellőlem Vera, de egy sárga cetli várt ébredésnél;
"Hazaugrottam rendbe szedni magam, egy óra múlva jövök és éhes vagyok. "
Mindezt egy smile-val fejezte be. Végignéztem magamon. Még mindig meztelen voltam, és a szőnyegen feküdtem. Felálltam és majdnem visszazuhantam. Én is éhes voltam, nem is kicsit. Gyorsan bekaptam egy szelet sütit, amit még a szüleim hagytak itt, mindeközben kitaláltam, hogy mit is együnk, mindenekelőtt felraktam a tészta vizét forrni, majd elmentem zuhanyozni. A hancúrozásunk nyomán csupa izzadság és ondó voltam, úgyhogy az aznapi második zuhany igen jól esett, nem öltöztem magam túl, alsógatya nélkül felkaptam egy sortot, és egy pólót. Mire kiértem forrt a víz, gyorsan beledobáltam a tésztát, és előkészítettem a feltétet, ami ilyen sonkás, sajtos spenótos cucc, összefőzve, és belekeverve a még forró tésztához. Ez a kaja szó szerint percek alatt megvan, úgyhogy mire Verát hallottam bejönni, már megterített asztal egy pohár vörösbor várta.
Hát ha én nem voltam túlöltözve, akkor Vera még kevésbé! Egyetlen fehér forró naci volt rajta és egy rózsaszín felső amiből kilógott a melltartója pántja és a válla. Nagy mosollyal adott egy hatalmas csókot.
- Ez jól néz ki! - közölte a tésztára nézve.
- Remélem jó is. - próbáltam fegyelmezni magam, de nehezemre esett, a farkam félárbocra merevedett, csak a látványtól is. Sietve leültem, tudtam hogy ha most energia pótlás nélkül nekiesek Verának akkor lehet hogy holtan esek össze. Csendben ettünk, de tekintetünkkel nem eresztettük egymást. Most hogy itt volt eszembe jutott ennek a szenvedélyes napnak majd minden perce, és láttam a szemében, hogy ő is erre gondol. Gyorsan fogyott a kaja.
- Hát ez isteni volt. Pedig én nem is szeretem a spenótot, de amit műveltél vele, az tökéletes lett.
- Köszönöm! - és megemeltem a boros poharamat, amit ő is viszonzott. Felálltam megfogtam a kezét és átkísértem a nappaliba, a kanapéra. Felkapcsoltam az állólámpát, mert már sötétedett, majd leültettem, én pedig mellé telepedtem pont az L alak szegletébe. Ez volt a kedvenc helyem. Boros pohárral a kezemben ránéztem. - Kérdezhetek tőled valamit? - és mivel bólintott folytattam - Ez egy kicsit új nekem, már mint a helyzet, de elég sokat gondolkodtam rajta az elmúlt pár órában, és nem értem, hogy miért én? Miért én kellek neked? Majdnem húsz évvel vagyok nálad idősebb, és nem tudom elképzelni hogy mi lehet olyan vonzó rajtam, hogy idáig jutottunk.
- Hát ezt lehet hogy nehéz lesz elmagyarázni! - és furcsa fintor futott át az arcán - Emlékszel az első napra mikor átjöttetek köszönni Krisztivel?
- Valami dereng!
- Na az volt kamasz életem egyik legrosszabb napja. Persze akkor ezt gondoltam, de koránt sem így volt, csak akkor úgy minden összejött. Elég nehéz lesz elmagyarázni hogy az akkori tininek mit jelentettél, megpróbáljam?
- Mindenképpen!
- Oké, tehát akkor jártam középiskola első osztályába. Hát hogy is mondjam, nem volt egy jó merítés az osztály, legalábbis számomra. Lehet hogy ez most nagyképűnek fog hangzani, de tény ami tény én voltam a legjobb nő az osztályban, talán még az évfolyamon is.
- Szörnyű probléma! - mondtam vigyorogva
- Pasi vagy ezt nem értheted! Van egy adottságod ami alapján beskatulyáznak, és ez így is marad sokáig. Mindenki számára én voltam a buta szépség, akit egyrészről nagyon irigyel és utál a lányok többsége, ezenkívül én voltam az elérhetetlen lány a fiúk szemében. - bólogattam, emlékszem a mi osztályunkban lévő széplányra, akihez nem mertünk hozzászólni. - Szóval a középiskola első osztálya katasztrófa volt számomra, ez meglátszott a jegyeimen is. Nem mintha nem tudtam volna az anyagot, de nem szerettem ott lenni, így nem igazán motivált semmi. Ráadásul két tanárnő is azért szívatott, mert túl szép voltam nekik. Mivel nem tudtam rendes jegyeket hazahozni, mint a nővérem, ezért anyuék is folyamatosan mondták a magukét. Aznap volt mindennek a csúcsa. Kaptam egy egyest matekból, összevesztem két osztálytársnőmmel, a srác aki tetszett az kijelentette, hogy le szeretne velem feküdni a hétvégén, és mivel nem mentem bele szakított velem, ezenkívül anyuék olyan mérgesek voltak rám, a jegy miatt, hogy kaptam egy hét TTSZ megvonást. - felhúztam a szemem értetlenül - Telefon TV és Számítógép! - bólintottam ő pedig folytatta. - Na ez volt az a pillanat mikor beállítottatok Krisztával. Mindig is vonzónak találtam az idősebb, érett pasikat legalábbis az én környezetemben a srácok vagy nagyon looserek voltak, vagy mással jártak és bevallom néhány tanárt jobban tetszett mint a srácok többsége. Mindegy, bejöttetek és elkezdtünk beszélgetni. Emlékszel?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.77 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 AlexHun 2015. 07. 23. csütörtök 08:31
Ez a történet regényt kíván...
#14 tomi19 2015. 04. 2. csütörtök 17:09
Nagyon tetszik kár hogy csak 10 pont az adható,szívesen adnám a dupláját is folytasd kérlek?
#13 tiborg 2015. 01. 11. vasárnap 07:16
excellent stilus es a kamaty job, mint a Status Quo - ban !!
#12 A57L 2014. 11. 11. kedd 06:31
Ez nagyon tetszett.
#11 mif23 2014. 07. 1. kedd 11:41
Fantasztikus. Az egyik legszebb amit életem során olvastam.
#10 zsuzsika 2014. 07. 1. kedd 09:14
Jó.
#9 feherfabia 2014. 07. 1. kedd 06:18
10P
#8 papi 2014. 06. 30. hétfő 21:06
Nagyon tetszik, várom a folytatást.
#7 rockycellar 2014. 06. 30. hétfő 20:47
Nagyon jó
#6 veteran 2014. 06. 30. hétfő 20:27
Nagyon klassz.
#5 deajk2008 2014. 06. 30. hétfő 08:14
nekem így e mű most 10p, és remélem hamarosan folytatod, mert összességében izgató volt, beleértve a szexjelenetett, és így tovább a többi résszel is...
#4 deajk2008 2014. 06. 30. hétfő 08:12
nagyon tetszett, még a 2 illusztráció is nagyon szép volt és a hossza is megfelelőnek mondható, tényleg csak gratulálni tudok.
#3 listike 2014. 06. 30. hétfő 06:55
Nagyon tetszik, várom a folytatást. 10pont.
#2 genius33 2014. 06. 30. hétfő 05:48
Nekem annyira nem jött be. 5 p.
#1 Törté-Net 2014. 06. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?