A+ A-

Első félrelépésem 1. rész

Sziasztok! Elég sok történetet olvastam itt, ami valós, illetve képzeletbeli. Némelyikről, természetesen azokról, melyek szerintem valósak, hasonlóak azzal, ami velem történt meg.
Magamról annyit, hogy lassan már a negyvenedik évemet taposom, férjemmel 17 éve együtt vagyunk. Férjem előtt nem sok pasim volt, egy két rövidebb, hosszabb kapcsolat, ami nem végződött szexxel. Férjemmel 18 évesen ismerkedtem meg, majd négy év után házasodtunk össze. Volt egy két összezördülés, laktunk párom szüleinél, laktunk nálunk, majd beköltöztünk a közeli városba, egy önkormányzati lakásban. Közben megszületett gyermekünk is, és lett internetünk is. Itt kezdődtek a bajok.
Barátnőmmel sokat csevegtünk, végül is gyerekkorunk óta ismertük egymást. Nem túl jól sikerült a párválasztása, ezért elég szabadosan értelmezte a hűség fogalmát. Megpróbált pár pasival összehozni, de nem igazán sikerült neki. Szerinte én is boldogabb lennék, ha nem csak a férjemet ismerném szexuálisan, hanem más pasit is.
Sokat cseteltem, volt egy pár csetes ismeretség, de randiig nem jutottam el sose. Igazat megvalva, viszont néha néha elidőzött a tekintettem egy két férfin. Volt, hogy őket képzeltem az ágyba és nem a férjem.
Teltek múltak az idők, egy tartós csetes ismeretség hívott meg egy csetes buliba. Barátnőm is bátorított, úgy gondoltam megpróbálom. Végül is nem volt rossz, a srác kedves volt, tetszett is nekem. Elmentünk autókázni, jól éreztük magunkat egy két csók megesett, de több nem lett sem akkor sem később.
A buli után barátnőmmel megszakadt a kapcsolat, és nyugodt évek kezdődtek. Közben elköltöztünk egy nagyobb lakásba, majd nemsokára ismét egy nagyobba, egy tízemeletes panel kilencedik emeletére. Itt léptem át a harmadik X-em, és itt éltünk boldogan. A szerelem megmaradt közöttünk, a szexben tudtunk újítani, mégis volt egy problémám, hogy nem éreztem magam szépnek, sikeresnek. Jobban mondva kimondottan öregnek éreztem magam, sikertelennek, pedig minden meg volt.
Újítottam. Férjem szerint jó alakom van, nem vagyok gebe, és nem is vagyok kövér. Vettem pár szoknyát, farmert, pólót, fehérneműt, egy szexi bikinit, hogy a strandra is legyen valamim. Többször voltam rövid szoknyában, mint addig bármikor, strandra is kimentem párszor, volt, hogy a teljes család, de volt, hogy csak a lányommal.
Ott éreztem először, hogy valaki lenézi rólam a bikinit. Meglepődtem. Hozzátartozik, hogy tangás bikinim van, ami azért volt furcsa számomra, mert sose viseltem ilyen bikinit, és amikor megvettem én lepődtem meg magamon legjobban. Szinte perszelt a tekintett. Nem tudtam ki az, de éreztem, hogy néz valaki. Ekkor jött a második meglepetés. Eltelt jó néhány perc mire rájöttem, hogy nem egy velem egykorú, sőt, nem is egy idősebb, hanem egy fiatal srác bámul engem, nem is olyan messziről. Megdöbbentem, de a hiúságomat is legyezgette, hogy annyi nő van a strandon, mégis engem bámul, és nem egy két nap a korkülönbség közöttünk, hanem jó pár év. Őszintén, nagyon jól esett, itt vagyok a harmadik x után egy gyerekkel, férjjel, kis túl súllyal, és egy fiatal pasi engem bámul. Lopva jobban megnéztem a srácot, lehetett vagy tizenkilenc éves, hason feküdt úgy, hogy rám lásson. Ekkor éreztem először úgy, hogy valaki bámulásától felizgulok. Később a lányom unszolására bementünk a vízben, ahol a hőség miatt egyre többen lettek. Mielőtt bementünk a medencébe, arra néztem, ahol a srác volt, de egy leterített törülközőn kívül semmit sem láttam. Jól esett a hideg víz le is higgadtam. Mivel a vízben sokan voltak, míg a lépcső körüli embereken átmentünk óhatatlan volt, hogy másokhoz hozzá ne érjünk. Nem is volt ezzel gond, csak néha érzékeltem, hogy egy kéz végig simítja a fenekem. Nem gondoltam semmi rosszra, nem is gondoltam először kézre. Mivel mások is mozgolódtak, hirtelen megálltam, és ekkor éreztem, hogy valaki nekem jön hátulról, úgy, hogy majdnem fellök. Hogy ne essek el, elkapta a oldalam, és megtartott. Első reakcióm a düh volt. Megfordultam, a srác tartott a kezeibe, hogy ne essek le.
- Elnézést, csak hirtelen állt meg, és nem akartam fellökni. -mondta.
Elvörösödtem, te jó ég ha most meglát valami ismerős, szól a férjemnek mi lesz. Lányom nem látott semmit már messze járt.
- Köszönöm. dadogtam zavaromban.
- Elnézést, ha már így összefutottunk, és majdnem fellöktem -mondta- Tibi vagyok.
- Éva. - csak ennyit tudtam kinyögni.
Egymás szemébe néztünk. Jó pasi volt meg kell mondani. Jó alak, szép szemek, csinos, mégis férfias arc. Bomlani fognak utána a nők.
Elengedett. Elindultam, többször visszafordultam, és láttam, hogy mosolyogva engem néz. Én meg elvörösödve mentem tovább. Mikor már a mélyebb vízben voltam, akkor gondoltam a fenekem körüli érintésekre, szép lassan összeraktam a képet, és úgy gondoltam, hogy nem a tömeg lökdösése volt, amit a popsimon éreztem, hanem a srác keze.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.46 pont (114 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L
2015. 06. 23. kedd 04:08
Nem rossz. Válaszolok rá!
#11 sikamika
2015. 02. 17. kedd 08:31
izgi... Válaszolok rá!
#10 listike
2015. 02. 16. hétfő 10:25
Egynek elmegy. Válaszolok rá!
#9 genius33
2014. 01. 12. vasárnap 08:12
Nagyon jó!!!!!! Válaszolok rá!
#8 hairy_pussy
2014. 01. 11. szombat 06:50
NAGYON JÓ Válaszolok rá!
#7 feherfabia
2014. 01. 11. szombat 06:02
Nagyon jó! Válaszolok rá!
#6 Ulysses
2014. 01. 10. péntek 21:16
Szerintem is egészen tűrhető. Csak az a nyomorult helyesírás... Időnként fellépett a "macska fel van mászva a fára" effektus. Viszont maga a sztori rendben van. Az időrenddel sincs gond, én a helyén találtam. A bevezetés kicsit zavaros, de második olvasásra kihámoztam, mit akart mondani a szerző.
A történet pedig attól jó, hogy megismerhetjük belőle "evica" vívódását, a benne dúló érzéseket, ahogy a józan esze próbál küzdeni a testét perzselő vágy ellen.
A szerkesztés nagyon ráférne amúgy. Ha nincs olyan, akivel kijavíttasd, akkor a következőt ajánlom! Megírás után ráküldeni a szövegszerkesztő helyesírás ellenőrzőjét. Kijavítod, aztán félre teszed 2-3 napra. Szép lassan olvasd át akkor újra! Hidd el, megint találsz majd benne hibákat!
Nem olyan rossz egyébként, mert például nem vettem észre benne idegesítő szóismétléseket. Inkább csiszolgatni kell, legfeljebb néhány helyen faragni. Mindjárt olvasom a folytatást is... Válaszolok rá!
#5 papi
2013. 09. 10. kedd 05:32
Elsőnek nem rossz Válaszolok rá!
#4 mackó2009
2012. 11. 5. hétfő 22:16
a történet kiváló Válaszolok rá!
#3 sunyilo
2010. 12. 9. csütörtök 20:16
És a hejesírás-ellenőrzőt is lyó lenne használni. Egyébként a történet kitűnő. Válaszolok rá!
#2 gyuri0926
2010. 12. 8. szerda 10:09
Egy kicsit időzavaros a történet , negyven éves , netezget , majd ekkor lesz 30 éves , egy fital srác 30 évesen , mennyi 10 éves ? Tedd rendbe az életkort drágám, Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2010. 12. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!