A+ A-

Kalandos napok 5. rész - Most Te mesélj!

- Na, ne csigázz! Biztos vagyok benne, hogy lenne mit mesélned...
- Hát, nem tagadom: megéltem már ezt-azt - nevetett Anett. - De menjünk ki a medence mellé, kisütött a nap! Tartanom kell a színem, nem szeretnék "kifakulni"!
- Oké, de vigyünk inni is valamit! Teljesen ki vagyok száradva...
- Nem csodálom! Van a hűtőben mindenféle lötty, válassz valami kedvedre valót! Én jeges teát kérek - saját készítésű, kis vodkával megbolondítva - kacsintott rám huncutul, s köntösét összehúzva kisuhant a konyhából.
A hűtő tényleg tele volt, de annyira megkívántam a jeges teát, hogy nem is nagyon keresgéltem tovább. A pult feletti szekrényből kivettem két poharat, rengeteg jégkockát zsúfoltam beléjük, s a kancsóval együtt egy tálcára tettem kis "elsősegélycsomagunkat". Kinéztem, valóban gyönyörűen sütött a nap.
- Nagyszerű - szólalt meg mögöttem Anett - akkor birtokba is veszem a medencét! Nem is hallottam, ahogy visszajött. Átöltözött: a már sokat csodált sárga fürdőrucijának tangája és egy lezser póló volt rajta mindössze, vállára hanyagul egy puhának tűnő törölközőt dobott. - Öltözz át Te is, addig kiviszem a tálcát, és kinyitok két napozóágyat!
Nem kellett nagyon nógatnia, felszaladtam az emeletre, s a számomra "kiutalt vendégszobában" ledobtam a derekamra csavart törölközőt, s felvettem a fürdőnadrágom. Törölközővel a kezemben megindultam a kertbe a medencéhez - Anett épp a napozóágyakat fordította irányba. A két ágy között egy kisebb rattan-asztalka állt, mellette napernyő. A jeges italok hívogatóan vártak, Anett hajladozó alakjának látványa pedig lenyűgöző volt!
- Kinyitottam a napernyőt, de inkább csak az italok miatt. Nekünk nem kell az árnyékban fagyoskodni!
- Ugyan, szerintem árnyékban is van vagy harminc fok. De szívesebben vagyok én is a napon - amíg szét nem sülök! Tényleg: a többiek? A kocsit se láttam.
- Kettesben vagyunk: Kinga felvitte Nikit egy csoporttársnőjéhez Pestre, aztán visszafele beugranak Nórához pár cuccért. Délután jönnek valamikor, Niki meg majd csak pár nap múlva. Te meddig tudsz maradni?
- Semmi programom, jövő vasárnapig terveztem lenn maradni.
- Akkor nincs vita: velünk nyaralsz. Hacsak nincs ellenedre!
- Nos... Szerinted?
- Azt hiszem, jól érzed magad Te itt - felelte kacéran, majd mellkasomra tette tenyerét, s lassan lefelé csúsztatva egészen fürdőgatyámig simított, s finoman megmarkolta a farkamat.
- Ilyen invitálásnak hogyan is lehetne nemet mondani?! - s derekára kulcsoltam a kezem. Közelebb húztam magamhoz, szorosan, s heves csókban forrt össze ajkunk, mintegy megpecsételve a meghívást.
- Finom vagy, de így sose mesélhetek - búgta a fülembe, s karjaimból kibontakozva az egyik ágyra heveredett, én pedig a másikra.
- Hallgatlak!
- Nos... azt már említettem, hogy Kingával hasonló az ízlésünk pasik terén - kezdte Anett, miután kényelembe helyezkedett. - Tulajdonképpen az első meghatározó szexuális élményem is ennek, illetve Kingának köszönhetem.
"Huszonkét évesen mentem férjhez, első nagy szerelmemhez. A házasság nem volt rossz, de igaza lett a családnak: elkapkodtuk. Nem volt semmi különösebb baj, nem voltak nagy veszekedések, nem volt dráma. Egyszerűen nem működött. Eltöltöttünk egymás mellett pár évet, de ahogy múlt az idő, úgy lett egyre világosabb mindkettőnk számára, hogy elmúlt a kezdeti varázs, s a házasságunk szép lassan kifújt. Szépen váltunk el - már ha egy válás lehet szép. De nem volt gyerek, nem ugrottunk közösen semmiféle hitelbe."
- Akkor ez tényleg nem lehetett vészes - kortyoltam bele italomba.
- Nem, és, ha lehet ilyet mondani, Zsolttal a mai napig baráti a viszonyunk. De hol is tartottam? Ja igen...
"Elváltunk, s kezdtem újra élni a magányos nők életét. Kinga akkor már két éve özvegy volt, a férjét egy autóbalesetben veszítette el. De neki ott volt Niki! Nagyon sokat voltunk együtt - akkoriban vettük ezt a telket is, ami még jobban összehozott bennünket!
A házasság, vagy a kapcsolat nem is hiányzott, de a szex... na az nagyon! Egyik este valahogy szóba is került ez Kingával. Mindig, mindent megbeszéltünk egymással, de a szexről addig nem sokat beszélgettünk - valahogy kimaradt a téma. Tudom már: Kinga meglehetősen sokáig maradt el előző este - konkrétan csak hajnalban jött haza. Miután egész nap alig láttam, este rákérdeztem, merre járt, mert ez már nem az első eset volt. Nem mintha zavart volna, vagy valami, egyszerűen csak érdekelt. Gondoltam, hogy férfi van a dologban! Elmondta, hogy pár hónapja egy találkozgat hébe-hóba egy pasival. Semmi komoly, de nagyon jól megvannak - az ő szavaival élve. Sejtettem, hogy mire érti és kicsit irigykedni is kezdtem. És akkor mesélni kezdett - hogy milyen jó vele, hogy micsoda csodákat él meg ezzel a pasival. Ahogy mesélt, egyre jobban belemerült a részletekbe, én pedig szinte magam előtt láttam a nővérem, ahogyan éjszakába nyúlóan szeretkezik mindenféle pózokban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.76 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 listike 2014. 06. 18. szerda 07:32
Nagyon jó, folytatsd. 10pont.
#10 veteran 2014. 06. 17. kedd 08:53
JÓ!!!
#9 tomi19 2014. 06. 17. kedd 06:14
Nagyon jó,10 pont jöhet a folytatás.
#8 joozsi 2014. 06. 16. hétfő 13:33
Jooóóóó!
#7 deajk2008 2014. 06. 16. hétfő 12:25
finom szex
#6 deajk2008 2014. 06. 16. hétfő 12:24
#5 zsuzsika 2014. 06. 16. hétfő 08:13
Jó.
#4 hairy_pussy 2014. 06. 16. hétfő 06:49
10p
#3 A57L 2014. 06. 16. hétfő 06:08
Jó kis történet.
#2 papi 2014. 06. 16. hétfő 04:35
Ez is nagyon jó
#1 Törté-Net 2014. 06. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?