A+ A-

Csabika és én 1. rész

Sziasztok Imre vagyok és elmesélem nem rég történt esetemet az én unokaöcsémmel. Ez a történet, mint látni lehet homo és családi szex, és pisi szex, tehát akit zavarnak e szextörténetek (műfajok), kérem, ne olvassa tovább, a többieknek pedig jó szórakozást kívánok!
Én 28 éves vagyok és Csabika pedig 24 éves. Mi ”édes” unokatestvérek vagyunk, tehát édesanyáink testvérek. (ezt azért írtam le, mert a családon belül anyáéknak van féltestvérük is) Én 155cm 55kg kék szemű és a faszom 13-3. Míg Csabika 185cm 53kg barna szemű és már utólag tudom, hogy a fasza 18-5. Én és Csabika soha nem voltunk igazi -családon belüli ”barátok” - tehát egyikünk se kereste a másik társaságát. Csak akkor találkoztunk évente, mikor családi ünnepség volt, bár hozzá teszem, 14 éves korom óta izgat a férfi és a nő is. És mindig is izgatott a családi szex, a pisi szex és a gyengéd érzéki hosszú szeretkezések. Pervez vagyok na és? Engem ez nem zavar és e két perverziómat ki is akarom élni. A nők mellet férfiként funkcionálok, míg a férfiak mellett nőként. Bár eddig még a szexbe se volt részem, még csókolózni se csókolóztam. Én mindig maszturbálok, verem a faszom és közben hol nőket képzelek el, hol férfiakat, családon kívül és családon belül is. Naponta 4-5 x is kiszoktam verni, de ez már kevés. Na szóval, mindig is álmodoztam Csabikáról is, hiszen férfiként ő az ideálom, vékony jóképű pasi, de soha se mentem a közelébe direkt módon, mert nagyon is gátlásos vagyok, meg félénk, illetve nem tudom, hogy őt is izgatja e a fasz? Kétségtelen, hogy mikor találkozunk (ilyen családi összejövetelekkor ő mindig azzal viccelődik, hogy nekem nem barátnőm van, hanem barátom, persze én ezt nyilvánosan mindig visszautasítom és vissza is fogom utasítani, mert nem akarom, hogy szüleim tudják, hogy mindkét oldal izgat (szerintem semmi közük hozzá.) És mindig mutat ilyen homo képeket a számítógépén én persze megprobálok higgadt maradni, de ha egy jó pasit meztelenül meglátok fel kezd állni a faszom. És sokszor úgy tesz, mintha egy homofób lenne, bár állítólag a homoszexuálisok (vagy biszexuálisok) néha a külvilág felé épp úgy viselkednek, mintha homofóbok lennének, ezzel probálnak a heterók közé ”bekerülni”. Ennyit magamról és most jöhet a 2 héttel ezelőtti családi összejövetel.
Mint mindig én takarítottam és anyám pedig főzött és ezután pedig este 5-re jöttek a vendégek és többek között Ő is, Csabika, is jött. Ettünk ittunk beszélgettünk, a többiek alkoholt is ittak, de én nem, mert én antialkoholista vagyok (egyszóval még soha nem ittam alkoholt), de Csabika ívott. A lényeg a lényeg, hogy este 11-re álmos lettem és én elmentem nagyanyámhoz (mert napközben anyáéknál lakom este pedig nagyanyámra vigyázok nála), míg Csabika is elindult haza(mármint ő a szülei házához, mert a szülei ott maradtak). Nagyanyám nálunk maradt és én vittem haza a kulcsot és mikor kinyitottam az ajtót már mögöttem volt Csabika, mert ő biciklivel indult haza és csak azért állt meg, hogy egy ”buzis” viccet mondjon nekem:
-Mondjak egy viccet? -kérdezte, mire én:
-Persze.
-Egy buzi mit akar a haláltól?
-Nem tudom.
-Hát a halálfaszát...hihihi -mondja nekem, persze láttam, hogy már spicces, és közben az utca csendes, teljesen sötét van és nézem Csabikát, persze megint beindulok tőle alul és közben ő meg ”buzis” vicceket mesél, mert mikor mi egymással beszélünk ő mindig valami ”buzis” jellegű dologról beszél. És emiatt a fejembe hirtelen beleötlik, mi lenne, ha megcsókolnám most itt ilyen spicces állapotában, mert kíváncsi vagyok rá, hogyan reagálna rá. Mire ő elmondta a viccét én utána kis idővel eléálltam és szájon csókoltam és utána vártam mit csinál. Csabika a biciklije és én, így voltunk nagyanyám ajtaja előtt. Mire én a szájától elkaptam a számat ő kicsit meglepődött, de ezúttal ő a férfim átnyúlt a biciklije felett és magához húzott és most ő csókolt meg én lassan nyitottam ki az ajkaimat ő pedig vehemesen betolta nyelvét a számba, én közben behunytam a szemem és átélni akartam ezt a kis pillanatot, hogy végre egy igazi férfivel csókolózhatom, aki ráadásul az unokaöcsém, ő az első férfi életembe. Ő eközben a farkamat megfogja ruhán
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 pottershinobi 2014. 06. 13. péntek 06:00
Elmegy,nem rossz. smile
#7 papi 2014. 06. 12. csütörtök 16:43
Elmegy
#6 ukmukfukk 2014. 06. 11. szerda 13:45
Tré.
#5 AlexHun 2014. 06. 11. szerda 09:55
Az alkata lehetne kicsit izmosabb, masszívabb. Így csak egy csontváz. De maga a történet (szerintem) jól kezdődik.
#4 deajk2008 2014. 06. 11. szerda 08:32
hát ő ilyen, bár a neve más, mert nem akarom hogy valaki beazonosítsa
#3 zsuzsika 2014. 06. 11. szerda 07:42
185 cm 53 kg. Csabika egy csontváz?
Amúgy nem tetszett.
#2 A57L 2014. 06. 11. szerda 04:56
Nem lett rossz.
#1 Törté-Net 2014. 06. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?