A+ A-

Próbálta már négyesben? 2. rész

Másnap reggel megint sokáig aludtunk. Arra ébredtünk, hogy kinn már hangos csomagolás folyik. Mi is felkeltünk, és egy gyors mosdás után kimentünk. Ugyancsak gyors reggeli után, még mindig elég keveset beszélgetve összeszedtük magunkat. Jól láthatóan, sőt ki, illetve bejelentve, fürdőruhát pedig nem csomagoltunk.
Kocsival pár perc alatt a helyszínre értünk. Senki nem volt a parton, így szép nyugodtam elhelyezkedhettünk. Beszélgettünk a tengerről, a semmiről. A tegnapi témát elkerültük. Labdáztunk, a vízben játszottunk, és éveztük a szabadságot, mint a kölyökkutyák. A meztelenség sem jelentett nekem már problémát. Később úszni indultunk. Egy darabig ők is úsztak velünk, de Dóri hamar elfáradt. Mi ketten mindig is szerettünk úszni, ezért tovább tempóztunk. Ez a tovább azt jelentette, hogy lassú kényelmes ütemben körbeúsztuk az öblöt. Ez bizony beletelt vagy egy órába, hiszen kifele a tenger eléggé hosszú. Közben beszélgettünk a kérdéses kérdésről, de Bogi még mindig csak hallgatott. Ezért aztán azt mondtam, tőle függ, mi történik majd, de időben értesítsen, ha döntött. Na ezzel később jól ráfaragtam.
Mire kiértünk a vízből a mediterrán nap magasan ragyogott, és kutya meleg lett. Imiék úgy döntöttek, hogy ebben a sugárzásban percek alatt szénné égünk, ezért elindultunk haza.
Otthon aztán „főzni” kezdtünk, azaz a mirelit kebabot a kerti tűzhelyen megsütöttük, és sok salátával, kevés vörösborral alaposan beettünk. A duma továbbra is a semleges tartományban, gyerek, óvoda stb., stb. Végül, úgy döntöttünk, hogy a helyi szokásoknak megfelelően jöhet a szieszta, hiszen pihenni jöttünk, vagy mifene.
A sok úszás megtette hatását, mélyen elaludtunk, és ismét arra ébredtünk, hogy kinn már tesznek-vesznek. Kis kászálódás után felkeltem, és elindultam kifelé, de Bogi megállított az ajtó előtt. Hozzám simult, és eszeveszetten érzékien csókolózni kezdett. Hát jó, nem így terveztem, de legfeljebb megint „kihallatszik”. Ahogy mondani szokták, hamar begerjedtem. Bogi sem cicózott, hanem kezébe vett, és simogatni kezdett. Nyelve a mellbimbómmal játszott, amit nálam nagyon érzékeny pont. Hú, ez aztán tempó. Nem szokott ilyen lenni, inkább a hosszú előjátékot kedveli. Mindegy, hajrá, mondtam magamban, ő meg elém guggolt és szopni kezdett. Ez már szinte felesleges volt, mert már így is kemény voltam, mint a kő.
És akkor jött a meglepetés.
- Tádámm! - felkiáltással kinyitotta az ajtót, és szinte kilökött rajta.
Csend lett, és először megint Dóri tért magához. Nem semmi ez a csaj.
- Hm, ez még Bogi, vagy már az én tiszteletemre lett így felállítva?
- Hát, ha jól értem a dolgot, akkor ezt Bogi állította a te tiszteletedre. - próbáltam szellemeskedni, és Bogi rám kontrázott.
- Így pontos!
Ekkorra már leesett a papírtantusz mindenkinél. Dórihoz léptem, és átöleltem, miközben kissé hátranézve ellenőriztem, jól értettem-e?
Jól, Bogi Imi felé fordult, és hozzá simult. Imi magához húzta, és csókolózni kezdtek. Dóri - már ismerten jól simogató - keze a farkamra kulcsolódott. Minden hormon tette a dolgát!
Szememet behunytam, és élvezkedtem. Ismerkedtem az új szeretőmmel. Kissé hátratoltam, hogy megnézzem gyönyörű melleit. A halmok mérete és állása lenyűgözött. Épp a kedvenc méretem. No, Bogié talán kisebb, de keményebb. Lehajoltam és szopogatni kezdtem az egyiket, miközben a másikat kézzel morzsolgattam. Hálás nyögés volt a válasz. Elvoltunk így egy darabig, majd felemelkedtem, és szájára tapadtam. Nyelve azonnal bekéredzkedett a számba. Szinte kiszívtuk egymásból a lelket. A simogatásaink az én farkamtól az ő melléig mindenfelé kalandoztak. Összesimultunk, hogy egy cseppnyi jó erkölcs sem férhetett közénk. Lassan ismerkedtünk egymás testével, majd kisé eltávolodtam, és fejét lefelé nyomtam. Engedelmesen ereszkedett lefelé, de megállítottam, és száját saját mellbimbómra nyomtam. Csodálkozva nézett fel, de engedelmesen szopogatni kezdte. No, erre meg én nyögtem hatalmasat.
- Ilyen jó?
- Igen. Pont olyan érzékeny, mint a tied.
Kezemet leeresztettem a combjai közé, és kitapogattam a rést. Csak a partját simiztem, ügyelve, hogy a legérzékenyebb pontot még ne érintsem. Ölelő kezemmel magamhoz szorítottam, hátán végighúztam körmöm hátával. Beleremegett. Én meg csak sóhajtoztam a mellemet érő ingerektől. Azt hittem, mindjárt lerogyok. Támasz keresve körülnéztem. Tőlünk pár méterre egy ugyanilyen tömb-párt láttam egybeforrva, de nem foglalkoztam velük. Az étkezőben csak egy masszív, rusztikus tölgyfaasztal kínálta magát. Átkulcsoltam partnerem fenekét és felemeltem. Odavittem az asztalhoz, és felültettem rá, majd egy darabig ott folytattuk, ahol a simogatást abbahagytuk, de megálltam, kissé eltávolodtam, és letérdeltem a lábai közé. Elégedetten nézegettem a nedvesen fénylő - nekem új - puncit. Kisajkai finoman fodrozódtak a húsos domborulatok között. Belenyaltam. Csak kívülről játszottam vele.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.61 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 joozsi 2017. 10. 31. kedd 04:30
Ez is egy félbehagyott remekmű. Kár, hogy nincs folytatás.
#9 listike 2015. 03. 7. szombat 09:02
Tetszett és a folytatás hol marad? 10pont.
#8 zleee9 2014. 05. 13. kedd 06:40
Nagyon jó!
#7 rockycellar 2014. 05. 12. hétfő 20:11
Nagyon jó
#6 Rinaldo 2014. 05. 12. hétfő 07:55
Szuper.
#5 veteran 2014. 05. 12. hétfő 07:55
Jöhet a folytatás
#4 zsuzsika 2014. 05. 12. hétfő 07:14
Jó.
#3 hairy_pussy 2014. 05. 12. hétfő 06:06
10P
#2 papi 2014. 05. 12. hétfő 05:21
Nem rossz
#1 Törté-Net 2014. 05. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?