A+ A-

Próbálta már négyesben? 1. rész

Nem taxitörténet.
Ez a történet úgy kezdődött, hogy ki akartunk szabadulni a napi taposómalomból. A gyerek elmúl már hat éves, mi meg már harmincon túl, és elhatároztuk az asszonnyal, hogy végre újból kettesben megyünk el nyaralni. A gyerek már elvan a nagyiékkal.
Tengerhez szerettünk volna menni, de nem valami hangos beachre, hanem egy nyugalmas helyre, ahol nem vagyunk sokan egy tömegszálláson. Ismerősök ajánlottak egy kis horvát tengerparti faluban egy házat, amelyben csak két szobára hirdettek. Gondoltuk, kivesszük az egészet, és végre kettesben leszünk. Kiderült, hogy a tulaj is magyar, így beszélni is könnyű volt vele. Sajnos az általunk kinézett időpontra már a másik szobát valaki lefoglalta, de csak azt. A tulaj mondta, hogy ne aggódjunk, egy másik hasonló pár vette ki, akik szintén gyerekmentesen szeretnének nyaralni.
Egye fene, négyen talán elleszünk együtt, gondoltuk, de azért elkértük a pár telefonszámát. Ami biztos, biztos, hadd beszélgessünk egy kicsit előbb, hogy szimpatikusak vagyunk-e egymásnak. A telefonbeszélgetés nagyon jól sikerült. Imi és Dóra, egy kedves debreceni pár két gyerekét hagyja végre itthon, és ők is nyugalomra vágynak. Különösebb hóbortjuk nincs, csak nyugodt pihenni akarnak. Megegyeztünk, lenn találkozunk, de mi kissé később, valószínűleg csak késő délután érkezünk, ők viszont már előző nap elindulnak, mert még megállnak egy napra a plitvicei tavaknál.
Mikor mi megérkeztünk a kis tengerparti falu felett a hegyen álló kis házba, ők már ott voltak, és be is rendezkedtek.
A ház valójában két fürdőszobás hálóból és egy közös nappali-konyhából állt. Tágas helységekben könnyű volt elférni. A kilátás csodálatos a tengerre, bár nem az ablakokból, amiket a lombok takartak, hanem a telek bejáratától. Maga a telek is elég nagy volt, sok fával és kis napozó tisztással a ház mögött, ami a kíváncsi szemektől eltakart helyen feküdt. Egy kis paradicsom.
Aznap már nagyon fáradtak voltunk, de még lementünk a faluba bevásárolni, hogy holnap a reggeli miatt ne kelljen korán kelnünk, aztán lefeküdtünk aludni.
Másnap korán reggel - úgy hajnal fél 10 tájban - ébredtünk fel. Szomszédaink, a zajokból kivehetően, már régebben felkeltek. Gyorsan összeszedtük magunkat, hogy kimenjünk a nappaliba, de addigra már beszóltak:
- Na mi van álomszuszékok, kész a reggeli!
Csak kicsit mentegetőztünk a hosszú út miatt, és evés közben elkezdtünk beszélgetni, ki hogyan gondolta ezt az egyhetes együttélést. Meglepetésünkre Imi udvariasan megkért minket, hogy a hátsó kertet ők használhassák. Kiderült, hogy - bár nem nudisták -, de szeretnek meztelenül napozni, és ezzel nem akarnak minket zavarni. Bogira, a feleségemre néztem kissé kérdően, mire beleegyezően biccentett. Valójában mi sem vagyunk prűdek, és otthon a nyári melegben gyakran szaladgálunk egy szál mosolyban, még a gyerekkel együtt is, de a nyilvános meztelenkedéstől azért idegenkedünk. Így aztán azt mondtam, semmi probléma, akkor a házon belül nem foglakozunk a textillel. Dóra ezen jót nevetett, és mivel a reggelit már befejeztük, elindult ki a hátsó teraszra. A teraszon négy remek napozóágy volt, valamint egy asztal, néhány szék és az árnyékban egy kis tűzhely. A terület így reggel még félárnyékban volt. Mindenki kiválasztott egy ágyat, és Dóri, mert valakinek el kell kezdenie, levette rövidke köntösét. Kiderült, hogy már így is készült, és a köntös alatt semmi sincs. A példát és a köntöst követte a két szellős bermuda nadrág és Bogi köntöse is, bár ez alól még egy bugyi is távozott. Ahogy ránéztem két meztelen nőre, azonnal rájöttem, hogy ehhez azért nem vagyok szokva. Megpróbáltam valahogy az asztallal leplezni lassan ébredező farkamat, és - ahogy láttam - Bogi szeme is el-elakadt a meztelen idegenen. Dórin egyáltalán nem látszott a két gyerek. Kerek mellei épp csak kicsit engedtek a gravitációnak, és karcsú alakján, gömbölyű fenekén sem látszottak a terhesség nyomai. De az összevetésben Boginak sem volt mit szégyellnie, kis, szúrós mellei keményen meredtek előre, ami viszont Imi szemét fogta meg. Ugyanakkor meglepett, hogy minkét nő ugyanolyan, bikinire fazonírozott szőrzetet viselt. Mintha csak azonos ízlésünk lenne ebben is. Ez a nézelődés végleg betett nekem. Farkam csaknem teljes pompájában virított. Dóri rámnézett, és kinevetett.
- Látom, nem vagy még ehhez hozzászokva.
- Hááát, igen - feleltem, mert egy kicsit zavart a dolog.
- Nem baj, majd elmúlik.
- Remélem! - mondtam, miközben a lányok helyett megpróbáltam másfelé nézni.
Észrevettem, hogy Imi sincs sokkal különb helyzetben, és bár Bogi is próbál mindenfelé nézni, de folyton visszaszalad Imi ... hmm ... közepére. Szóval, mi ketten zavarban voltunk, de szomszédainkat a dolog láthatóan nem zavarta. Már éppen azon voltam, hogy bocsánatot kérek, és visszacsinálom az egészet, de Dóri megelőzött.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.27 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Ulysses 2017. 03. 25. szombat 18:45
Érdekes, eseménydús nyaralás!
#12 listike 2015. 03. 7. szombat 07:54
Nagyon tetszett, tökéletes írás. 10pont.
#11 Paja 2014. 04. 25. péntek 11:40
Köszönöm a biztatást! Igen, lesz folytatás, mihelyst alkalmam lesz a feltöltésre.
#10 A57L 2014. 04. 24. csütörtök 06:06
Egész jó.
#9 hairy_pussy 2014. 04. 24. csütörtök 05:03
10p
#8 feherfabia 2014. 04. 23. szerda 05:59
Nagyon jó! Folytatsd!
#7 papi 2014. 04. 23. szerda 02:47
Tetszik
#6 veteran 2014. 04. 22. kedd 20:40
KLassz folytasd.
#5 zleee9 2014. 04. 22. kedd 18:30
Nagyo jo! Johet a 2. resz!
#4 sikamika 2014. 04. 22. kedd 13:47
Nagyon jo!Folytatást. . .
#3 zsuzsika 2014. 04. 22. kedd 10:31
Jó.
#2 Rinaldo 2014. 04. 22. kedd 09:41
Szuper.
#1 Törté-Net 2014. 04. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?