A+ A-

Kurvát játszik a feleségem 4. rész

Kiléptem, majd csendben becsuktam magam után a bejárati ajtót, és elmentem bowlingozni, hogy lekössem magam. Hogy mi történt a szobában, azt csak Kriszti elmondása alapján tudom elmondani.
Kriszti és Melinda hosszú percekig szótlanul ültek az ágyon és egymást méregették, míg nem Kriszti törte meg a csendet.
- Szóval, akkor te a lányokat szereted?
- Nem, azaz nem csak, pontosabb inkább a fiukat, csak néha akadt lányokkal is kalandom -felelte Melinda.
- Az igazság az, hogy én igazából masszőr vagyok, de elsősorban nők masszírozását vállalom. Gyuri is így akadt rám. Aztán az egyik telefonos beszélgetés alakalmával valahogy szóba került, hogy vállalnám-e, hogy a sima masszírozáson túl egy kicsit többet nyújtsak neked, és én elszóltam magam, hogy már volt kalandom nővel. Innentől kezdve addig nyaggatott, amíg elvállaltam, hogy ha úgy alakul tovább megyek veled a sima masszírozásnál.
- És mit fizet neked ezért? - kérdezte Kriszti.
- Fizeti az itt tartózkodásomat, az útiköltséget, és a kieső napi bevételemet.
- Gyakran vállalsz ilyen munkát? - tette fel Kriszti a következő kérdést.
- Ez volt az első alkalom, hogy ilyet elvállaltam.
- Ezt is csak azért, mert a fénykép alapján, amit láttam rólad nagyon szimpatikus voltál - tette még hozzá Melinda halkan.
Kriszti meglepetten nézett rá. Hirtelen nem tudta hova tenni a válasz. Kellemes érzés bizsergette meg testét. Felidézte ez elmúlt háromnegyedórát, és meglepődve vette észre, hogy azt kívánja, bárcsak megismétlődne minden. Nagyot nyelt mielőtt megszólat.
- Soha nem gondoltam volna, hogy a lány ilyen hatással lehet rám. Eddig is jártam masszőrhöz, az is nő volt, de még soha nem történt meg, hogy felingerelt a masszírozása. Igaz, eddig csak a hátamat és a nyakamat masszíroztattam. Gyuri is meg szokott néha masszírozni, s nem csak a hátam, de össze sem lehet hasonlítani egy igazi masszírozással, de amit te tettél a testemmel, az valami hihetetlenül jó érzés volt. Órákig el tudtam volna viselni, annyira jól esett. Nem mintha Gyuri nem tudna kielégíteni, de ez valahogy más volt.
- Szeretnéd megismételni? - kérdezte Melinda, miközben Kriszti szemeibe nézett.
- Igen - suttogta Kriszti, s elpirulva lehajtotta fejét.
- Ülj az ágy közepére nekem háttal - adta ki az utasítást Melinda.
Kriszti elhelyezkedett az ágy közepén, és ismételten felcsendült a halk, nyugtató zene. Mögé térdelt, és apró csókot nyomott fülcimpája mögé, majd bőrét alig-alig érintve ajkaival lassan halad a nyakszirtje felé. Krisztin remegés futott végig. Melinda ujjai hegyével lapockája mentén lefelé haladva elérte Kriszti derekát, majd csípőjét. Csípőjénél előre tolta tenyerét és a hasfalát simogatta. Kriszti ekkor tejesen elengedte magát. Testéből eltűnt a várakozás feszültsége, hátát Melinda melleinek támasztotta. Amint mellbimbókhoz ért fejét hátrahajtotta Melinda vállára. Melinda kezei felfelé siklottak, a melleit keresték, s amint ujjhegyei a kitapintották a mellbimbókat mély sóhaj hagyta el Kriszti torkát. Melinda markába véve lágyan masszírozni kezdte Kriszti melleit, közbe érezte, ahogy Kriszti kezével végigsuhant csípőjén és finoman fenekébe markolt és ágyékát magához húzta. Kriszti melleinek tapintása meleg és bársonyos volt.
Mindkét lányt újra megrohanták az érzések. Bőrük felforrósodott, egész testüket kellemes bizsergés öntötte el. Kriszti becsukta szemeit, és ellazulva tűrte, hogyan kényezteti masszőre. Melinda egyre határozottabban simogatta a formás melleket. Két kezével az apró mellbimbókat morzsolgatta, izgatta, amíg keménnyé nem duzzadtak. Hozzányomta testét Kriszti hátához, hozzádörzsölte mellbimbóit, miközben ajkaival fel s alá siklott Kriszti füle töve és ajkának széle közt. Majd hirtelen hátrahúzódott, és Kriszti két lapockája között ajkait finoman gerincre tapasztotta és nyelvévvel csiklandozva csigolyáit lefelé indult.
- Feküdj a hátadra - szólalt meg Melinda, s Kriszti melleit elengedve vállainál fogva lassan hanyatt döntötte.
Kriszti kéjes kis sóhajjal hanyatlott hátra, combjait széttárva. Nagyajkai most nem voltak zártak, mint az előző masszírozás kezdetekor, csiklója hívogatóan kitüremkedett.
Melinda ismét Kriszti melleit vette célba. Érzékien megnyalta mindkét gömböcskét, majd a szájába véve kínozta tovább azokat. A gyengéd szívásaival megőrjítette Krisztát, aki egyre gyakrabban emelgette csípőjét. Melinda felemelkedve végigsimított az ágaskodó melleken, majd lassú kínzó mozdulattal elkezdte csúsztatni kezét lefelé Kriszti testén. Végigsiklott hasán, majd besimított széttár combok közé, és Kriszti ölét elárasztó nedűbe mártotta középső ujját. Ráillesztette a punciból kitüremkedő csiklóra és a körözni kezdett rajta. Szaggatott sóhaj tört fel Krisztiből.
Melinda ránézett Krisztire, s a kérő tekintetét látva előre hajolt, a combjaira támaszkodva belecsókolt puncijába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.6 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2014. 04. 18. péntek 06:07
Kiváló munka.
#10 veteran 2014. 03. 28. péntek 09:18
Klasz,10p
#9 genius33 2014. 03. 26. szerda 05:59
Ez faszányos smile
#8 sanyi0227 2014. 03. 24. hétfő 19:28
10-p. jöhet a következő rész.
#7 rockycellar 2014. 03. 24. hétfő 18:10
Ez jobb mint az előző
#6 zsuzsika 2014. 03. 24. hétfő 09:13
Jó.
#5 Rinaldo 2014. 03. 24. hétfő 09:06
Szupi.
#4 Sierra 2014. 03. 24. hétfő 09:03
Ez is jó lett Jedi. Kellemes reggeli olvasmány.
#3 hairy_pussy 2014. 03. 24. hétfő 06:32
10p
#2 papi 2014. 03. 24. hétfő 05:24
Nem rossz
#1 Törté-Net 2014. 03. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?