A+ A-

Kurvát játszik a feleségem 2. rész

Reggel van, a szikrázóan ragyogó nap sugarai bevilágítják a hálószobát, ahol feleségemmel összebújva meztelenül fekszünk az ágyba. Nem rég ébredtem fel, és a tegnap estére visszagondolva nagyon jó érzés töltött el. Kriszti még szendergett, így nagyon óvatosan mozdulva fordultam az oldalamra, hogy meztelen testében gyönyörködhessem. Ahogyan végigtekintettem rajta, farkam egyből mocorogni kezdett. Gyengéden végigsimítottam formás mellein, majd lapos hasán, míg nem kezem leért kissé szétnyílt combjai közé, és megállapodott csupasz pináján. Gyengéden masszírozni kezdtem szeméremdombját, és a nagyajkakat, mire egy sóhaj hagyta el Kriszti ajkát. Ránéztem arcára. Éppen hogy csak felébred, szemeivel hunyorgott, zavarta még a reggeli napfény.
- Jó reggel kicsim - mondtam, miközben ujjaim becsúsztak a szétnyíló nagyajkak közé, s megtalálva csiklóját lágyan kőrözni kezdtem rajta.
- Nincs egy kicsit korán ehhez? - kérdezte, miközben combjait összezárva fogságba ejtette kezemet. Megcsókoltam ajkát, de gyomraink hangos korgásán felnevetve hanyatt vágódtam mellette az ágyon.
- Ahogy hallom, most más féle kényeztetésre vágynak a testeink, ideje volna reggelizni.
- Gyors felöltözök, és már indulhatunk is - felelte Kriszti, miközben kipattant az ágyból és a fürdőszoba felé indult. Tíz perc múlva, egy könnyű nyári ruhában jelent meg a fürdőszoba ajtajában, és kérdően nézett rám.
- Te nem akarsz felöltözni? - s akkor kaptam észbe, hogy még mindig Ádámkosztümben ülök az ágy szélén. Gyorsan magamra kaptam néhány ruhadarabot, és elindultunk reggelizni. Reggeli után - kihasználva a lakosztályunk nyújtotta előnyöket, hogy nem kell semminél sem sorban állni, és csak mi használjuk a lakosztályhoz tartozó helyiségeket - az ebédet is kihagyva egészen késő délutánig jacuzziztunk, szaunáztunk, sőt a hotel masszőrét is házhoz rendeltük, aki alaposan megmasszírozta mindkettőnk testét. A kényeztető nap végén mindkettőnknek jól esett a zuhanyozás, amely után felfrissülve, de már igen éhesen vártuk a vacsoraidőt.
- Azt ugye tudod, hogy tegnap este mikor sétálni voltunk, három kamasz fiú sokáig sétált mögöttünk, formás fenekedet bámulva - kérdeztem Krisztit.
- Naná hogy bámulták, hiszen te ország-világ elé tártad azzal, hogy egy a fenekemből semmit nem takaró pillangó bugyit adtál rám, és ráadásul még a szoknyát is felhúztad róla - felelte - de így utólag már bevallom neked, hogy nagyon izgató dolog volt.
- Végül is az igazi kurvák is megmutatják az árujukat, vagy legalább is a nagy részét a potenciális vásárlóknak. - mondtam. - Volna kedved mai is egy ilyen sétához? Napközben mikor kinéztem a szálloda elé, itt láttam lődörögni a tegnap esti fiukat.
- Csináljunk nekik egy jó estét azzal, hogy megint rajtam legeltethetik a szemüket? - kérdezte Kriszta.
- Valami ilyesmire gondoltam, de ha nem viselkedsz rendesen, akkor lehet, hogy eladlak nekik ma éjszakára - mondtam szigorú arcot vágva, miközben Kriszta után néztem, aki a hálószoba felé indult.
- Mit vegyek fel? - szólt vissza a hálószoba ajtajából.
- Kivágott melltartó, feszülős top, miniszoknya és pillangó bugyi - soroltam fel az általam kiválasztott ruhadarabokat.
Negyed óra múlva mindketten útrakészek voltunk. Zsebre vágtam a pillangó bugyi távirányítóját, és a szállásunkat bezárva a szálloda főbejáratán keresztül távoztunk. Az utcára kilépve körbenéztem, és rögtön felfedeztem, hogy a szálloda bejáratától nem messze lévő park egyik padján ott van a három „ismerős” fiú.
- Menjünk balra - mondtam hangosan Krisztinek, majd halkan odasúgtam neki, hogy a parkban láttam a fiúkat. Szép lassan sétálva megkerültük a parkot, és elindultunk a Balaton part felé. Az egyik utcasarkon bekanyarodás közbe gyors pillantást vetettem mögénk, és láttam, hogy a hámor tinédzser egyelőre nagyobb távolságból, de követ minket. Közben lassan elkezdett besötétedni, ezért, hogy nehogy szem elől tévesszenek minket, egy kicsit lassítottam a séta tempón. Néha egy-egy autó tükrét kihasználva próbáltam meglesni a fiúkat, úgy hogy ezt ne vegyék észre. Lassan leértünk a Balaton partra, ahol a tegnapi estéhez hasonlóan megint alig volt néhány ember. Ekkorra a fiúk már alig 4-5 méter távolságból követtek minket, a csendes parton jól hallatszott halk léptük, és izgatott suttogásuk, bár, hogy miről beszéltek azt nem tudtam kivenni. Itt az ideje egy kis műsornak, súgtam Kriszti fülébe, és kezemet lecsúsztattam a derekáról a fenekére, és bekapcsoltam a pillangó bugyi mind három rezgőjét. Megfogtam a miniszoknya alját, és akárcsak tegnap felhúztam és a szoknya derékpántja mögé begyűrve feltártam formás popóját, amelyet simogatni kezdtem. Egyre beljebb és beljebb mentünk a kihalttá váló partszakaszon a szabad strand melletti sűrűsödő fák közé. Nemsokára egy a Balaton partján lévő, kb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.04 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 sikamika 2015. 11. 29. vasárnap 22:12
10 pontos.
#13 Sierra 2014. 03. 20. csütörtök 22:59
Ez is nagyon jó, de már kevéssé realisztikus smile
#12 rockycellar 2014. 03. 15. szombat 18:37
Nagyon jó
#11 mif23 2014. 03. 12. szerda 21:18
Szuper!!!
#10 x124 2014. 03. 5. szerda 23:03
Jó!
#9 papi 2014. 03. 3. hétfő 19:42
Nem rossz
#8 sztbali 2014. 03. 3. hétfő 14:09
Egész jó.
#7 Rinaldo 2014. 03. 3. hétfő 10:26
Jól meg dugták.
#6 veteran 2014. 03. 3. hétfő 08:28
10pont
#5 zsuzsika 2014. 03. 3. hétfő 07:55
Jó.
#4 hairy_pussy 2014. 03. 3. hétfő 06:33
10p
#3 feherfabia 2014. 03. 3. hétfő 05:49
10P
#2 A57L 2014. 03. 3. hétfő 05:10
Egész jó.
#1 Törté-Net 2014. 03. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?