A+ A-

A Velencei Tónál

Azon a nyáron elég sokat voltunk nyaralni, hol a Balatonnál, hol a Velencei-tónál hol kisebb tavaknál. 20 éves voltam akkoriban, nyári szünet, holiday. Ez éppen csak 1 naposra sikeredett, de talán ez volt a legizgalmasabb is. A barátnőmmel, s családjával indultunk reggel 7 körül Keleti pályaudvarról. Gárdony volt a célállomás, mint már előtte sokszor. Az egy órásnak tervezett út, a duplájára hosszabbodott, felsővezeték szakadás miatt. Mivel nyár volt és hőség, no meg a vonaton még tömeg is ráadásul, így eléggé megizzadtunk. De azért megérkeztünk. Szépen lesétáltunk a Partra, ahol szépen rendbetartott füves terület volt. Leterítettük a pokrócokat, kicsomagoltuk, amit ki kellett, majd az egyik büfénél ittuk meg a reggeli kávénkat. Már úgy is készültünk a kávézáshoz, hogy visszafelé az erre kialakított odúban átöltözhessünk a fürdőruhába. Én általában erre a célra egy rövidnadrágot vettem fel. A szerelmem egy kétrészes, kék színű bikinit öltött magára. Majd visszamentünk a helyünkre és elpakoltuk az addig rajtunk lévő ruhákat. Mivel mi imádtuk a vizet, azonnal elindultunk a tóba vezető lépcső felé.
Meleg volt a víz, de azért mégis kellemesen le tudta hűteni az embert. Elkezdtünk besétálni a tó azon részére, ahol már úszási lehetőség is adódik, és nem vagyunk olyan közel a parthoz és a többi játszadozó fiatalhoz. Mivel ebben az évben is elég alacsony volt a tó szintje, mire elértük azt a pontot már vagy 200 méterre voltunk a szárazföldtől. Odaúsztam a barátnőmhöz a víz alatt, majd megfogtam a két lábát, szétfeszítettem kicsit és átúsztam alatta. Mindezt persze úgy, hogy kicsit hozzáérjek egy-két intim testrészéhez. Ennél úgy próbáltam, hogy hozzáérjek a karommal a tangával fedett puncijához, s mint egy simogató érzésként kicsit felkorbácsolnom. Hát ez nem úgy sikerült, ahogy én akartam, de azért sikerült annyira hozzá közel kerülnöm, hogy amikor kiemeltem a fejem a víz fölé, pont egy magasságban voltak az ajkaink. Megcsókoltam, majd lábaival belémkarolt és elkezdtünk csókolózni. Kicsit izgatott állapotban voltam, így érezhette ő is, hogy itt bizony lesz valami.
Elkezdett dörgölőzni a csípőjével az ágyékomhoz. Majd kicsit megemeltem, mivel a vízben ez elég könnyen megy, pont úgy, hogy a melleit a számmal tudjam kényeztetni. Elkezdtem izgatni a nyelvemmel a bimbóit, majd a fogaimmal megpróbáltam feljebb húzni a felsőrészt, ami eddig takarta azokat a kebleket. Az egyiket sikerült, de a másikat a kezemmel kellett. De a fontos az volt, hogy végre szabad az út eme terület centiméterről centiméterre való feltérképezéséhez nyelvemmel. Kicsit mozgolódott még, majd a lábára állt. Kezemmel sem tétlenkedtem és így hozzáférve az intim részéhez, a bikinit a puncijánál mozgattam, majd félrehúzva ezt, megkerestem a nagyajkait s párszor végighúztam az ujjamat a vonalon, egyre beljebb s közelebb jutva a hüvelybemenetéhez és a csiklójához. Először a csiklóját kezdtem körkörösen izgatni, majd kicsit gyorsabbra véve a tempót fel-le tettem ugyanezt. Néha meg-meg állva, nehogy túl korán érjen el arra a pontra. Majd az egyik ujjamat odaillesztettem a hüvelyéhez s szép lassan, már szinte csigalassú tempóban betoltam. Először csak egy majd kettő és utána három ujjammal kezdtem tágítani. Újra megemeltem, hogy pont egymagasságban legyünk azon a pontot, ahol be tudok hatolni. Kezemmel félrehúztam a tangáját s a rövidnadrág szélénél elővettem a hímtagomat és odaillesztettem a bemenetéhez, és lassan de magabiztosan behatoltam. Elkezdtem emelgetni, és ez a víz segítségével ez elég könnyű volt és sikamlós is. Közben csókolóztunk, és hol a száját hol a melleit keresve, mint egy kisbaba, szopogattam.
Nagyon élveztük ezt a különleges helyet, de néha azért körbefordultunk, nehogy valaki túl közel kerüljön hozzánk, és be tudja azonosítani mit is csinálunk. Mivel diszkréten kellett cselekednünk, így nagyon lassan mozogtunk, de ettől csak még jobb volt ez az érzés. Imádtam a melleit, és kihasználva az időt eléggé sokáig tudtam nyalogatni, néha harapdálni. Mivel ekkor ő fogamzásgátlót szedett így nem zavart, hogy lassan közel jutok a csúcshoz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.5 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2016. 06. 11. szombat 05:32
Gyenge!
#10 A57L 2014. 05. 25. vasárnap 11:10
Azért nem olyan rossz.
#9 listike 2014. 02. 8. szombat 07:03
Fantáziának is gyenge.
#8 hairy_pussy 2014. 02. 7. péntek 06:19
hát ez nem sikerült túl jóra :(
#7 rockycellar 2014. 02. 6. csütörtök 19:04
Hú de gyenge
#6 feherfabia 2014. 02. 6. csütörtök 12:09
Ez egy nagyon gagyi kitalált valami!!!Nem ide való!!!Tapasztalat hiányában NE próbálkozzál mert ez lesz belőle!
#5 zsuzsika 2014. 02. 6. csütörtök 09:46
Gyenge.
#4 Andreas6 2014. 02. 6. csütörtök 09:00
Én próbáltam már vízben. Az a baj, hogy a víz nem sikosít, viszont kimossa a nőből az izgalmi váladékot, tehát ugyanaz érzésben, mintha száraz lenne. Ha nem használsz valami krémet, nem jön össze. Legközelebb ne égesd magad azzal, hogy tapasztalat nélkül próbálsz írni valamiről.
#3 Rinaldo 2014. 02. 6. csütörtök 08:35
Jóü.
#2 papi 2014. 02. 6. csütörtök 04:58
Gagyi
#1 Törté-Net 2014. 02. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?