A+ A-

Bújócska

Reggel korán keltem, kitámolyogtam a fürdőszobába. Feleségem még az igazak álmát aludta. Sietnem kell ha be szeretnék érni időben a melóhelyre. Gyors borotválkozás, fogmosás, satöbbi, szóval a szokásos reggeli teendők. Gyorsan kifaroltam az autóval a garázsból és másodpercekkel később már robogtam. Az iroda a város másik végén van, és így még autóval is kb. háromnegyed óra, míg beérek. Ha nincs dugó. Ha dugó van, akkor jóval több. Már éppen állnék meg a csupa üveg, hétemeletes irodaház előtt, amikor mint a villám csap belém a felismerés: a búbánatos lókönny! Otthon hagytam a prezentációs anyagot. Egy égbekiáltóan fontos anyagot; ha anélkül lépek be ma a forgóajtón, akkor munkanélküli vagyok. Egyszerűen nem volt más választásom, haza kellett mennem érte.
Kb. másfél órával a reggeli indulásom után ismét megálltam a házunk előtt. Gyorsan berobogtam a szobába, de sehol nem találtam a cuccot. Nagyban keresgélek, amikor hallom, hogy nyílik a bejárati ajtó és egy kacarászó női hang ütötte meg a fülem. Már majdnem kikiabáltam ki az - feleségem nem lehetett, hiszen a srácokat vitte a suliba -, amikor egy dörmögő férfihang vegyült a női kacajba. Volt tippem, volt, de nem tudtam biztosan. Később kiderült...
Milyen hülye az ember! Azaz én! Ha egy kis intimitás kukkolásra van lehetőség még a saját házamban is, eltitkolom magam. Most sem tettem másként és mikor hallottam a lépteket , nem volt más lehetőségem, minthogy bebújjak a hatalmas, plafontól padlóig érő, az egész falat elfoglaló, öt külön részből álló gardróbszekrénybe. Az ajtón zsalugáterszerű borítás volt, így simán ki lehetett látni a rések között. Pár másodperccel később meg is jelent a két szereplő: a szomszédasszony és a postásunk. Nos igen, a biztonság kedvéért a szomszédok kaptak kulcsot, ha esetleg égne a ház, vagy Dezsőke a nílusi krokodil rosszalkodna a kerti medencében.
Túl intim volt közöttük a viszony: a postás már a hálószobaajtóban a nő nyakát csókolgatta, puszilgatta, a kecses női kacsó pedig izgatottan futott végig a domborodó egyenruhán.
- Kívánlak! - dörmögte a bajuszos csávó - De hogyhogy itt? Ez nem a Kovácsék háza?
- Tőlem kérded? - kacagott az asszonyka és már csak a melltartó és a bugyi volt rajta- Te vagy a postás!
- Na jó, az övéké. De miért itt?
- Akarsz vagy sem?- kérdezett vissza az asszony és már oldotta is le magáról a melltartót. Előbukkantak hegyes nagymellbimbós csöcsei.
- Akarlak - hörögte a postás és fél perccel később már darabokban tépte le magáról a ruhát. A nadrágjának a csatja beleakadt a leveles táska zárjába és másodpercekkel később mindent elborítottak a fehér borítékok.
Hangosan felnevettek, de aztán csak rájöttek, hogy miért is vannak itt: egymásnak estek. A bajuszos száj csókokkal halmozta el a nagy melleket, hosszan nyálazva szívta a bimbókat. Hangos nyögések, pucér testek, nuna,... hát egy kicsit izzadni kezdtem. Na meg aztán, akkor hogy izzadtam, mikor totálba láttam a behatolást... Nem is tudtam levenni a kezem, azaz a szemem a látványról. A kezem már rég a nadrágomban turkált kereste, a meztelen varánuszt.
Hosszan szexeltek, nem is gondoltam volna, hogy az állandóan konyharuhával hadonászó szomszédasszony ilyen nőstény is tud lenni. Észvesztően izgató volt a két meztelen test verekedése, na jó a postásé nem , végig a szomszédasszonyt stíröltem, csorgattam a nyálam mikor lógó mellei körtáncot jártak a hosszas döngölés hatására. Sej de jó lenne köréjük feküdni!
De nem mozdultam csak gyönyörködtünk benne, a farkam és én. Heves csata zajlott az ágyon, a postás csávó rendesen szuszogott míg tömte alkalmi partnerét, de a nőcit sem kellett félteni, az ő szájából is szaporán siklottak ki a "még,még" , "gyerünk te állat", "csináld, csináld" vezényszavak.
A menetnek a bejárati ajtó csapódása vetett véget. Mint két veréb, akik sörétet kapnak a valagukba, úgy rebbentek szét és megrohamozták a szekrényt. Mindenki pánikba esett, mikor meghallotta, hogy a léptek fölfelé haladnak a lépcsőn. Kapkodtak össze-vissza, elpakolta amennyire tudtak, majd felrántották a szekrény egyik ajtaját és elbújtak. Még láttam, amint a szomszédasszony hatalmas mellei meg-megrengenek a nagy futásban, aztán végképp eltűntek a szemem elől.
Aztán persze majd leültem a meglepetéstől: a sógornőm volt az. Apró termetű fekete hajú, sose figyeltem rá, de most be kell valljam egészen csinos volt. Sőt nagyon csinos! Sőt eszméletlenül csinos, tekintve, hogy csak egy átlátszó, piros csipkés babydoll takarta testét. Alatta teljesen meztelen női test vonaglott. Huhúhú, húztam, még sosem láttam őt ilyen lengén öltözve. Na jó a csecsemőkori fényképén, amit egyszer félrészegen mutogatott, de hát az ugye mégsem ugyanaz.
Nemcsak a farkam hanem én is azt mondtam hogy ezért érdemes lenni felfedni magamat. Bárcsak a kezem közé kaphatnám azokat az apró formás melleket. Szanaszéjjel szívnám a bimbót, és még az sem érdekelt volna, hogy a hatalmas csöcsökkel rendelkező szomszédasszony is meglátna.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 papi 2014. 06. 20. péntek 04:00
Gagyi
#14 tomi19 2014. 04. 4. péntek 17:47
Nagyon tuti
#13 listike 2014. 02. 7. péntek 14:44
Az eredeti jobb.
#12 utazo 2014. 02. 1. szombat 02:20
hatalmas
#11 sztbali 2014. 01. 29. szerda 21:07
Nem az igazi.
#10 veteran 2014. 01. 29. szerda 20:45
Nem rossz!
#9 rockycellar 2014. 01. 29. szerda 08:45
Egész jó lett!
#8 gyuri0926 2014. 01. 29. szerda 07:56
Ez egy emeletes baromság , persze , ha paródiának szántad akkor nem az .
#7 Rinaldo 2014. 01. 29. szerda 07:30
Jó kis buli.
#6 papi 2014. 01. 29. szerda 07:20
Kíváncsi vagyok arra a másik történetre.
#5 hairy_pussy 2014. 01. 29. szerda 07:16
LOL
#4 Andreas6 2014. 01. 29. szerda 07:16
Átírtál egy történetet a Dekameronból. Az eredeti nekem jobban tetszett, ez azzal összehasonlítva elég gyenge. Ha el akarod kerülni az összehasonlítást Boccaccioval, találj ki valamit egyedül!
#3 feherfabia 2014. 01. 29. szerda 06:28
Egész jó!Folytatás is lesz?
#2 A57L 2014. 01. 29. szerda 05:52
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2014. 01. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?