A+ A-

Cini 1. rész: Cini

Fordítás
Eredeti történet
Miután nemrég elküldtem első történetemet a Literotica - ra, visszajelzésképpen "Cini" egy hosszú bóknak is beillő levelet írt, melyben közölte, mennyire élvezte az írásomat. Mondanom sem kell, hogy nagyon izgalomba hozott és hízelgő volt, amikor arra kért, hogy kifejezetten neki/róla írjak egy sztorit, bár a nemét meg sem említette levelében.
A "Cini" név nagyon kíváncsivá tett. Egy puha, bolyhos szőrmók, ami ha megszorítják, csipog? Az izgatottságtól elvékonyodott hang? Egy szégyellős kisegér?
Azonnal többet akartam tudni erről a lányról (legalábbis remélem, hogy lány...): magas vagy alacsony? Anorexiás csontkollekció, aki mintha egy hülye TV - sorozatból lépett volna ki, vagy olyan dagadt, hogy járni alig tud? Szőke, barna, vörös? Buta, mint a föld, vagy hihetetlenül intelligens? Egy kifinomult karrierista sikercsaj, földhözragadt vidéki kislány vagy kisvárosi nő? Fiatal, naiv és tapasztalatlan, vagy idősebb és érettebb? Férjezett, elvált, van barátja?
De végülis nem számít. A lelke feltárul az e - mailjeiben. Engem legbelső lénye vonz.
A nevével és levelei hangvételével Cini meghódított. Bár nem vagyok engedelmes típus, bármit megtennék, amire csak vágyik, mert örömet akarok neki okozni. Bármit kívánjon is, ha hatalmamban áll, megkapja.
Cini! Becsukom a szemeimet és Te előttem állsz, egy fehér blúzba és sötét szoknyába öltözve, szandállal a lábadon.
Arcodat kezeim bölcsőjébe fogom, így belenézhetsz lassan felnyíló szemeimbe. Azt akarom, hogy meglásd a vágyamat, szerelmemet; azt, hogy kívánlak.
Ujjaimat a hajadba csúsztatva közelebb húzom az arcodat, megcsókolom a homlokod, szemeid, arcod, orrod, állad, nyakad, a füled mögé is kapsz egy puszit és finoman megrágcsálom a fülcimpáidat. Legvégül szájoncsókollak.
Ajkaimmal és nyelvemmel vágyom érezni az ízed, a szád, a bőröd, egész tested ízét. Hallgatni akarom a lélegzetvételed, ahogy gyorsul, hallgatni akarom a szívverésed, és azt akarom, hogy miattam verjen veszettül.
Cini!
Visszahúzom a fejem, hogy láss, hogy figyelhesd a várakozást az arcomon, ahogy lassan kigombolom a blúzodat. Vajon van rajtad melltartó? Még több ruhától kell megszabadítsalak, hogy melleidet kiszolgáltassam bámuló szemeimnek? Azt akarom, hogy észrevedd rajtam az örömöt, ahogy nézem őket. Legyenek akár kicsik vagy nagyok, szépek, mert a tieid, a mieink, ahogy büszkén felajánlod őket nekem.
A kezeimben akarom tartani őket, cirógatni, aztán megmarkolni és óvatosan masszírozni. A hüvelykujjaimal és tenyeremmel akarom a mellbimbóidat simogatni. Azt akarom, hogy érezd őket felmeredni becéző játékom nyomán.
Annyira akarom az ízüket a számban érezni, hogy szinte fáj. A bal melled alját akarom először nyelvemmel érinteni, megnyalni, nyálban fürdetni körbe - körbe, lassan közelítve a bimbóudvarhoz. A számon fújom ki a levegőt, hogy az végígsimítsa testedet.
A mellbimbódat a számba szívva nyalogatom. Kicsit meg akarom harapni és húzgálni a fogammal. Hallani akarom a nyögésedet. Ha kéred, erősebben harapok, de csak gyönyört akarok fakasztani, fájdalmat nem.
Ugyanezt teszem a másik melleddel is, míg kezemmel az elsőt fedezem fel. Azt akarom, hogy a bimbóid reszketeg jeleket küldjenek a lábad köze felé.
Cini!
Fejemet lejjebb csúsztatom a hasad mentén és nyalva, ízlelgetve, harapdálva, érezve a bőr alatt összehúzódó izmok mozgását lassan elérek a köldöködig. Remélem érzékenynek bizonyul a szám szívására és a nyelvem döfködésére.
Cini!
Ismét visszahúzódom, mint a blúzod levétele után. Azt akarom, hogy újra figyelj engem, ahogy kigombolom és lehúzom a szoknyád. Meg akarom veled osztani izgalmamat, várakozásomat, miközben feltárom szentélyedet. Szoknyád lassú lehullása közben mit fogok találni?
Nincs rajtad bugyi? Ennyire magamutogató lennél? Ha van, akkor milyen fajta, milyen színű? Most már biztosan átlátszóvá nedvesedett. Szándékomban áll - remélem, sikerül - az izgalom magas fokára juttatni téged melleid imádásával.
Érintetlen a szőrzeted? Vagy levágtad? Leborotváltad? Mindegy. Ez is olyan szép, mint a melleid.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.26 pont (101 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 12. 1. kedd 06:16
Közepes!
#4 A57L 2013. 09. 17. kedd 04:36
Elmegy.
#3 papi 2013. 05. 19. vasárnap 11:01
Nem rossz.
#2 Szabó Kata 2009. 05. 8. péntek 22:33
Én az öcsémmel kefélek. Olyan lányokkal, nőkkel ismerkednék akiket izgat a családi szex.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?