A+ A-

Farkalat - A Szupernaturál Kuró Szága - A Szürke herceg 4. fejezet - Behatolók a Cullen-Klánba

A nagyon lecsökkent forgalmú Forks-i úton Edward jóval a megengedett feletti sebességgel száguldott, így hamarabb otthon lesznek, mint amire Bella számított.
„Ha megkérdezném tőle, miért nyomja így a gázt, biztos azt mondaná: nem akarom, hogy olyan sokáig kimaradj!” - gondolta Bella, miközben szótlanul néztek előre, kifogyva a közös témákból. Vagyis, dehogy, csak Bella úgy érezte, hogy Edward faggatásnak venné, ha azt a „hideg dolgot” előhozná. Aztán beugrott neki, ahogy Edward előre meredten, ugrásra készen ült mellette az autóban az étterem felé tartva.
- Most már felmelegedtem! - mondta a lány, miután a keze elindult a fűtéskapcsoló felé. Edward reflexszerűen akarta a szabályozót kikapcsolni.
Ahogy összeért a mozdulatban a kezük, Bella meglepetten visszakozott. Edward tenyerének éle hidegérzetet sugárzott az azt érintő ujjhegyeibe. Egy pillanatra egymásra néztek, de egyikük sem szólalt meg. Aztán Edward mereven előreszegezett tekintettel nézte az utat.
Aznap este Forks egy felbolydult méhkas volt a szokványosan tespedt mindennapjaihoz képest. A rendőrőrs előtt autók sorakoztak. Edward apjának kocsija is ott volt. Kíváncsian hajtott be a parkolóba. Épp hogy kiszálltak az autóból, mikor Carlisle feltűnt a bejárati ajtóban.
- Szegény Woylan Forge, meghalt! - mondta Dr. Cullen, mikor odaért hozzájuk.
- De hogyan, megölték? - kérdezte Edward.
- Állattámadás! - nézett a szemébe Carlisle.
- Ahogy a Measa-i gátőrnél is, ugye? - reagált Bella a tényre.
- Igen, pontosan! - válaszolt Carlisle, még mindig Edwardra nézve.
A doktor ezt követően kérte Bellát, hogy menjen be az apjához, mert Woylan Forge halála nagyon megrendítette.
„Edward, ma történt még két haláleset is. Suzie Quorton és a férje, Fred szintén meghaltak. A hivatalos verzió szerint a nő valószínűleg félrelépett, a férj tettenéréskor verekedésbe keveredett az őt felszarvazó férfivel, majd miután az elmenekült, a nőt felindultságában megölte a férje, majd öngyilkos lett, magukra gyújtva a házukat.” - hallotta Carlisle gondolatát Edward, miközben az autója felé ment.
„Ezt is azok csinálták?” - osztotta meg aggályait a fiú.
„Szerintem igen.” - rezegtette ki a gondolatát Carlisle, miközben beszállt a kocsijába.
Woylan Forge végzetes napja is a megszokott rutin szerint telt, így kora délutánra befejezte a tervezett teendőit. Elégedetten ült oda a nappaliban a számítógépes asztalhoz a kényelmes, dönthető háttámlás székbe. Böngészőjével kapcsolódott a netre. Megnyitotta egyik kedvenc website-ját. Az aznapi frissítés Jenna Jameson bájait csodáltatta meg az éhes szemekkel. Woylan rákattintott a video fájlra, és a következő pillanatban fel is tűnt a képen a hölgyike. Woylan szinte folyamatosan érezte a farkában rezdüléseket, ahogy figyelte a testét simogató nőt a képernyőn, hallva egy olyan bombázó gondolatait narratívában, aki masztizni kényszerült megfelelő partner hiányában. Mivel az erektálódott pénisze kellemetlenül feszítette a nadrágját, kigombolta a sliccét, és hagyta, hogy a férfiassága szabaddá váltan ágaskodjon előtte. Ellazultan ült a székben, és hagyta, hogy a fantáziája összekapcsolódjon a video világával. A külvilág szinte teljesen megszűnt a számára.
- Nem akarod velem befejezni..? - hallotta meg a fülébe súgó női hangot.
- Deeeh... - lihegte Woylan, bár már a kimondása közben tudta, hogy a hangot nem a fantáziája szólaltatta meg.
- Ki vagy? - tette fel a kérdést anélkül, hogy kimozdult volna meredt tartásából. Arra számított, hogy kis idő alatt lelohad annyira a férfiassága, hogy visszagyömöszölheti a nadrágjába. - Nem illik csak úgy rátörni az emberre a saját lakásában! - mondta szemrehányó hangsúllyal. - Bárkinek is képze...
A nő maga felé pördítve rántotta hátra a gurulós széket, majd a karfára támaszkodva hajolt a férfi arcába.
- Ön kicsoda? - kérdezte Woylan meglepettsége ösztönösségével, belenézve a nő mélyvörös szemeibe.
- Victoria vagyok, és a segítségedre lenne szükségem! Adsz 500 dolcsit, és leszoplak. Mivel nem hivatásos vagyok, ezért megadod a címedet, és visszaküldöm majd a pénzedet. A szakszit tekintsd kamatnak. - közölte az alku feltételeit mosolyogva a nő.
- Megegyeztünk..! - fogadta el a nem mindennapi ajánlatot a férfi. - Nekem viszont az a kérésem, hogy csónakban csináljuk.
- Hmmm, a hullámokon ringatózva... Ahol csak akarod! - mondta beleegyezően Victoria.
Miután Woylan odaadta a pénzt Victoriának, kinyitotta az ajtót, és maga elé engedte a nőt.
- Ott a harmadik csónak lenne az a hely! - mondta Woylan a házból kilépve. Elindultak a cél felé, aztán a férfi merész gondolattól vezérelten a harmadik lépésnél megérintette a formás feneket. Victoria kacér mosollyal fordult felé, kihívó pillantással.
- Csak nem gondolod, hogy egy ilyen nő akarna valamit is tőled? - csapta meg a fülét egy gúnyos férfihang a stég túloldaláról. Woylan arra kapta a tekintetét. A jövevény a húszas éveiben járhatott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.67 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 03. 16. vasárnap 15:57
Egyre jobb.
#6 A57L 2014. 01. 22. szerda 05:01
Elmegy.
#5 genius33 2014. 01. 16. csütörtök 20:10
Ennek se eleje se vége? nyes
#4 Rinaldo 2014. 01. 16. csütörtök 07:50
Elmegy.
#3 feherfabia 2014. 01. 16. csütörtök 06:24
5P
#2 papi 2014. 01. 16. csütörtök 04:49
Nem rossz
#1 Törté-Net 2014. 01. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?