A+ A-

Anális hűtlenség

43 éves, férjes asszony vagyok, két nagy kollégista gyermekkel. A múlt évben, amikor kisebbik fiam is kollégista lett, először életemben egyedül éreztem magam. A férjem kereskedő és rengeteget utazik. Egy hónapban legalább két hetet úton van, ha nem többet. Addig nem éreztem nagyon rossznak ezt, amíg a gyerekek itthon voltak, de amikor elmentek, egyedül éreztem magam és depressziós lettem.
Olvastam már ilyen dologról a középkorú nőknél a különböző női magazinokban, de sohasem gondoltam, hogy ez velem is megtörténhet. Hogy elüssem az időt, eldöntöttem, hogy teljesen átalakítom a hátsó kertünket. A kerti munkálkodásaim közben találkoztam a szomszédunkkal, Vilmossal. Természetesen már évek óta köszönőviszonyban voltunk egymással, de valahogy a családjaink között sohasem alakult ki barátság. Miután pedig a múlt évben meghalt a felesége, még kevesebbszer láttuk Vilmost.
Nos, egy napfényes délután a kertben voltam, csak egy rövidnadrág és egy rövid felsőrész volt rajtam. Rózsabokrokat ültettem. Ez a különleges bokor teli volt vastag tüskékkel és véletlenül megszúrtam az ujjamat. Nagyon fájt. Szerintem sikítottam is egyet, mert mielőtt odafigyeltem volna, Vilmos ott állt előttem és megkérdezte, mi a baj. Tudom, hogy hülyén nézett ki a dolog, de annyira kedves volt, hogy teljesen megtörtem, a nyaka köré fontam a karjaimat és elsírtam magam. Ez a fájdalom, kombinálva az egyedülléttel és a kétségbeesésemmel a korom miatt, túl sok volt nekem.
Vilmos megfogta a kezem és a konyhába vezetett, leültetett és készített nekem egy csésze teát. Nagyon megértő volt, azt hiszem, egy percen belül beleszerettem. Órákig beszélgettünk, mindent elmondtunk egymásnak az életünkről. Amikor Vilmos menni készült, karjaiba zárt és szenvedélyesen megcsókolt. Már el is felejtettem, milyen borzongató tud lenni a szexuális vágy amióta a hitvesi ágyunkat ilyen ritkán használtuk effajta élvezetekre. Sohasem voltam hűtlen a férjemhez és nem is voltam elszánva rá most sem, ennyi év után.
Vilmossal heteken keresztül beszélgettünk a szexről és a hűségről alkotott nézeteinkről, mígnem egy este elő nem állt egy javaslattal. Megkérdezte, hogy próbáltam - e már az anális szexet.
- Természetesen nem. - válaszoltam határozottan.
Soha senki nem kezdeményezett még velem ilyesmit, én pedig elég naív vagyok ehhez. Vilmos pedig megmagyarázta, hogy ezek szerint a férjem anális téren mégcsak el sem jegyzett engem, ezért ha vele csinálom akkor az nem számít megcsalásnak. Tudtam, hogy ez a magyarázat őrültség volt, de ekkor már nagyon szerettem volna ágyba bújni Vilmossal. Minden további teketória nélkül, felmentünk a hálószobába. Vilmos lassan levetkőztetett, néha megállt és megcsókolta a nyakam, a melleimet, a combjaimat. Végül levette minden ruhámat. Meg kell jegyeznem, hogy én még ijedt és visszahúzódó voltam, ezért azt javasolta, hogy vegyünk együtt egy forró fürdőt.
Ahogy a testemen folyt lefelé a víz, nagyon jó érzés volt, de Vilmos erős kezeinek simogatása, amint a testem minden négyzetcentiméterét beszappanozta, talán mégjobb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherkalman1 2017. 06. 5. hétfő 07:56
Ez tetszik! Ha seggbe dugnak akkor az nem megcsalás.
#4 sipospista 2017. 03. 22. szerda 19:07
Ez igen
#3 listike 2015. 03. 8. vasárnap 13:16
Nem tetszett.
#2 Lupuss 2003. 02. 25. kedd 16:38
Nekem nagyon tetszett..:)))Szívesen ápolnék én is egy hasonló hölgyet:))
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?