A+ A-

Feleségem 1. rész

A történetemet ott kezdeném, hogy én (Laci) egy 31 éves, mások szerint jóképűnek mondott férfi vagyok, aki 4 éve házas. Feleségem Réka, 29 éves gyönyörű nő, akit 105-ös mellekkel, 175 cm magassággal, fekete hajjal és észbontó fenékkel áldott meg a sors. A szexben nem vagyunk maradiak, sok dolgot kipróbáltunk már, és ha adódik valami izgalmas szituáció, azt rögtön kihasználjuk.
A sztori ott kezdődik, hogy a szomszédjaink meghívtak minket a lakodalmukba, amit egy wellness szállodában tartottak, ezért foglaltattam egy szobát, hogy kényelmesen és nyugodtan tudjuk élvezni a lagzi adta szórakozási lehetőségeket.
Megérkezéskor a szálló mélygarázsában már elég sok feldíszített autó fogadott minket, tehát mások is a szobafoglalást választották. Reggel 9-körül járt, ahogy megérkeztünk, elfoglaltuk a szobánkat, és mivel a meghívón 13-óra állt kezdésnek, úgy gondoltuk, hogy lemegyünk fürdeni, szaunázni. Feleségem szauna helyett inkább befeküdt a szoláriumba, egyébként is szép szoli barna bőrét tovább barnítani. Miközben egyedül maradtam, fel tűnt, hogy rajtunk kívül csak néhány személyzetist lehet látni. Miután végeztünk felmentünk a szobánkba, pihentünk és lassan elkezdtünk készülődni az esküvőre. Rajtam öltöny, Rékán pedig egy egyben részes pánt nélküli világoskék, picit térd fölé érő ruha volt, amihez felvett egy fehér kis felsőt, ami az elején szétgombolható. Ehhez a szereléshez egy szép kék magas sarkú, fekete hátközépig érő leomló haj, és olyan látványt nyújtott, hogy a farkamnak szűk lett a nadrág.
Mikor mentünk le a lifttel, nem bírtam ki, hogy ne markoljak rá azokra a szűk szoknyába bújtatott csöcsökre, amik olyan finomak és természetesek, és mégis úgy állnak mintha lenne rajtuk melltartó. A lift a nagyterem folyosójára érkezett, mikor kinyílt az ajtó, én még egy óvatost rásóztam a gömbölyű seggére, és ezzel kiléptünk a liftből. A nagyterem már színültig volt, mindenhol vendégek ültek, álltak, beszélgettek és persze ettek. A színpadon zenekar játszott a pincérek pedig fel-alá járkáltak, hozták az italokat, ételeket. Rögtön fel tűnt, hogy hozzánk hasonló fiatalok nagyon kevesen, inkább 45-60 éves korig vannak sokan. Elvegyültünk köztük, néhányukat ismertem, bemutattam nekik Rékát. Beszélgettünk és közben fel tűnt, hogy néhány vén kecske méregeti a feleségemet. Leültünk az asztalunkhoz, kicsit iszogattunk, eszegettünk, majd elindultunk az esküvőre. A polgári szertartásra kocsival mentünk, szép volt, jó volt, gratuláltunk, de semmi különös.
Visszaérkezve a szállodába a meghívottak, köztük mi is elkezdtük a melegítést a későbbi mulatozásra. Az asztalunknál egy fiatal pincér srác volt szolgálatban, nem irigyeltem, sokat sürgölődött körülöttünk, és messze még a vége. Végre megismerhettem a vőlegény apját is (Pista bácsi), akivel eddig valahogy mindig elkerültük egymást, pedig ugye a fia a szomszédom. A feleségét már ismertem (Marika nénit). Pista bácsi egy elég magas erős testalkatú, 60-év körüli ember, aki abból ítélve, ahogyan Rékát gusztálta még aktív lehet szexuálisan (Marikáról már ugyanez nem mondható el szerintem).
Feleségem táncolt velem, a vőlegénnyel, egy- két lekérővel, iszogatott, már csak a kék ruha volt rajta, a felsőt levette, jól érezte magát, és élvezte, hogy őrajta legeltetik a szemüket. Az este előre haladtával minden folyt a megszokottak szerint, Pista bácsi ott ragadt az asztalunknál, beszélgettünk, miközben Rékát táncoltatták folyamatosan.
21 óra körül járhatott, mikor Réka kitalálta, hogy menjünk átöltözni, és egyébként is nagyon megizzadt. Felmentünk, és már az ajtóban egymásnak estünk. Szívtam, nyaltam azokat csodálatos melleket, amiket egy gyenge rántással kiszabadítottam a ruhából. Réka élvezte, nyögött, harapdált, a szesz és a felfokozott hangulat meghozta nála a hatást. Megfordítottam, felrántottam a szoknyáját és belenyaltam a seggébe. Imádta, csapkodtam harapdáltam neki, két ujjamat bedugtam a puncijába ami már szinte tüzelt és amikor már kérte, hogy dugjam meg akkor leálltam és azt mondtam:
- Nem! - pedig a farkam úgy állt mint a cövek. - Nem, mert előbb játszunk édesem.
Láttam rajta, hogy meglepődik, de ezt huncut mosoly váltotta fel. Tudta, hogy a játékszó nálunk a házasságunkban más értelmet nyer. Nagy nehezen összeszedtük magunkat, és én elmentem letusolni. Mikor végeztem felöltöztem és elindultam. Réka még tusolt, ezért szóltam neki, hogy lemegyek, készülődjön nyugodtan a másik szobakulcsot otthagytuk a kocsiban, ezért itt hagyom neki ezt az egyet, majd zárja be az ajtót.
Mikorra leértem már mindenki javában mulatott. Pistabá még mindig az asztalunknál, a pincér srác szinte csak neki hordta az italokat. Ittam én is vele vagy kétszer gyorsan, aztán leléptem, megforgattam néhány öreglányt, és persze a menyasszonyt. Miközben táncoltam és már egy félóra is eltelt, hogy lejöttem, észrevettem Rékát a nagyterem ajtajában. Elkészült, egy gyönyörű tapadós piros ruha volt rajta, ami ugyancsak egyben részes és combközépig érő.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.17 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Rolyy470 2014. 01. 1. szerda 14:56
Lesszmég? nyes
#8 papi 2014. 01. 1. szerda 13:17
Egész jó
#7 Bikmakkocska 2012. 12. 30. vasárnap 17:32
No, ezek nem normálisak.
#6 sipospista 2012. 12. 19. szerda 10:14
nemm roszz
#5 mackó2009 2012. 10. 24. szerda 20:19
Kiváló történet
#4 Shavo 2011. 10. 12. szerda 00:21
Tényleg fent van a másik oldalon, de nem rossz.
#3 joozsi 2011. 10. 11. kedd 04:58
"hogy ne markoljak rá azokra a szűk szoknyába bújtatott csöcsökre,"
Egyébként jó.
#2 sikamika 2011. 10. 11. kedd 00:49
hát grat ez kurva jo volt szerintem!!lesz még? smile
#1 Törté-Net 2011. 10. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?