A+ A-

Beteglátogatóban 3. rész - gyógyulás

Alig aludtam az éjjel. Kavarogtak a fejemben a gondolatok, a remény harcolt a félelemmel. Nem kellett sokat agyalnom ahhoz, hogy tudjam mi a válasz Viki kérdésére, de tartottam a reakciójától, ha megmondom neki. Mindenesetre aznap már nem maszturbáltam - tartogattam az erőmet szombatra.
Másnap reggel morogtam valamit anyámnak, hogy matekozni megyek, de az egész félórás buszút olyan volt, mint egy álom: annyira zaklatott voltam, hogy majdnem elfelejtettem leszállni. Végül mégis megérkeztem, becsöngettem, bementem. (A kocka el volt vetve...)
- Szia!
Viki most farmershortot és egy feszes topot viselt. Farkam rögtön reagált, de a tegnapi feszültség érezhetően megnőtt közöttünk.
- Szia...
- Mielőtt bármit is csinálnánk, hallani akarom a válaszodat!
Hangja szigorúan csengett. Ettől féltem, de nem akartam húzni az időt, és nem akartam hazudni neki, hiszen...
- Szeretlek! Ennyi a válaszom. Én sem vallottam be magamnak, mert tudom, hogy totál elcseszhet egy barátságot, ha az egyik fél belezúg a másikba. De ez az igazság! Dóra után te álltál mellettem, te vigasztaltál. És szép vagy. Meg okos! És hol találok még egy olyan lányt, aki ezek mellett WOW rajongó?! Szóval ez a helyzet. Ha most el akarsz küldeni, megértem...
Lesütöttem a szememet, mikor beszélni kezdtem, így nem láttam az arcát. De ekkor éreztem, hogy megfogja a kezemet. Felnéztem rá: mosolygott, de szemében könnyek csillogtak.
- Te kis bolond! - rekedt volt a hangja. - A lehető legszebb dolgot mondtad nekem! Szerinted én nem ugyanerre jöttem rá? Azt hiszed, bárkit beengedek a számba? Én is attól féltem, hogyha bevallom neked, magamnak, hogy szeretlek, megromlik a kapcsolatunk... - felnevetett. - Erre kiderül, hogy ugyanúgy érzünk egymás iránt!
Elvigyorodtam, alig hittem a fülemnek, és majd megvesztem a boldogságtól. Tekintetünk egymásba kapcsolódott, arcunk elindult egymás felé... És igazából olyan zavarba kerültünk hirtelen, hogy csók helyett majdnem a szokásos arcra puszi lett a vége. Kitört belőlünk a nevetés, aztán kicsit megnyugodva összekapcsolódtak ajkaink.
Óh, az a csók! Már nagyon régóta vágytunk rá mindketten, és most beteljesedett! És a valóság sokkal jobb volt, mint a fantázia: puha, meleg nyelve kutatóan kereste az enyémet, és én is igyekeztem minél alaposabban és érzékibben felfedezni Viki száját. Erekcióm már-már fájdalmassá vált, s kezeimmel először a fenekét simogattam, majd áttértem combjai belső részére. Mikor hátulról benyúltam a puncijához, megremegett.
- Vetkőzzünk le!
Nem kellett kétszer mondania, a vágy már annyira hatalmába kerített, hogy erősszakkal kellett fékeznem magam: nehogy túl gyorsan rárontsak és elsiessem a dolgot. Lehúztam a topját, és nem tudtam megállni, hogy ne kezdjem el dédelgetni a cicijét: simogattam, nyaltam a hegyes kis bimbókat, miközben ő rutinosan simogatta a farkamat a nadrágomon keresztül. Aztán lekerült rólam is a póló, majd a nadrág, gatya is, és ott álltunk egymással szemben anyaszült meztelenül.
- Menjünk az ágyra! - mondtam, és persze nem tiltakozott. ledőltünk egymás mellé, és kezeink folytatták a felfedezőkörutat. Ügyes ujjaival simogatni kezdte a péniszem, egyik kezével verte, a másikkal a heréimet simogatta - annyira ügyesen, hogy majdnem eldurrantam, már csak ennyitől.
De én sem maradtam le! Simogattam a csiklóját, aztán, amikor úgy éreztem, már eléggé felizgulhatott, lejjebb csúsztattam kezem, és ujjammal behatoltam a hüvelyébe: nedves volt és forró. Felnyögött, amitől felbátorodva folytattam kényeztetését, majd, amikor úgy éreztem, már elég nedvességet gyűjtöttem össze, kihúztam az ujjamat, és csókunk közben a szánkba dugtam, hogy egyszerre nyalhassuk le az ízét.
- Te kis perverz! - mosolygott. De már hajolt is oda a farkamhoz, és rátapadt a szájával, és most én nyögtem fel! Kis helyezkedés után franciázni kezdtünk (ő került felülre), és amint a puncijához értem, észrevettem, hogy nemcsak frissen borotválta, de egy kis parfümmel meg is illatosította combhajlatát. (Oh, egek, készült rám!)
Elkezdtem nyalni: hosszan elidőztem a csiklójánál nyelvemmel, miközben két ujjammal dugtam az áradó hüvelyét, és úgy tűnt elég ügyes lehettem, mivel egy idő után szája lekerült a vesszőmről, és egyre hangosabban nyögdécselt. Kihúztam az ujjaimat, és a nyelvemet dugtam be vaginájába, olyan mélyre, ameddig csak tudtam, közben a kezemmel elkezdtem gyúrni csodálatosan feszes és kerek popsiját.
- Oh, istenem! - nyögött fel, és megéreztem, hogy egyik kezével dörzsölni kezdi a csiklóját. Úgy tűnt, olyan közel juttattam a csúcshoz, hogy már nem akart visszafordulni. Én is rákapcsoltam a nyelvemmel, ki-be, körbe-körbe forgattam odabent, és csak nyeltem a belőle áradó izgató ambróziát. Aztán hirtelen élvezni kezdett, és én a nyelvemen éreztem hüvelyizmai rángatózását. Különleges és csodálatos élmény volt, büszkeséggel töltött el.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.2 pont (130 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Andreas6 2017. 08. 19. szombat 09:02
Ilyen barátnő kellene nekem is! Tetszett.
#15 A57L 2016. 09. 27. kedd 06:29
Nem lett rossz a vége.
#14 Ulysses 2015. 03. 11. szerda 22:49
Érdekes izé... Nem, nem perverzió, ma már biztosan nem az. Fétis talán? Mindegy, az írás nagyon jó.
#13 tomi19 2014. 01. 14. kedd 11:02
Kellemes ki történet volt.
#12 hairy_pussy 2014. 01. 4. szombat 07:31
nagyon jó
#11 feherfabia 2014. 01. 3. péntek 06:41
nagyon jó!
#10 deltaR8 2014. 01. 3. péntek 00:41
Nagyon jó történet!! Jöhet a folytetás!! 10 pont!
#9 veteran 2014. 01. 2. csütörtök 20:54
#8 x124 2014. 01. 2. csütörtök 17:17
Nagyon jó!
#7 zsuzsika 2014. 01. 2. csütörtök 17:16
Jó.
#6 mif23 2014. 01. 2. csütörtök 12:20
Nagyon szuper. Folytasd kérlek.
#5 papi 2014. 01. 2. csütörtök 09:56
Tetszik
#4 Rinaldo 2014. 01. 2. csütörtök 07:39
Nagyon jó.
#3 listike 2014. 01. 2. csütörtök 07:31
Nagyon jó. 10pont.
#2 joozsi 2014. 01. 2. csütörtök 04:43
10 pont.
"Remek, kellett felhoznom..."
#1 Törté-Net 2014. 01. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?