A+ A-

Az én öreg lovagom

Sziasztok! Edit vagyok.
Magamról: 25 éves vagyok, barna hosszú hajam van és a szemem is barna. Testalkatom a sok éves versenyszerű tornának köszönhetően elég sportos. Karjaim és lábaim izmosak a fenekem szép kerek, a hasam kockás, tenyérbe illő melleim körte formájúak. Férfi, ismerőseim szerint, szép, lány vagyok.
Soha nem voltam pláza cica, mindig sportosan öltözködtem, csak akkor csinosítottam ki magam, ha valami alkalom adódott./pl:esküvő/ A mai nő ideáll és a magamról adott kép alapján nyugodtan feltételezhetnétek, hogy nem sok pasi jutott nekem, de ez nem igaz. Voltak pasijaim és már szűz sem vagyok. Édesanyámmal és két kistesómmal élek egy vidéki nagyvárosban, édesapám 17 éves koromban halt meg.
A történetem:
Egy évvel, apu halála után sikeresen leérettségiztem, majd mivel anyu egyedül tartott el minket, el kellet mennem, dolgozni. Sikerült elhelyezkednem egy támogató szolgálatnál, mint kijáró segítő. Ez azt jelenti, hogy hétfőtől péntekig idős emberek lakására jártam, mosni, takarítani, főzni, bevásárolni. Nem beteg idősek voltak, ez egy kőkeményen fizetős szolgáltatás és olyanok vették igénybe, akik meg tudták engedi maguknak. Öt állandó ügyfelem volt, akikhez mindig azonos napokon jártam.
Az első héten csütörtökig semmi érdekes nem történt, megismertem az első négy ügyfelemet,/három nagyon aranyos, egy pedig kimondhatatlanul rosszindulatú: Erzsi néni/ elmondták óhajukat, sóhajukat én elvégeztem a teendőimet aztán irány haza.
Eljött a péntek, kimentem a megadott címre és becsöngettem.
A kinyíló ajtó mögött egy magas, /kb.185 centi/ ősz hajú, ránézésre rokonszenves idős úr állt. Barátságosan rám mosolygott és köszöntött.
- Kezeit csókolom hölgyem, a nevem XY... István.
- Jó napot kívánok, én pedig YZ... Edit vagyok feleltem.
- Fáradjon beljebb.
- Köszönöm, és azzal beléptem a lakásába.
Beinvitált a szobába, hellyel kínált a dohányzó asztal két oldalán lévő fotel egyikén, ő a másik fotelba ült le és beszélgetni kezdtünk./ez minden ügyfelemnél így kezdődött/ Elmondta, hogy mit szeretne, mosás, vasalás, bevásárlás, takarítás, szerencsémre főzni nem kellett. Miközben beszélt végig úgy éreztem, mintha visszarepültem volna a középkorba. Gyönyörűen fonta a szavakat mondatokká és minden nekem szóló mondatnál becézgetett engem. /drága, kedves stb./ Megállapodtunk abban, hogy én Pista bácsinak fogom őt hívni, ő pedig Editnek engem.
Miután mindent megbeszéltünk, mondtam, hogy én akkor neki is látnék, a munkának csak szeretnék átöltözni valahol. Megmutatta a fürdőszobát, majd magamra hagyott. Felkaptam az újatlan pólómat, egy szürke melegítőnadrágot és elkezdtem serénykedni. Munka közben végig magamon éreztem Pista bácsi tekintetét, de nem úgy, mint a többi ügyfelemnél, akik azt nézték, hogy mit csinálok, nem, ő engem nézett.
Még soha nem voltam idősebb pasival és ráadásul Pista bácsi (bár nem nézett ki annyinak, köszönhetően a heti ötszöri úszásnak) már 78 éves volt, és mégis izgatott a dolog. Jól esett.
Ahogy végeztem a munkám, néha én is oda-oda, pillantottam Pista bácsi felé. Meglepő, de tetszet, amit láttam: magas, ősz haj, széles váll, izmos kar, izmos láb és egy kis öreg uras pocak. Pista bácsi rövid ujjú inget viselt, így láttam bőrét, ami természetesen volt lebarnulva és kicsit öregesen ráncos volt. Az idő gyorsan telt így mikor elkészültem a munkával, átöltöztem és elköszöntem.
Hazafelé csak Pista bácsin járt az agyam, majd este otthon lefekvéskor is. Hirtelen azon kaptam magam, hogy ujjam lucskos, borotvált puncimban matat és azt képzelem, hogy Pista bácsi ujjaz engem. Úr Isten, de hát a nagyapám lehetne, és mégis akkorát élveztem, amilyet még soha. Lihegve kimerülten zuhantam álomba.
Másnap reggel úgy ébredtem, hogy már a péntekre gondoltam. Minden nap egy hétnek tűnt, de végül csak eljött.
Megérkeztem, átöltöztem, de most kicsit merészebb takarító ruciba: fehér vékony ujjatlan top, melltartó semmi, fehér pici rövidnadrág, ami épp, hogy eltakarta a fenekemet és persze bugyi semmi.
Amikor kiléptem a fürdőből és Pista bácsi meglátott megmerevedett és csak bámult rám, mint aki meggárgyult.
- Pista bácsi valami baj van? (kérdeztem)
- Ne ne neem, seeemi baj keedvveském. (dadogta)
- Hááát ez a ruha nagyon jól áll magának Editke drága.
- Köszönöm Pista bácsi (mosolyogtam, majd munkához láttam)
Pista bácsi aznap nagyon sokat segített nekem, sőt szinte egész nap követett a lakásban. Imádtam ezt a helyzetet, rá is tettem egy lapáttal, amikor csak lehetett úgy hajoltam le, hogy szép kilátás nyíljon az öregnek. Izzadt is rendesen. Munkám végeztével megkérdeztem az öreget, rágyújthatok-e a konyhában? Persze Editke drága jött a válasz és már tette is elém a hamutartót. Rágyújtottam, mire az öreg így szólt: Editke én elmegyek zuhanyozni, nem baj? Persze Pista bácsi válaszoltam és újra beleszívtam a cigibe. Az öreg sarkon fordult és bement a fürdőbe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.19 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 v-ir-a 2013. 12. 8. vasárnap 19:02
nem rossz smile
#12 feherfabia 2013. 12. 6. péntek 06:27
Olvastam már,de tetszett!
#11 listike 2013. 12. 5. csütörtök 08:24
Nagyon jó.
#10 tiborg 2013. 12. 5. csütörtök 07:25
mondhatom,igaz tortenet.en is atelem es jobb, mint 20eve.....
#9 joozsi 2013. 12. 5. csütörtök 02:30
Régi történet, de jó.
#8 sztbali 2013. 12. 4. szerda 16:35
Egész jó.
#7 veteran 2013. 12. 4. szerda 11:28
#6 Rinaldo 2013. 12. 4. szerda 10:04
Nagyon jó,pláne a hogy seggbe dugta.
#5 gyuri0926 2013. 12. 4. szerda 08:06
Én ismerek 100 évest , akit a 18 évesek nagyon élveznek .....
#4 zsuzsika 2013. 12. 4. szerda 07:07
Beteges.
#3 A57L 2013. 12. 4. szerda 06:04
Elég jó.
#2 papi 2013. 12. 4. szerda 05:43
Durva, sok csúsztatással.
#1 Törté-Net 2013. 12. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?