A+ A-

Kezdetek kezdetén

Be kell látnom, hogy mennyi időt elpazaroltam tagadással. Megtagadtam saját magamat, az életemet, a világlátásomat, és mindent, amiről azt mondhatom, hogy én vagyok. Hála az égnek, ezek az idők már elmúltak, most már tisztán látom hogy ki is vagyok valójában. Na de kezdjük az elején:
Világ életemben éreztem, hogy más vagyok, mint a többi fiú. Sok lány barátom volt, szerettem szituációs játékokat játszani barbi babákkal, és soha nem érdekeltek pl. az autók vagy a foci. Mégis voltak azért fiú barátaim, sőt már a kisgyerek koromban is hajtott az apámtól örökölt vérem, és imádtam hajtani a lányokat. Eljött aztán a kamasz kor, amikortól elkezdtem én is érdeklődni a szexualitás iránt, próbáltam mindig kilesni a barátaim farkát az öltözőkben vagy az uszodában, érdekelt, hogy kinek szőrösödik, kinek van már mondjuk spermája, ilyesmi. Valahogy a lányok ekkortól kezdtek hidegen hagyni. Fura volt, hogy ha láttam egy izmos pasit, egyből elkezdtem merevedni, és kívánni őt. 15 éves koromig reménykedtem, hogy kinövöm, de be kellett látnom, hogy nagyon maximum biszexuális szintig tudom csökkenteni magamban a férfiak iránti vágyat. Próbáltam én mindenhogy elnyomni, de mindig vissza- és visszatért a vágy. Az internet betörésével aztán már menthetetlen voltam; állandóan homo filmekre maszturbáltam, és chatelgettem ismeretlenekkel, de sosem mertem elmenni találkozókra. Megígértem magamnak, hogy csak akkor próbálom ki pasival, ha már túl vagyok az első szexuális élményemen egy csajjal. Erre bizony 20 éves koromig kellett várnom, ekkor tudtam először lefeküdni egy lánnyal. Reméltem, hogy ez mindent megoldd majd, és végre ki tudom törölni az izmos, szőrös, férfias pasikat a tudatomból. Ám sajnos (?) nem így sikerült. A lánnyal történő aktus alatt teljesen csődöt mondtam... Ezután döntöttem el, hogy nem fogom erőltetni a női nemmel való kapcsolatomat, inkább aszexuális leszel  Leszoktam a pornóról és a maszturbációról is, ami előtte elég hangsúlyos szerepet kapott az életemben. Jól is ment egy ideig, elkezdett halványulni minden olyan vágyam, amit addig „bűnösnek” tartottam.
Aztán felvettek az egyetemre, és az első napomon megváltozott az életem. „Kis elsősként” mindentől tartottam, nem tudtam, hogy hol vannak a különböző termek, vagy épp a büfé és a ruhatár. Kénytelen voltam hát keresni valakit, aki segít ebben. Egy nekem háttal és egyedül álló srácot szólítottam meg, mintha tüzet kértem volna tőle. Amint megfordult, minden megváltozott. A gyönyörű azúrkék szeme annyira égetett, hogy nem bírtam belenézni. Félhosszú, gyönyörű búzaszínű hajába belekapott a szél, és megcsapta az orromat a kedvenc parfümömnek az illata, amely a szép napsütötte bőréről áradt. Arányos és férfias arcát ízléses borosta fedte, a kellemes mély hangjától pedig a fellegekben éreztem magam. A bemutatkozás után szóba elegyedtünk, és készségesen segített mindenben, amiben kértem.
A következő hónapokban egyre csak mélyült a kapcsolatunk. Sokat találkoztunk, igazán jó barátok lettünk. Egyetlen szépséghibája volt csak a történetnek, mellette volt egy, még számomra is kívánatos lány, akivel állítólag másfél éve együtt voltak. Úgy döntöttem hosszas vívódás után, hogy inkább maradjon meg barátomnak, minthogy elveszítsem.
Történt aztán karácsony előtt, hogy összefutottunk egy egyetemi buliban, ahol Máté már nagyon részeg volt. A buli előtti 2 hétben én otthon fetrengtem betegen, így addig csak az interneten, illetve telefonon tartottuk a kapcsolatot. Annyira megörült nekem, hogy egyből a nyakamba borult, és azzal a lendülettel bele is csókolt a nyakamba. Nem tudtam mire vélni, de annyira jól esett, hogy nem tudtam ellökni magamtól, hogy ne tegye. Egész este együtt ittunk, aztán hajnali 2 táján közölte, hogy nálam akar aludni. Mondtam neki, hogy ezt azért nem tartom jó ötletnek, mert a barátnőjével volt megbeszélve az esti alvás. Azt mondta, hogy nem érdekli, velem akarja tölteni az estét. Nem erőszakoskodtam, hanem elindultunk haza taxival.
A hazaérkezés után elküldtem egy jó hideg vizes zuhanyra, amíg én összeütöttem egy vacsorát. Amint kilépett a fürdőszobából, leesett az állam. Egy szál semmiben állt előttem. Gyönyörű, félmerev péniszét dús, a hajához hasonló színű szőr fedte, súlyos heréi pedig csak úgy csüngtek az izmos lábai között. Kidolgozott és izmos testén még csillogtak a vízcseppek, haját pedig fürtökben fogta össze a víz. Igyekeztem nem oda nézni, de nem sikerült elkerülnöm a látványt, ugyanis elém állt, és feltette a kérdést: „Tetszik, ugye?”
Egy szót sem tudtam szólni, zavaromban csak a földet néztem és éreztem, hogy vöröslik a fejem. Letérdelt elém, és elmondta, hogy vele leveleztem hónapok óta az egyik meleg társkereső oldalon. Ő mindig is tudta, hogy mennyire szeretem, de rendbe kellett tennie saját magában is az érzelmeit. Még mindig nem tudtam megszólalni, de nem is kellett. Pár perces beszédes csönd után megcsókolt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.74 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 11. 20. csütörtök 09:02
Egynek elmegy.
#3 papi2007 2013. 10. 8. kedd 15:20
biztos élvezték
#2 Rinaldo 2013. 10. 8. kedd 12:37
Egéségükre.
#1 Törté-Net 2013. 10. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?