A+ A-

Decameroni este 3. fejezet

Részlet Julius J. Coach: Kollégiumi esték - Szűnidei szerelmek művéből
- Kuki a soros mesélő. Ne adjatok neki a borból, mert összehord mindent, amit valamelyik regényben olvasott
- szólt Szveti.
- Van az én történetem olyan jó, mint a tiétek, de lehet, hogy belehalok, ha elmondom.
- Halljuk, halljuk - kiáltottak mind a négyen.
- A szívem szakad meg, ha rá gondolok. Annyira szerettem, és elhagyott - kezdte Kuki, de a Duna mellékágai megőrizték őt számomra. Ezt azért mondom, mert amikor csak van időm, újra bejárom azokat a tájakat, és feltámasztom őt újra és újra. A Teri vagy Terka nevet szerette használni. Nem volt magas, de arányos volt, szobrász sem tudott volna szebb testet alkotni. A kajakommal végigjártam a partot, s ahol lányokat láttam, kikötöttem. A fürdőzők között mindig akadt ismerős lány, és az ő ismerőseivel bővítettem lányismerőseim körét. így ismertem meg Terkát is. A parti homokban fociztunk, és Terka is beállt. Kiderült, hogy mindegyikünknél keményebb játékos. Többször összeütköztünk, s majdnem mindig ő került ki győztesen. Egyszer mérgemben felkaptam, és beszaladtam vele a vízbe. Baromi módon felháborodott, csípett, rúgott, harapott, én meg kemény melleibe kapaszkodva próbáltam védekezni. Majd vízbe buktatás után szájon csókoltam, ami teljesen lebénította.
- Bocsáss meg, ez csak a bennem támadt szeretet jele - mondtam.
Pofon vágott és elszaladt a barátnőihez. A lányok közül Rozi, egyik korábbi barátnőm, piszkosul letolt a történtek miatt.
- Elrontottál mindent, ő akart veled megismerkedni, azért állt be focizni is, mert beléd esett. Most alig tudjuk megvigasztalni. Menj oda, kérj tőle bocsánatot.
- De már bocsánatot kértem.
- Azt nem hallotta senki, ezért gyere, s ott előttünk kérj tőle bocsánatot. így kezdődött a kapcsolatunk. Naponta találkoztunk, kieveztünk a Dunára, kerestünk egy csendes helyet, és beszélgettünk.
- Jelesen akarom elvégezni az utolsó osztályt is, és sikeres érettségi után Budapesten bölcsészhallgató szeretnék lenni - mondta Terka, s úgy nézett rám, mintha azt kérdezné: ugye, te is akarod. Mikor megéheztünk, egymást etettük a magunkkal hozott, paprikaszelettel kibélelt vajas kenyérrel. Gyönyörködtem szemének fényében, tökéletesre tervezett szájának vonalában. Nehéz volt közel kerülni hozzá. Csak érintve lehetett a száját megcsókolni, de ha a homokban éppen hason feküdt, akkor a vállát és a hátát csókolhattam, s ezt napról napra igényelte is. Ha hosszabb idő telt el, és nem vettem észre, hogy már hasra feküdt, s nem csókoltam meg rögtön, zokon vette.
- Nem is szeretsz, csak játszol velem - mondogatta. Pedig barna szemének mélysége, boldogságot sugárzó mosolya, vonzó embersége már lángra lobbantott. Mikor erről meggyőződött, s látta, hogy szememben szomorúság bujkál, minden előzmény nélkül megfogta a fejem, és puhán, hosszú ideig szájon csókolt. Felkaptam és forogtam vele.
Nem bírtam csillapítani a bennem felgyülemlett érzelemfeszültséget: csókoltam a szemét, az ajkát és a bársonyos sótartóját. Ez nagyon csiklandozta őt, sikkantva nevetett.
- Igazán szeretsz? - kérdezte mélyen a szemembe nézve. Előbb csókba foglalva halkan, majd kiáltva feleltem:
- Igen, igen! Lefeküdtünk a forró homokba, és átöleltük egymást, apró csókok mellett szenvedélyes csókokkal is kifejeztük szeretetünket. Úgy éreztem, hogy ennél boldogabb már nem lehetek. Nem szabadkozott, amikor óvatosan megemeltem a melltartóját, hogy csókot lehelhessek keményen feszülő mellének csúcsára. De csak ennyit engedett meg. Kezemet mindannyiszor lefogta, ahányszor lefelé kalandozott, és visszatette a mellére. Kedvesen mosolygott, s megcsókolta a tenyerem. A szoros ölelésnek a következménye alhasi fájdalmat okozott. Igyekeztem lazítani a fürdőnadrágomon, mert a szorításától megduzzadt mogyoróim jobban fájtak, s e kínzó érzéstől szabadulni szerettem volna. Oda se nézve, kezem után kapott, s mivel le kellett tolni a fürdőnadrágomat, hogy a szükséges igazítást végrehajtsam, nadrágomnak addigi sátorkaróját érte el. Mielőtt még rájött volna tévedésére, rászorítottam a kezét. Ennek hatására dugattyúm lüktető mozgásba kezdett, s a túlfeszültséget köpködéssel enyhítette.
- Mi történt, ennyire felizgultál? - kérdezte. Tenyerét rászorítottam, s néhány húzogatás után teljesen kiürültem.
- Ne haragudj, nem bírtam uralkodni magamon, mert már a hasam is fájt a feszültségtől.
- Nem akartam fájdalmat okozni, de bármennyire kívánlak, és szeretnélek magamban tudni, érezni, nem lehet, mert megígértem anyukámnak, hogy fehér ruhában, szűzen fogok férjhez menni. Bementem a Duna hűs vizébe, lemostam magam, s borogattam fájó mogyoróimat. Visszafekve nem öleltem át, nem csókoltam meg se a vállát, se a hátát. Mocorgott, hogy vegyem észre, de nem tettem, pedig nem haragudtam rá. jó volt mellette feküdni és álmodozni. Másnap ismét kieveztünk a Dunára, majd bevettük magunkat az Öreg-Dunába, s egy tisztáshoz érve kikötöttünk. Ettünk, ittunk és játszadozva, hosszan, úsztunk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2016. 08. 21. vasárnap 07:45
Ez a rész nagyon tetszett.
#8 listike 2013. 11. 20. szerda 10:36
Gyönyörű. 10pont.
#7 Wakundok 2013. 10. 3. csütörtök 20:45
Ez igen! Kell ilyen történet is! 10p
#6 genius33 2013. 10. 2. szerda 21:17
Nagyon szomi :(
#5 joozsi 2013. 10. 2. szerda 06:46
Nem kedvelem a tragédiát. Kiváló történet.
#4 Sentinel1 2013. 10. 1. kedd 14:57
Nagyon szép történet egy igaz szerelemről, de nagyon szomorú befejezéssel. Gratulálok hozzá.
#3 papi 2013. 10. 1. kedd 11:18
Nagyon szép és szomorú történet, remélem a következő vidámabb lesz.
#2 Rinaldo 2013. 10. 1. kedd 07:25
Nagyon szomorú történet.
#1 Törté-Net 2013. 10. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?