Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Valahogyan a tisztelt bírálók marha nagy csendben voltak, amikor a fiúgyermeküket egyedül nevelő anyukák, és a fiugyermekük közötti aktusról olvastak… pedig a helyzet lelki, nevelési, bizalmi nézőpontból ugyanaz. Csaxólok.😘
A fantáziát ne keverjük már össze a valósággal. Az, hogy sokan szeretik olvasni a családi történeteket az egyáltalán nem jelenti azt, hogy ők ezt meg is csinálnák a valóságban is. Ez itt nem a valóság. Ezek fikciós írások, amik egy jól meghatározott, egyébként nyilvánvaló céllal íródtak. Ez kicsit olyan, mintha azt mondanád, hogy aki szereti a horrorfilmeket az meg halomra henteli a szomszédjait. Fantázia ≠ Valóság
Ez egy remek első történet! Gratulálok az írónak! Aki pedig fennakad a családi történeteken azoknak éppen azért van kiírva felűl, hogy nem kell elolvasni! Gondolom nem tartottak pisztolyt a fejedhez, hogy márpedig ezt el kell olvasnod! Ha mégis akkor pedig azt a személyt okold! Ez csupán egy kitalált történet! Mint ahogy a többi is! Rengeteg más olvasni való van még ezen az oldalon jó válogatást! Mégegyszer gratulálok a kezdő írónak!
Ilyen meközelítésnél 100 % -ban igazatok van. Elhamarkodtan írtam, véleményt. Én az agyban kitalált történetekre gondoltam csak, meg arra, amik a történeke elött, a címek alatt olvashatóak. Tehát nincs vérfertőzés így.
Kölcsönös akarta függőségi viszonyban? Az, hogy a családi történetek itt nagyon sok embernél előnyt élveznek, sajnos nagyon szomorú. Ha lányod lett volna, akkor is így beszélnél? Mikor értitek már meg, hogy ezek családon belüli erőszakok, a nevelésükre bízott személlyel szemben?
Mivel a lány függőségi helyzetben van, kiszolgáltatott érzelmileg is és szociálisan is és ő a gyerek, még mindig gyerek, attól, hogy már majdnem 18 éves, így az apának, a felnőttnek kell több eszének lenni és nem rámozdulni a saját lányára.
Első írónak én megadom azt az esélyt, hogy "merjen" bátran mindenre gondolni és leírni. Nekem a történet romantikusan szépen levezetett eslső -szűzesség elvétele - szeretkezés gyönyörű levezetése. Én fiús Apaként megértem a másik felet, de itt ebben a történetben a fő mondanivaló a kölcsönös akaratszerelem vágyainak finom kidomborítása volt. Gartulálok, szép kezdés: 10. P
"Álmoska5"
(sikerült az én szavazatommal 8,02 re feltornászni!)
3
E
Erika43
2025. április 25. 21:01
Ugyanezt mondanád a saját lányoddal kapcsolatban is?
Mivel Réka ezt óhajtotta, nincs miért hibáztatni az apát.
2
I
Indiana Jones
2025. április 25. 17:03
Az apa feladata, hogy a gyermeke mellett álljon élete végéig, hogy ő legyen a védelmező, akihez bármikor lehet fordulni. Az apa nem tehet ilyet a gyermekével, aki bízik benne, akit védelmeznie kell mindentől és nem szexuálisan kihasználni. Szép lenne, ha nem az apja tenné ezt a gyermekével, aki kiszolgáltatott neki.
Ilyen meközelítésnél 100 % -ban igazatok van. Elhamarkodtan írtam, véleményt. Én az agyban kitalált történetekre gondoltam csak, meg arra, amik a történeke elött, a címek alatt olvashatóak. Tehát nincs vérfertőzés így.
"Álmoska5"
"Álmoska5"
(sikerült az én szavazatommal 8,02 re feltornászni!)