Történet

A témához tartozó történet:
dezsoke
12 636 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

K
Kampó
2025. április 27. 01:09
Valahogyan a tisztelt bírálók marha nagy csendben voltak, amikor a fiúgyermeküket egyedül nevelő anyukák, és a fiugyermekük közötti aktusról olvastak… pedig a helyzet lelki, nevelési, bizalmi nézőpontból ugyanaz. Csaxólok.😘
3
oink44
2025. április 26. 12:09
A fantáziát ne keverjük már össze a valósággal. Az, hogy sokan szeretik olvasni a családi történeteket az egyáltalán nem jelenti azt, hogy ők ezt meg is csinálnák a valóságban is. Ez itt nem a valóság. Ezek fikciós írások, amik egy jól meghatározott, egyébként nyilvánvaló céllal íródtak. Ez kicsit olyan, mintha azt mondanád, hogy aki szereti a horrorfilmeket az meg halomra henteli a szomszédjait. Fantázia ≠ Valóság
2
Ez egy válasz Lolamacko 2025. április 25. 21:15-kor írt üzenetére.
A
Alucard
2025. április 26. 06:48
Ez egy remek első történet! Gratulálok az írónak! Aki pedig fennakad a családi történeteken azoknak éppen azért van kiírva felűl, hogy nem kell elolvasni! Gondolom nem tartottak pisztolyt a fejedhez, hogy márpedig ezt el kell olvasnod! Ha mégis akkor pedig azt a személyt okold! Ez csupán egy kitalált történet! Mint ahogy a többi is! Rengeteg más olvasni való van még ezen az oldalon jó válogatást! Mégegyszer gratulálok a kezdő írónak!
1
veteran
2025. április 26. 04:23
Szép szerelmes történet leírása, engem nem zavart az apa- lánya megnevezés.
2
Álmoska5
2025. április 26. 00:15
Kedves Erika43 és Lolamacko !

Ilyen meközelítésnél 100 % -ban igazatok van. Elhamarkodtan írtam, véleményt. Én az agyban kitalált történetekre gondoltam csak, meg arra, amik a történeke elött, a címek alatt olvashatóak. Tehát nincs vérfertőzés így.

"Álmoska5"
1
Ez egy válasz Lolamacko 2025. április 25. 21:15-kor írt üzenetére.
E
Erika43
2025. április 26. 00:06
Kölcsönös akarta függőségi viszonyban? Az, hogy a családi történetek itt nagyon sok embernél előnyt élveznek, sajnos nagyon szomorú. Ha lányod lett volna, akkor is így beszélnél? Mikor értitek már meg, hogy ezek családon belüli erőszakok, a nevelésükre bízott személlyel szemben?
0
Ez egy válasz Álmoska5 2025. április 25. 21:12-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2025. április 25. 21:12
Első írónak én megadom azt az esélyt, hogy "merjen" bátran mindenre gondolni és leírni. Nekem a történet romantikusan szépen levezetett eslső -szűzesség elvétele - szeretkezés gyönyörű levezetése. Én fiús Apaként megértem a másik felet, de itt ebben a történetben a fő mondanivaló a kölcsönös akaratszerelem vágyainak finom kidomborítása volt. Gartulálok, szép kezdés: 10. P

"Álmoska5"

(sikerült az én szavazatommal 8,02 re feltornászni!)
3
kivancsifancsi
2025. április 25. 20:13
Mivel Réka ezt óhajtotta, nincs miért hibáztatni az apát.
2
I
Indiana Jones
2025. április 25. 17:03
Az apa feladata, hogy a gyermeke mellett álljon élete végéig, hogy ő legyen a védelmező, akihez bármikor lehet fordulni. Az apa nem tehet ilyet a gyermekével, aki bízik benne, akit védelmeznie kell mindentől és nem szexuálisan kihasználni. Szép lenne, ha nem az apja tenné ezt a gyermekével, aki kiszolgáltatott neki.
2
Andreas6
2025. április 25. 12:39
Szép első alkalom leírása. Jobb lett volna, ha nem apa és lánya lettek volna a szereplők.
-1
T
Törté-Net
2025. április 25. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1