A+ A-

Főzőcske, de okosan! 3. rész - A vaníliás krémtúró alternatív felhasználása

Hozzávalók
---------------
2 doboz vaníliás krémtúró (vagy 1 XXL-es)
csokiszirup
síkosító
1 análtágító (tipp: análgolyók)
2 kiéhezett nőszemély
A Túró Rudis recepthez hasonlóan most sem a vaníliás krémtúró elkészítéséről lesz szó, hiszen ilyen házi recepteket is garmadával lehet találni az Interneten. Ezúttal is a tálalásra és a fogyasztásra helyezzük majd a hangsúlyt, így a termék tekintetében tökéletesen megfelelő lesz a boltban kapható, kommersz krémtúró vagy valamely alacsonyabb árú helyettesítője. A Túró Rudi ad hoc jellegű megvalósításától eltérően itt gondos tervezést igényel majd a recept elkészítése.
Már a kiválasztás is rengeteg tervezést és átgondolást igényel. Itt most egy hármas felállást fogunk ugyanis megvalósítani, két hölggyel.
A recept szereplői különös vággyal kell rendelkezzenek. Egyik hölgy a popsizást kell szeresse, a másik a spermáért legyen nagyon oda. Elkészíthetjük ilyen hölgyek társaságában, de persze felfedezésként, kísérletezésként is, hátha jól alakul. Mindenesetre ne az első hármas összejövetelen csinájuk, hanem inkább a sokadikon, amikor fűszerezni akarjuk egy kissé az együttlétet. Ráadásul az összejövetel előtt érdemes pár napos szünetet tartani, hogy bőven legyen anyagunk.
A leírást kedvéért tegyük fel, hogy párunk kedveli a popsizást, és a harmadikként beszervezett hölgy imádja a sperma ízét. Természetesen e szerepek felcserélhetőek, kísérletezzünk bátran.
Párunkat fogjuk előkészíteni. Fektessük hasra a franciaágyon, és a másik hölgy segítségével kényeztessük alaposan. Nyaljuk-faljuk végig a testét, nem árt, ha el is élvez közben.
Így, fekvő helyzetből húzzuk fel térdre. Arcát beletemetheti egy párnába vagy a lepedőbe, szemét becsukva élvezheti a kényeztetést. Egyikünk a punciját nyalja ki alaposan, másikunk a popsiját. Jó sok nyálat kell alkalmazni, hogy síkos legyen a terület. Nyelveljük meg mindkét lyukát alaposan, hogy jól ellazuljon. Ha elfáradtunk a sok nyelvnyújtogatásban, smárolhatunk is a beszervezett lánnyal, de ne vigyük túlzásba, folytassuk párunk kényeztetését.
Amikor már egy-egy ujj is befér a popsijába, alkalmazzuk a síkosítót. Ne feledjük az análszex első szabályát: síkosítóból sosem elég! Amíg egyikőnk párunk fenekét tágítgatja-síkosítja, másikunk előveheti az análgolyókat. Kenjük be őket is síkosítóval, majd lassan toljuk be az első golyócskát párunk fenekébe. Hagyjuk, hogy hozzászokjon az érzéshez, majd finoman húzogassuk ki-be. Amikor könnyedén jár, toljuk be a következőt is. Ekkor már bátrabban tologathatjuk ki-be.
A harmadik golyót is vessük be. Ha már könnyedén mozog, akkor jól csináltuk, a következő szintre léphetünk: basszuk seggbe a párunkat! Kérjük meg segítőnket, hogy kenje be a farkunkat alaposan síkosítóval, majd húzzuk ki párunk fenekéből az análgolyókat. Ezután térdeljünk mögé, és finoman, lassan toljuk be fenekébe a szerszámot. Ne feledjük, hogy a sok előkészítés dacára ismét kell időt hagyni, hogy párunk hozzászokjon a hátsójában lüktető farkunkhoz, ezért legyünk türelmesek. Csak akkor kezdjünk mozgolódni, amikor már ő is hátratolja magát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.15 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Pavlov 2017. 04. 27. csütörtök 21:09
Még több recept és sztori: https://www.smashwords.com/books/view/720424
#11 Haj Hab 2013. 08. 27. kedd 10:34
Szokásosan magas Pavlov minőség és stílus smile Hmm, jó lenne otthon is kipróbálni smile
#10 v-ir-a 2013. 07. 18. csütörtök 13:27
téll ez lemaradt most látom 10 pont smile
#9 Pavlov 2013. 07. 18. csütörtök 08:04
Köszi mindenkinek!
#8 gaborthefirst 2013. 07. 18. csütörtök 07:06
Egyetértek Virával. Pavlov szerencsére még mindíg lenyűgözően huncut vagy, nagyon bírlak! Hihihi! Viszont az a helyzet egy ilyen kiadós szex után nekem nincs energiám ilyesmikre, szóval ez lehet nem jön össze, de észben tartom. És remekül leírtad a helyes anális szexet, szóval emberek, kipróbálás előtt a tökéletes hatás érdekében tessék figyelmesen elolvasni, megjegyezni, és ennek megfelelően eljárni! 10 pont. Kösz, üdv!
#7 v-ir-a 2013. 07. 17. szerda 22:10
egyre jobbak a desszertek Pavlov smile
naggyooon bejön nekem ez (is) nyes
#6 genius33 2013. 07. 17. szerda 19:16
Ejjha.
#5 Rinaldo 2013. 07. 17. szerda 12:56
Jót fog élvezni pláne ha először lesz seggbe kurva,
#4 veteran 2013. 07. 17. szerda 08:21
A feleség közben meggondolja, hogy ő milyen desszertet fog készíteni.
#3 papi 2013. 07. 17. szerda 05:10
Nem rossz
#2 izmos22 2013. 07. 17. szerda 00:43
Jò kis stori szereti a desszertet
#1 Törté-Net 2013. 07. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?