A+ A-

Leszbikus Társkereső

Elgondolkodva néztem ki a kávézó ablakán, az utcán megannyi ember sétált, élvezve a koranyári időt. Lenéztem a kávémra, amit remegő kezemmel kevergettem, s a páni félelem elemi erővel tört rám. Mégis mi a fészkes fenét keresek én itt? El sem hiszem, hogy belementem ebbe az elmebajba, hiszen én nem ilyen vagyok. Na de az elején kezdem, úgy talán érthetőbb lesz.
Egy hónapja kezdödött ez az egész, unatkoztam, és kíváncsisából felléptem arra a bizonyos oldalra. Na, jó kicsit több volt, mint kíváncsiság, mert tudni akartam,hogy milyen is egy leszbikus ismerkedő oldal. Miért? Mert igazából, mindig is érdekeltek a lányok, talán jobban is mint a fiúk, de soha nem volt bennem annyi mersz, hogy közelítsek is egy lány felé, úgy. Ezért beértem azzal amit kaptam, keserű tapasztalatokat, amiket egytől-egyig pasiktól kaptam. Egy idő után elegem lett a csalódásokból, nem törödtem a férfiakkal. A lányok iránti érdeklődésem viszont egyre nagyobb lett, amikor megláttam egy csinos lány, már nem irigykedve néztem egy szép dekoltázst, vagy épp egy formás combot, hanem vágyakozva, hogy bárcsak megéríthetném azt.
Tehát regisztráltam egy igencsak rám illő névvel, és elkezdetm adatlapokat böngészni, persze csak nézni, hiszen még így ismeretlenül is túl félénk voltam ahhoz, hogy bárkit is megszólítsak. Az oldalon nyilvános chat is volt, ahol igen csak érdekes beszélgetésfolyt, hamarosan már csak azt figyeltem - persze eszem ágában sem volt hozzászólni a témához -, de figyelni jó volt. Egy kis idő után a nevem mellett villogni kezdett egy kis boríték. Egy belső email volt, valaki írt nekem.
" Szia Shie! Én Blond vagyok, szívesen ismerkednék veled, ha szabad!"
Csak enyi állt a levélben, és én azonnal rákatintottam az adatlapjára, amiből sajnos nem sokat tudtam meg. A kép amit feltöltött magáról csak a kék szemeit mutatta, habár lehet, hogy nem is az ő szemei voltak, hiszen én is egy rajzfilmfigurát adtam meg avatarnak.
"Szia Blond! Lehet! :) "
Csak enyit válaszoltam neki, és remegő gyomorral vártam a válaszát, ami hamarosan meg is jött. Hajnali négyig leveleztünk egymással, holott nekem hétkor már előadásom volt. Álmos voltam egész nap, és csak Blond járt a fejemben. Majdnem mindent elmondott magáról, az igazi neve Anne volt, huszonhárom éves egyetemista lány. Mivel nem engedtem, hoyg képet küldjön, és azt sem, hogy leírja, hogy néz ki csak annyit tudtam, hogy szőke a haja, és hogy kék a szeme - rákérdeztem az avatarra. De azon kívül,, hogy nem tudtam, hogy néz ki, minden mást megtudtam róla, életét a tanulásank és a csajozásnak szentelte. Na igen, ő mert kezdeményezni, méghozzá nem kis sikerrel, hiszen elmondta, hogy nem egy lánnyal volt már dolga. És hittem neki, mert legbelül tudtam, hogy igazat mond, miért is hazudna. És én, nos, én is elmondtam magamról mindent - kivéve a külsömet. Elmondtam a keserű tapasztalataimat, a férfiakkal, hogy nagyon is érdekelnek a lányok, és hogy annyira gátlásos vagyok, hogy az már mozgássérültnek számít. Hamarosan már nem csak a társkereső oldalkon érintkeztünk, hanem msn címet is cserélünk, ahol "élőben" is csevegtünk, még mindig látatlanul, de közel sem ismeretlenül. Így ment ez egy teljes hónapig, és én szép lassan belehabarodtam abba az ismerelten lányba, akiről bizony még azt sem tudtam, hogy hogy néz ki. Annyit siekrült kiharcolnia, hogy hallja a hangom, mert a videóhívásba nem, de a hanghívásba beleegyeztem. Rekedtes hangja csábító volt, és tudtam, hogy ő az a lány aki akadáj nélkül bárkit képes lenne megszerezni. Nem egyszer maszurbáltam sejtelmes hangjára, s a nyögési nem egyszer sodortak az orgazmus határára. Eljutottam odáig, hogy amikor már csak rá gondoltam nedvesedni kezdtem, de mindemellett még mindig rettegtem attól, hogy mi is történnte, hogyha meglátna. Egy nap aztán megváltozott minden, az előadások közti szünetben felléptem az emailomra, csak hogy ellenőrizzem, hogy nem e írt - szokása volt kedves kis üzenetekel feldobni a napom. És írt, méghozzá csak két mondatot, amitől majdnem megállt a szívem is.
"Lil, nem bírom már. Látni akarlak, méghozzá életnagyságban!"
Remegve zártam be az oldalt, és kapcsoltam ki a laptoppomat. Nem hiszem el, egy nyamvadt levélel elromlott minden. MIért kellett neki ezt írni? Miért kellett elrontania mindent? Szinte sírva fakadtam, mert titkon én is arra vágytam, hogy lássam, éríntsem őt, de a bennem lakozó félelem erősebb volt bármilyen vágynál. Napokig kitartóan kerültem az internett, még az emiljeimet sem néztem meg, holott nagyon jól tudtam, hogy Anne nap mint nap írt nekem. Egy hét után nem bírtam tovább, tulságosan hiányzott. Hazeérve az egyetemről bekapcsoltam a gépet, és felléptem msnre, alig hogy bejelentkezett Anne már rám is írt.
"Hol a picsába voltál?" - fakadt ki, jogosasan.
"Ne haragudj :(" - feleltem csülledten. "Megijedtem!"
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.45 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sipospista 2017. 03. 13. hétfő 13:07
Szuper sztori lett
#8 zsuzsika 2015. 01. 25. vasárnap 12:20
Sokaknak nem tetszik a helyesírás. Valóban a szövegszerkesztőben be lehetne kapcsolni a helyesírás ellenőrzőt.Ettől függetlenül nagyon jó kis történet volt.
#7 listike 2014. 12. 22. hétfő 17:03
Nagyon szép volt.
#6 A57L 2014. 04. 19. szombat 07:05
Jó kis írás.
#5 Darius.Pretoryan 2013. 03. 29. péntek 14:50
tiborg ha ennyire szúrja a szemed a helyesírás, akkor a sztori-t így írd, vagy story-nak meg a két mondatban elkövetett egyéb hibákat is javíthatod, esetleg használj ékezeteket!
#4 tiborg 2013. 03. 29. péntek 08:08
Helyesiras......Erdekes sztory - kisse hig leves,remelem a huseteljobb minosegu lesz,ha lesz....remelem lesz,mert kivancsi vagyok meddig mesz el!!??
#3 Rinaldo 2013. 03. 29. péntek 07:49
A hoz képest,hogy leszbikus jó.
#2 pappamacii 2013. 03. 29. péntek 03:49
Jó történet, csak agyonvágja a sok elírás...
Miért nem futtatsz legalább egy helyesírás-ellenőrzőt?
Csak ezért nem 10...
#1 Törté-Net 2013. 03. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?