A+ A-

Testvérek között is 1. rész

Hazaértem suliból. Még csak délután két óra van. Apa, anya dolgozik, Zoli, a bátyám biztos még edzésen van. Ilyenkor késő délután szokott hazajönni, szóval még több órám van egyedül. Kata, a nővérem, már egyetemre jár Budapestre, ő biztos nincs itthon.
Bemegyek Zoli szobájába, előveszem a laptopját. Az övé sokkal gyorsabb, mint az én ősrégi PC-m, úgyhogy ha nincs itthon, szívesen használom. Ne kapcsolta ki teljesen, csak hibernálta, és az emailjéből se lépett ki. Csak egy kicsit szétnézek az emailjei között, vajon miről levelezik.
Az első pár levél semmi különös, hírlevelek. Aztán a csajától, Anditól egy levél. Nézzük csak! Nagyon tetszik a lány, Zoli nagyon jól választott! Biztos úszóedzésen találkoztak, mindketten úsznak. Zoli 16 éves, izmos, de nem kigyúrt, rövid fekete haj, széles váll, izmos has... irigylem is érte, ilyen szeretnék én is lenni, ha idősebb leszek. 13 évesen én focizom, nem panaszkodhatok, de van még mit behoznom Zolihoz képest... Andi pont Zolihoz való csaj: 15 éves, selymes, barna bőr, feszes cicik (sokszor nálunk nem is hord melltartót a póló alatt), és sosem láttam még ilyen jó segget!
Mindössze egy sor: "Nyami, ezek kurva jók lettek :P"
Mire írhatta ezt? Nézem tovább a korábbi levelezést, Zoli picasa címet küldött neki és egy úszótársának, Daninak. Lássuk, mi olyan jó...
Megnyitom az albumot, és az apró képeket kezdem böngészni. Az elején teljesen normális képek, Zoli és Andi egy szobában. Egy újságot olvasgatnak. Danit nem látom rajta, biztos ő fotózott. De mi lehetett ezeken a képeken olyan jó? Semmi különös nincs, egy újságot olvasnak, de azt még nem látom, hogy mit.
Kinagyítok egy-két képet, csak Andi felsője tűnik fel, hogy milyen szép dekoltázsa van. Pont úgy fekszik az egyiken, hogy szinte csak a bimbóját nem látom.
Nagyon nézik azt az újságot, és egyszer csak ráközelít a fotós: Zoli egyik pornómagazinja az! Kezd érdekes lenni... nem semmi gyűjteménye van magazinokból. Pár hónapja találtam meg, hihetetlen mennyiféle van! Életemben először úgy maszturbáltam, hogy az egyik magazinjában csak szép, izmos masztizó fiúk vannak, és én is megpróbáltam. Azóta szinte minden éjjel megmarkolom a dákóm...
A képek is kezdenek izgalmasak lenni... Zoli és Andi smárolni kezdenek, aztán Zoli már a mellét simogatja, majd majd leveszi a szép felsőt... ami alatt szokás szerint nincs melltartó... hát ilyen szép mellet még a neten se láttam! Nemsoká Andi már csak egy szál tangában van Zoli pedig ledobja gatyáját. Mereven még nem láttam a fütyijét, eszméletlen mekkora! És semmi szőr nincs rajta, mint a filmekben. Andi rá is cuppan, közben a bugyija is eltűnik. A puncija is teljesen csupasz, pont olyan, mint a csajoknak a magazinokban.
Már kőkemény a farkam, elő is veszemem. Először csak finoman húzogatom a bőrt, a mogyoróimat simogatom, a makkomat dörzsölgetem kicsit. Ahogy durvulnak a képek, nem bírom tovább, elkezdem verni.
Zoli már Andiban, hátulról dugja, Andi arcán pedig olyan élvezet! Nagyon jó farka lehet Zolinak... Azt már láttam, hogy vastag és nagy... Egyszerűen szép!
Aztán egyszer csak a következő képen a fotós farka Andi szájában, közben Zoli még mindig benne! Ezt nem gondoltam volna róluk! Egyre gyorsabban verem a farkam...
Aztán a következő képen Andi és Zoli megfordulnak. Ez után pedig hirtelen azt látom, hogy a fotós farka Zoli szájában! Nem is gondolkodom, csak verem a farkam, annyira izgató!
És ebben a pillanatban megszólal egy hang, szinte üvöltve:
"Mit csinálsz, te kis buzeráns?"
Ledermedek, kezemben még mindig a farkam, de nem mozdulok, bámulok az ajtóra. Zoli áll ott.
Néz merően, de az első pillanat után nem dühösen, inkább kíváncsian. Én meg szégyellem magam, továbbra sem mozdulok. Zoli odajön mellém, ránéz a gépre. Látja, hogy pont melyik képnél járok. Közben ránéz a még mindig merev farkamra.
"Nem is rossz, kár hogy szőrös. Nézd, ilyennek kellene lennie!"
Ledobja a nadrágját meg a gatyáját. Nem áll a farka, de pont mint a képeken, teljesen csupasz. Nagyon szép. Az enyém szőrös, egy ideje már egész dús a bozont.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Fuck89 2013. 03. 25. hétfő 19:18
Nekem tetszett wink smile
#8 NORBI60 2013. 03. 13. szerda 15:58
Nem rossz a történet egy-két nyelvhelyességi hibát leszámítva!!
#7 boyka92 2013. 03. 2. szombat 11:08
én jót röhögtem az biztos
#6 author04 2013. 03. 2. szombat 08:10
Kedves Dobszi!
Igazad van, "Ez után pedig hirtelen azt látom, hogy a fotós farka Zoli szájában!". Ez a mondat kerülte el a figyelmemet, ez érthetővé teszi a folytatást.
#5 Dobszi 2013. 03. 1. péntek 11:17
Kedves author04!
Bár nekem se 10/10-es a story, véleményeddel nem tudok egyet érteni.
1.: Dani szerepe simán lejön, s ennél több szót ebben a részben nem is igenyel. Egy nagyon jó barát, akivel osztoznak az élvezetekben.
2.: Nem tudom, hogy sex közben készítettél-e már fotót, vagy videót, de gondolom pornót azért már láttál, mivel simán készíthető kép úgy hogy benne van a készítő alteste+a kefélő pár is. Szerintem ezt ott értetted félre, hogy :
"Aztán egyszer csak a fotós farka Andi szájában...". Itt csak a farkát írja!
A tesó reakciója se meglepő, hiszen a tesója éppen arra veri, hogy ő egy képen éppen a haverját szopja le, ergo tetszik neki. Ebből lejön, hogy mind a kettő homo kicsit nyes .
Javaslom legközelebb értelmezd is a dolgokat, mielőtt véleményt alkotsz valakinek.
Amúgy a történet kezdésnek jó, nálam 10/8, mivel kicsit rövid és elkapkodott a vége. Várom a folytatást.
#4 Rinaldo 2013. 03. 1. péntek 07:09
Jobbat vártam.
#3 genius33 2013. 03. 1. péntek 06:58
Nemrossz smile
#2 author04 2013. 03. 1. péntek 01:26
Kedves Szerzőtársam!
Nyilván a fantáziád vezette az ujjaidat a billentyűkön, mert ez meglehetősen életszerűtlen történet, nem igazán logikus a felépítése sem (például Dani szerepe eléggé homályos a történetben, ám legyen, ő volt a fotós. De ha így van, már bocsánat, Téged idézlek: "Aztán egyszer csak a következő képen a fotós farka Andi szájában, közben Zoli még mindig benne!" De könyörgöm, akkor ki a fene csinálta a képet?). Történetesen nekem is van egy nálam négy évvel idősebb bátyám, de amennyire visszaemlékszem, ha kamasz fiú koromban rám nyitott, amikor magammal foglalkoztam - isten bizony, jó néhányszor előfordult! - akkor engem ezért nem buzizott le üvöltve, sőt! Lévén nagy nőpárti - csak három házasságon van túl - az viszont eszébe sem jutott volna, hogy rácuppanjon a makkomra! (Az viszont igaz, hogy ő mondta el nekem, hogy masztizás közben hogyan tudom késleltetni a magömlésemet, aminek igen nagy hasznát vettem a későbbi párkapcsolataimban!) Ennek megfelelően nekem sem fordult meg a fejemben, hogy a kezembe, és főleg a számba! vegyem a farkát, persze, azért megfelelően irigy voltam, mert az övé már sokkal nagyobb és férfiasabb volt az enyémnél.
Bocsáss meg, hogy őszinte szavaimmal esetleg megsértettem írói hiúságodat, soha, senkit nem áll szándékomban tudatosan megbántani, ezért inkább nem is szavazok. De ha a folytatás is ilyen, akkor inkább rá sem nyitok. Azért ne add fel, de nem ártana érlelgetni. Üdv.
#1 Törté-Net 2013. 03. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?